Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikiss11

Re: Re: Re: Buzna

Přesně!!!! Tky to nechapu....to ste vsichni tak vymasteny nebo co? uz je to fak trapny......kdyz se vam nelibi tak se jděte zahrabat nebo děte do prdele...hlavne ze vy ste dokonaly ze???fakt me to sere a asik nejsem jedina..... *16* *8* *8* *16* *10* takze zmiste je jasny ze kazdej ma vlastni nazor ale ja taky nepomlouvam toho kdo se mi nelibi!!!!!!! aaaaa uz jinak nwm co rict.......vy ste buzny...ON je skwelej tak si to dete psat nekam do pí...... ..kurva... uz zacinam bejt sprosta.....tak dete do prdele!!!!!§ *10* *10* a neserte!!!!§ *8* *8* *16* *16* *16* *16*
  • alficka

Re: Re: Buzna

přesně moje slova...nevim proč ti kdo ho nemají v lásce tak proč sem chodí...ježiš každej má rád někoho, každej máme jinej styl hudby a a jinej vkuz tak nám proboha tady nenadávejte že jsme uplně vypatlaný když jsme do něj blázni...fakt nemám ráda když mi někdo nadává když nemá proč a ani mě nezná ..tak si děte na svý idoly zatraceně *8*
  • Re: Buzna

hle vis co ti reknu??? tak sem nechod kdyz ho nemas zrovna v lasce....nwm proc sem chods.... ses trapna di do prdele... oohhh ty se tam vlastne nevejdes... skoda... tak pa vis kam mas jiit.. *1* *4*
  • Re: Ja uz mu ho kourila...

kdybys zůstala v České republice a nejezdil do Ameriky,tak se ti to nemuselo stát *1*
  • Buzna

boze dalsi kokutek jako by nestacili us5 a tokio hotel vzdyt je to decko boze a neumi se hejbat furt dokola bum um bum takovej malej trapacek co???samponek priposranej v ruzovym abyste se znej vy posrany kravy nepodelali *3* *3* *3* *5* *8* *5*
  • UJde...

*9* vzdyt dela furt ty stejny pohyby...podivejte se na less only girl furt tam delA TO SAMI!! a to ruzovy tricko...ze mu to zerete..x))) *3*
  • alficka

Re: ***IN LOVE***

*1* to máš teda recht *14* fakt úžasnej, dokonalej prostě ooouuuu!!! *14*
  • kate.kadlec

***IN LOVE***

Justin je uple slaďoučkej *14* *14*
    k nakousnutí! *8* *14* *14* *14*
  • alficka

Re: Ja uz mu ho kourila...

ty si ale kráva!! *13*
  • kajuska

jj ae uz nvm jaka to je ae pokusim se ji najit *3* *3*
  • Justin Bieber

My best friends *3* he´s got very beutiful music.. *4*I´like Justin Bieber *3*
  • Re: Ja uz mu ho kourila...

Ty by si si asi měla přečíst jeho životopis na bieberzone.tk tam by si se dočetla ,,he wears a purity ring" to znamená že nosí prsten čistoty takže nebude mít sex před manželstvím. Meleš hovna akorát!!!!!!
  • kajuska

to je akorat tak trapný!!!!!!!!
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: ANTI

Ty by ses v první řadě měla naučit pravopis jazyka Českého, střevo jedno hloupé. *5*
  • pavlusqa

SELAWARD

Máš nejakou svoji oblíbenou celebritu??? tak ji nominuj do souteže Selaward a uvidíš jak se pobere s ostatníma:) více na
    http://selenagomezweb.blog.cz/091 0/selaward-nominace#pridat-komentar
  • Re: Justin

sou to vimaštění debilove a přitom oněm píšou že je to teploušek a v duch já chci bejt takovej jako on sou to magoři
  • Re: Re: WOOOW!!! <3

hm a my zase nemáme radi takoví vimaštěný idijoty jak ty vodpal
  • Re: Justinova faninka♥

jooooooooooooooooooooooo to je adost a ty písničky no plostě goooood
  • milada23

Justin

Ja vám něco řeknu Justin je nejlepší kluk na světě *14* *14* a ty urášky si nechte někam jinam *8* *16* *5* *13*
  • Re: JUSTIN JE NEJ

jo to máš plavdu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit