-
hm
No tak co bych rekla k Justinoj no je hezkej a zpívá fakt hetky hlavně ta písničky one less lonely girl nebo jak se to píše je fakt super ale jako musim uznat ten kluk ma talent -
mijuju!!
mijuju ho,chci ho je k sežrání:) *14* *14* *14* *14* *14* už se těšim na jeho cd...... *14* *14* *14* *14* -
jo a
můžete hlasovat pro jeho píseň na www.ujdeto.cz *3* -
Re: ale
i když já v jeho věku taky vypadal mladě.oni ti muži mají tak o 3 roky pomalejší vývoj než ženy -
Re: Re: holka z klipu
jo díky... *4* -
Re: holka z klipu
Rodeheaverová ještě k tomu -
Re: Re: Re: Re: vejunecka
nebo jednu dobu -
Re: Re: Re: vejunecka
proč,však one time znamená jeden čas,samozřejmě,že významově to může být jedenkrát nebo jednou,ale slovně je to jeden čas -
holka z klipu
Vím jak se jmenuje holka z klipu One time Kristen Leanne tu odkaz=)________ http://www.youtube.com/watch?v=gA0k lODINpY&feature=related *3* *3* *4* *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: WOOOW!!! <3
které video????tak to jsem asi neviděla daly by ste mi adresu pls=) *4* *3* -
Re: Re: vejunecka
jaký jeden čas????to neumíš anglicky bo co *15* *15* znamé to jednou....=D fakt nic proti je to směšné... *15* *15* *7* *1* *1* *4* *4* *4* *3* -
Re: Re: vejunecka
jaý jeden čas????to neumíš anglicky bo co *15* *15* znamé to jednou....=D fakt nic proti je to směšné... *15* *15* *7* *1* *1* *4* *4* *4* *3* -
Justinova faninka♥
hej chce se nekdo spratelitvic treba pres icq nebo skype??pisnete mi pp lidi *3* *1* -
ale
se ani nechce věřit,že už má 15 roků,vypadá tak na 13 maximálně -
Re: vejunecka
jo,parádně zpívá,ten 1 čas *3* -
vejunecka
justin proste best zpíva one time je nej písnicka zname ji vsichni na spamet justin bieber je nejlepsí boy -
Re: Justinova faninka♥
joooooooooo to je!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: pro uzivatele bara
Bára je kráva. *4* -
Re: Justinova faninka♥
Ano, je kůl, skoro jak v plotě. *5* -
pro uzivatele bara
ty vole tady je teda jedna pekne blba pica kdyz nekoho nazve OMG co to je???? srovnej si to v palici ! justin neni teplej ale snazi se bejt protoze ted je to in , jeho vlasy vipadaj jak helma nejakyho vojaka adios dickheads