Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • enrique.anca

anitka

je nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • 8.ball.8

Re: dokonalej

To je vše? *7*
  • Re: dokonalej

ja nechapu co na nem vsichni vidite...vypada jak kdyby mu bylo 10 a ma aji takovej hlas ...a tedka me nekdo na 100% napise , ze to neni pravda *5* *9* boze
  • dokonalej

justin?? krásnej,roztomilej, dokonalej! I lOvE yOu :-*:-* MiLuJjJů *14* *14* *14* *14*
  • vanca

i love you

poprve jsem si mislela ze to zpiva holka ale pak us ne...... justin je fakt boskej a krasny *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: zpívá jak holka

Schov se někam, nebo Tě sežeru! *16*
  • kikiss11

Re: justin

ja taaaaakkkyy! *14* *14* *14* *14* *15*
  • vanca

justin

justin je nej lovuju ho *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14*
  • vanca

justin

justin upa nrj i love you *14* *14* *4*
  • Re: Re: zpívá jak holka

Hele, jako bejt tebou tak držim hubu, jako nevim kdo tady píše samý p****. Tak buď ticho a neurážej ostatní
  • vanessahilton

Re: My love

hm tak to ti fakt budou verit
  • cajushka

Re: miLuju!!!!!!!!

OMG! *9* *15*
  • 123

Kundák spapinkala bych ho!! *14* *14* *14*
  • kikiss11

miLuju!!!!!!!!

MILUJU HO!!!! je táááááák kwásnej a rotomilej.....připomíná mi 10 letýho kluka to.....to neni urážka jenom názor na jeho vzhled kterej je fááááákt hezkej!!!!!!!!!!!!! nechápu jak se někomu nemůže líbit.....sice sem si taky nejdřív myslela žhe to zpívá holka ale šlo to i poznat že je to kluk!!!!!! prostě neni co dodat...JUSTIN JE DOKONALEJ!!! *14* *14* *14* *14*
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: >>JuSTiN<< =-*

Omezeností bych spíš nazval příspěvek nahoře, nikoliv ten můj. I když, dalo by se pochybovat o omezenosti jako spíše o debilitě druhých jedinců, vyjadřujících se tímto způsobem. *16*
  • cajushka

Re: Re: >>JuSTiN<< =-*

Je to snad důvod někomu takhle nadávat?... každý má svůj způsob vyjadřování... a ten tvůj bude nejspíš dost omezený, co?... *9*
  • 8.ball.8

Re: >>JuSTiN<< =-*

Proto píšeš jak pí*a? *16*
  • >>JuSTiN<< =-*

Justin je nejlepší =-* Krásnej, roztomilej, krásně zpívá xD PRostě >>DOKONALEJ<< Milujů ho xD xD =-*
  • Justin:....

JUstin je nej.....milujuuuuu justina *14* *3* *3* *14*
  • kikiss11

Re: Re: Re: Re: zpívá jak holka

jo, to je možný asi to prostě budu ignorovat každej má svůj vlastní názor........je mi fuk co o něm píšeš(píšete) mě se líbí!!!!!!!!!!!!!
    *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit