-
anitka
je nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: dokonalej
To je vše? *7* -
Re: dokonalej
ja nechapu co na nem vsichni vidite...vypada jak kdyby mu bylo 10 a ma aji takovej hlas ...a tedka me nekdo na 100% napise , ze to neni pravda *5* *9* boze -
dokonalej
justin?? krásnej,roztomilej, dokonalej! I lOvE yOu :-*:-* MiLuJjJů *14* *14* *14* *14* -
i love you
poprve jsem si mislela ze to zpiva holka ale pak us ne...... justin je fakt boskej a krasny *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: zpívá jak holka
Schov se někam, nebo Tě sežeru! *16* -
Re: justin
ja taaaaakkkyy! *14* *14* *14* *14* *15* -
justin
justin je nej lovuju ho *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* -
justin
justin upa nrj i love you *14* *14* *4* -
Re: Re: zpívá jak holka
Hele, jako bejt tebou tak držim hubu, jako nevim kdo tady píše samý p****. Tak buď ticho a neurážej ostatní -
Re: My love
hm tak to ti fakt budou verit -
Re: miLuju!!!!!!!!
OMG! *9* *15* -
123
Kundák spapinkala bych ho!! *14* *14* *14* -
miLuju!!!!!!!!
MILUJU HO!!!! je táááááák kwásnej a rotomilej.....připomíná mi 10 letýho kluka to.....to neni urážka jenom názor na jeho vzhled kterej je fááááákt hezkej!!!!!!!!!!!!! nechápu jak se někomu nemůže líbit.....sice sem si taky nejdřív myslela žhe to zpívá holka ale šlo to i poznat že je to kluk!!!!!! prostě neni co dodat...JUSTIN JE DOKONALEJ!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: >>JuSTiN<< =-*
Omezeností bych spíš nazval příspěvek nahoře, nikoliv ten můj. I když, dalo by se pochybovat o omezenosti jako spíše o debilitě druhých jedinců, vyjadřujících se tímto způsobem. *16* -
Re: Re: >>JuSTiN<< =-*
Je to snad důvod někomu takhle nadávat?... každý má svůj způsob vyjadřování... a ten tvůj bude nejspíš dost omezený, co?... *9* -
Re: >>JuSTiN<< =-*
Proto píšeš jak pí*a? *16* -
>>JuSTiN<< =-*
Justin je nejlepší =-* Krásnej, roztomilej, krásně zpívá xD PRostě >>DOKONALEJ<< Milujů ho xD xD =-* -
Justin:....
JUstin je nej.....milujuuuuu justina *14* *3* *3* *14* -
Re: Re: Re: Re: zpívá jak holka
jo, to je možný asi to prostě budu ignorovat každej má svůj vlastní názor........je mi fuk co o něm píšeš(píšete) mě se líbí!!!!!!!!!!!!!
*14* *14*