-
Re: anitka
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**
ježiš marija kdy tady konečně přestanete psát ty trapný nadávky a urážky...já fakt netušim co si tim dokazujete *13* -
Re: Re: SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**
ne ty pises hůr tak si zvykej! -
Re: Re: SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**
mš pravdu že píše jk pizda le nemusíš se hned stresovat okey?! -
Re: SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**
tY jSi aLe píí*A, pRoTo pÍšEš JaK nEjVíC VyPaTlaNá hUsA? *16* -
hlasujte!
Ahoj prosím dál hlasujte pro justina na www.t-music.cz může se hlasovat do pondělí do 12:00...ať ho máme na 1. místě v t-music chart *1* . Dík moc a hlasujte!!! *5* -
SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**
AhOjIk HoLsInY juStInEk Je TaK sLaDkÉéÉéj!!! *14* UpA z NěJ nEmŮžU!!! *14* *kDo(UpA kDoKoLi) Si ChCe O nĚm PoKeCaT a VyMěNiT sI nOvInKy O nĚm ThAk Ať PíSnE jUj???
P.S.bUdU mOcInKy RáDa!!! *14* *14* *14* *3* *4* *14* -
Re: Re: Re: úŽaSnEj
Už neplač. *5* -
Re: JUSTIN BIEBER ten nejkluk
jooooooooo presne *14* *14* -
Re: Re: úŽaSnEj
*7* -
JUSTIN BIEBER ten nejkluk
JUSTIN JE TEN NEJKRSNEJŠI KLUK CO JSEM KDY VIDĚLA JE CHTĚLA BYCH HO ZAS VIDĚT *14* *5* *14* *3* *4* *8* -
T-MUSIC
Tyjo viděli ste t-music chart? Justin se z novinek dostal na druhý místo!!!!...Tyjo hlasujte pro něj dál ať je na 1. *14*
JUSTIN JE ÚÚÚŽASNEJ!!!!!!! *14* *14* *14* -
justin
strasne bych chtela videt justina a aby se mi podepsal... snad ho nekdy uvidim na vlastni oci *14* *14* -
Re: Dvojník
jo a kde???? *15* -
Dvojník
Ahojky lidi *1* takže našla jsem Justina Biebera dvojče *1* to je co? *15* -
....
Hezký to hoch...:)spapat!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: úŽaSnEj
ROFLÍÍÍÍÍČEK -
úŽaSnEj
on je úpe úúžasnej i když nevipadá na 15 ale to mi nevadíí u písničky one time brečim kvůli jednomu klukovi kterej mě nechce a tak si ji pouštim furt ale tak moc už nebrečim *9* -
loij
On je proste uzasnej.....Krasavec tenhle klucina!!:-* *14* *15* -
<3 <3 <3
Je prostě úžasnej...každej má na něj jiný názor někdo o něm říká že je hnusnej, že zpívá jak holka atd...ale já si o něm myslim že zpívá krásně bez ohledu na to jestli to zní jako k malýmu klukovi...mě se líbí jak vzhledově tak i jeho písničky a hlas... *14* *14*