-
Re: CD MY World ke stažení!!!!!!!!!!!!!
jj koupim si ho....už se těšííím až ho celý poslechnu jenom škoda že tam nemá víc písniček něž sedm *9* *14* -
??
Má holku? -
??
Má holku? -
CD MY World ke stažení!!!!!!!!!!!!!
Na internetu je konečně celé album Justina ke stažení *14* ! Je fakt suprové!!!!! Odkazy ke stažení najdete na http://justinbieber.blog.cz/ -
úžas světa ...
Je to úžas světa.... ten kdo ho stvořil DĚKUJI!!! takovej úžasně krásnejj a tak hezký hlášek-.... *14* *14* *3* *4* *3* *1* -
Re: Re: Re: Buzna
já stebou souhlasim já mám třeba ráda Michaela Jacksona a taky pořát někdo na něj nadává že je to plastikouš a tak *3* -
Re: Justin v novém Bravu
jj koupila jsem si ho a stojí to zato :D -
Re: Re: Re: Re: Bla bla
njn každej má prostě jinej styl, vkuz a taky jiný názory...já jsem třeba jeho fanynka ne jen proto že se mi líbí...mě se prostě líbí jeho písničky i jeho hlas sice to nezní jako 15ti letej kluk jasný ale nikdo není dokonalý ale každej slavnej zpěvák má talent a někomu se prostě líbí a nebo ne no...někdo je holt na metal a někdo na hip-hop atd...mě se teda justin líbí moc :D -
__Justin__
kdyžtag písněte do wzkazů thank you *5* *5* -
Justin bezva klučina
Ahojky prosímvás nemáte někdo email nebo icq na Justina??moc prosííím !!!=) *14* *14* -
Re: :P..
tak to nevim proc sem lezes....a navic:RADSI SE VENUJ CESTINE..! *8* -
Re: Re: justin
oommggg...v Anglii se narodil...ted bydli v Atlante..! *1* -
NaDrŽeNéÉéÉéÉéJ xDxD
ToMu KdYbY sTe Mu Ho VyKoUřIlY tAk By Se Na VáS hNeD vYsTřÍkAl PrOsImVáS!!xD tAkOvEj NaDrŽeNej xD JaKmIlE vIdÍ nAkOu HoLkU tAk Mu StOuPnE *1* vSaDiLa ByCh Se Že Si Ho KaŽdEj DeN hOnÍ xDxD *1* -
cooo
No..jako...mno...ja nevim...mno nic o nem nevim.... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: justin
justin super krásně zpívá ´miluju ho *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Bla bla
Tjn...Jinak sry za toho magora!Neuvědomila jsem si že máš jiný styl hudby.Myslela jsem že jsi něco jak jeden kluk na osobnostech.8.Ball.8 je to děsnej idiot...Ale ty máš zkrátka jen jiný sluch na huubu" -
Re: Re: Bla bla
No, čekal jsem to, že si mě všichni podají, většinou se to tak stávalo.
Teď ale vážně. Je mi jasný, že mám jiný hudební sluch...nesnáším hip hop, nesnáším pop a klíč k poslechu hudby mám jen k punk rocku, rocku a metalu.
Když jsem poprvé viděl Justina v TV, málem mě omyly. Chápu, že se holkám líbí, koneckonců, kámoš takhle vypadá stejně, ale to že mu je patnáct...čekal jsem, že bude mít trochu drsnější hlas. Tohle zní fakt divně. -
Re: Bla bla
Je to tvůj názor...Tak proč by sme si tě měli podívat?To že si magor vědí všichni takže tu není co řešit! -
Bla bla
Opravdu jsem netušil, že dneska umějí zpívat už i upištěné krysy :-)
No, ale když přece jen prorazily, tak proč si hnedka kvůli něm nezaječet, nebo nenachcat do kalhot, že? :-)
A teď, děti, podejte si mě! -
Justin v novém Bravu
Zítra bude Justin v novém českém Bravu více informací: http://justinbieber.blog.cz/