Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lili1997

Re: Re: Re: Re: co myslíte???

co silis je panic ale neva ty holky tam byly jen tak a jeho holka se jmenuje nak ....nevim ale minulim bravu to bylo
  • alficka

T-MUSIC

Hlasujte prosím pro Justina na www.t-music.cz At je zas na 1. místě *5* může se hlasovat do pondělí do 12:00...TAK HLASUJTE KAŽDÝ DEN!!!! *3* jjjjinak ho moc miluju *14* *15* *14*
  • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: Justin on Chelsea Lately

Tak na YouTube zadej "Justin Bieber Chelsea Lately" a tam ti to vyjede.
  • sweet.anne

Re: Re: jááj

Souhlas.
  • kikiss11

Re: jááj

jo a vůbec by mi to nevadilo!!!!! kdyby nebyl slavnej....jen prostě skwělě zpívá......jinak by mi to bylo fuk kdyby nebyl slavnej!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • kikiss11

Re: jááj

no ja nwm ja pozoruju všechny kluky kolem takže bych si ho určitě všimla...když je tááák sláááádkej!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • mike11

jje to malej kokot a nesnaším ho kripla
  • Re: Justin Bieber

tvůůj nej kámoš?? sotva!!! ASi by te napadla ceská stranka kdyby si byl/a američanka *7* *5* *5* *16* *8* *13*
  • Re: Justin bezva klučina

Podívej na jeho offical stránky...má tam kontakt... *14* *5*
  • Re: __Justin__

Oni icko úbec nemají...mám pravou demi lovato na fb...má přes 300000 přátel...je to ona...dala tam i videjo na kterém se podepisuje...byl tam přesně datum a hodina co Mají...ptala sem se jí...Neznají ho...oni mají neco jineho *3*
  • jááj

Hele...Mě se sice taky Justin Bieber líbí ale... Je upa obyč...kdyby nebyl slavnej a šel by po ulici tak...na něj koukaj jako na normal kluka... *3* *13* *5*
  • mikelike

Re: Re: co myslíte???

Jo a určitě čeká až si za*** s něakou češkou..jo :D dyť si o čechách myslí že jsme jenom samý cígoši bože :D typická buznička *15*
  • enrique.anca

Re: co myslíte???

dyť mu je 15 proboha!!!a myslím si že ještě jo *14*
  • mikelike

Re: Re: Re: Re: co myslíte???

:D ten bude panic až do třiceti, pže ve třiceti teprv bude vypadat aspoň na 15 :D *15*
  • alficka

Re: Re: Re: Re: Re: plosíím

se fakt vyprodalo jo??? no to mě pos...r xD...se nedivim ho žerou holky po celym světě *14*
  • alficka

Re: Re: Re: Re: Justin si zlomil nohu ...

*4* nojo taky ho lituju...ale to se spraví 6 týdnů bude sice v nemocnici ale jo uzdraví se to..ještě aby ne je to jenom zlomenina...ale moc ho lituju...miluju ho moc xD *14* *14*
  • alficka

Re: Re: I LOVE JUSTIN!!!!

jo já ho taky mooc žeru...miluju ho strašně mocky *1* *14*
  • alficka

Re: Re: Re: co myslíte???

stopro je...dyt je mu 15 proboha...já nwm co vás to napadá *13* *15*
  • Re: Re: co myslíte???

prsten čistoty nosí uplně každá hvězda která je teens hvězda ale na Miley sem ho nikdy nevidela ale s tatou se dohodla ze az po svatbe ale ja si myslim ze uz panna neni už je jí 17
  • Re: Re: Re: co myslíte???

no já teda nevim jo,ale jak furt neco s holkama-jak je s nim to video tak jak tam rika ze pozval Rihannu na rande a pak zas ze se mu libi Beyonce pak zas Emily Osment tak fakt nevim...xD *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit