-
Re: je topravda??
zitra vyjdenew BRAVO ajustinbudenahlavni strane ae nvm estlitoco tampisujeprada!!fakt nvm! *14* *14* *14* *14* *4* -
..
SEXXXXXYYYYY!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* I LOVE JUSTIN BIEBER!!! *14* *14* *14* *14* ON je nej!!!!! Zbožňuju ho, je skvělej!!!! -
hmmm
ten kluk je moc hezkej a com mu preju at je nejlepši *4* *3* *4* *3* -
MÁ
na malou segru!!! *3* -
Re: tak má nebo ne???
jojo cailtlin má bráchu christiana a justin má myslím sourozence ale nwm jestli sestru nebo bráchu *3* *7* *4* *3* -
Re: Ukázka celého alba Justina !!!!!!!!!!!!!
Já hO Tk mIlUJu zBožNujU ho.kDO Má JEho PLaGáTy výStŘIžKy SaMOLEpLKY a CoKOlIV S JuStInEm bIeBEReM.bErU TO LeVnĚ dĚkUju.juStiN je nEjLePŠÍ -
Re: tak má nebo ne???
Neboj nejsi jediná která má v tom tak trochu zmatek....Také by mě to docela zajímalo..Ale vubec si nejsou podobný na sourozence. -
tak má nebo ne???
já už se v tom fakt nevyznám-má Justin bráchu nebo ne?????????ten Christian je brácha Justinovo holky(Caitlin Beadles)ne???? *7* -
Re: Ukázka celého alba Justina !!!!!!!!!!!!!
jo !!!opravdu skvělýýý to album si musim koupit:)!!!!! -
Ukázka celého alba Justina !!!!!!!!!!!!!
Konečně je ja netu ukázka všech písniček z alba Justina ... To album bude užasné!!!! Ukázky http://justinbieber.blog.cz/ -
Re: Re: Re: Re: :P...
*4* -
Re: Re: justin
narodil se v Kanadě a pak se odstěhoval do USA -
To jo no....nevydržel:( ale neříkám že by mi to vadilo kdyby žil tady:) *14* *14* -
To jo no:( neříkám ale že by mi to vadilo:) -
nový song!!!!
Justin má nový song jmenuje se ''Love me''a původně to byla písnička O-zonů ale Justin ji má leší samozdřejmě=D *15* *15* *15* *1* *3* *3* *4* *14* -
Re: Re: Re: <3 <3 <3
v T-music byl 1. ale ti teplouncí tokiáci ho předběhli=( *10* *8* *8* *9* *7* *5* *8* *9* *13* -
Re: Re: číslo
ee mají 10 *4* *4* -
Re: Re: cute XD
nějaká pošahaná ne??xD *15* *15* *15* -
Ok dík...Mno škoda že nebydlí v Anglii jezdím tam za bráchou a ségrou tak bych o třeba potkala někde v supermarketu..:-D si dělám srandu....!!!Stejně je nejhezčíííí *8* *8* -
Re: justin
ae on je z Ameriki!!! *1* *1*