-
SELAWARD
Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!
na www.selenagomezweb.blog.cz -
Re: new single
oprava *1* na : http://belusacka.blog.cz/0911/favorite-girl -
new single
lidi na mým blogu je jeho nejnovější písnička Favorite girl . jukněte tam : http://belusacka.blog.cz/0911/favor ite-girl -
Re: lol
jo no to máš pravdu ale tak zatím to neřeším no až začne mutovat tak začne no jednou stejnak musí ale stejně ho upaaa mocky mooc žerůů *14* -
lol
Nerikam ze neni dobry ale trochu me desi jeho hlas je mu 15 a este ho ma takovej deckej blby bude az zacne mutovat *1* *1*ale zpiva dobre jj TaLLenT -
Justin prostě borec jak něco..
Toto největší borec jakýý može byt!!Zpívá kurňa dobře..Prostě nejlepšíí borec!!Moc ho mocinky moc ráda..Protě best..Muck:-** -
...
*14* justin je nej klučina na světě! *14* žerů ho! a vy posraní trapáci dite pomlouvat někoho jiného! akorát závidíte že nejste tak hezcí jako je on!!! -
Re: Re: <3 <3 <3
a můžete na 3 místech,za 3,2 nebo 1 bod *3* -
Re: <3 <3 <3
a můžete hlasovat pro jeho píseň na www.iklo.blog.cz a ti,co ho rádi nemáte,tak třeba pro píseň někoho jiného *3* -
Re: Buzna
ty máš asi krátký vedení -
<3 <3 <3
ježiši já ho prostě miluju *15* *14* fakt ho žeru mocky *14* a komu se nelíbí tak ať sem už neleze.... *13* -
Re: Re: Re: Re: ??!!
Spolehni se. *16* -
Re: Re: SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**
hej ty ploc ji nadavas vys co mi vylys vaginu a ja ti vykuřim ten tvuj hnusny penis pedofile zmrdany *5* *14* *14* *14* vys proc ti tak nadavam.protoze te miluju a vazne ti ho chcu vykuřit *14* *14* *14* *8* *8* *8* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: jo je levák..
chtěla bych s ním chodit miluju ho je nej nej nej nej nej kluk miluju tě justine.každou noc se mi o tobě zdá jak se my dva líbáme jak spulu zpíváme jak spolu spíme jak se obímame.no prostě patříme k sobě jsme svoji miláčku jsme spřízněné duše posílám ti francouzáka a velké romantické obejmutí.miluju tě miluju tě.my k sobě patříme my se máme ráno spolu v posteli budit my si máme spolu dávat francouzáky my spolu máme užívat večer v postely ta mě máš svím penisem opíchat a já ti mám penis vykuřit chápeš a tímto se tě chci zeptat chceš se mnou chodit chceš si mě vzít za manželku justinku můj chceš se mnou mít první zasunutí tvého penisu do mé vagíny.miluju tě odepiš mi lásko.ošukej mě a vem si mě papa miláčku *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3* *3* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: ??!!
Jé, já se začnu učit Česky ju? Kdyžtak mě vždycky oprav *4* -
Pičo co tady děláš....počkej já vím že by závist tak tady píšeš jak je hnusnej...závist závist závist...njn necch se vyšetřit a vypadni od tud za včasu....bůh ví co nejsi ale nejsi nic...ON ŠTYLOS ..ty krétén a idiot... píčo a už tu nic nepiš buziku vyjebaný zalez do nory... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Co tu děláš když ho jenom pomlouváš??? *16* když už tak pomlouvej u sebe doma,ale nepiš to sem do Fanklubu...si hezky vyser odejdi a pápá buzerantéééé vypatlany *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *16* -
Re: justin
Mooooooc luxus on!"!! je nadhernýýýýý... *14* upe se mi lííííbííí.... *14* nechápu jak se někomu nemůže líbit....má pekne songy.... *14* *14* *14* *14* *14* miluju hoooo on nejvííííc štyl boy...upe štyyyl jede:D:-* *14* *14* *14* -
Re: Re: cute XD
omg tak to sry ae nějak netušim co sem o něm řekla špatnýho že takhle nadáváš...
já ho mám jako zpěváka ráda tak nwm co ti je?!! -
Re: Re: ??!!
Má mezerník, ale nemá mozek.