-
Re: Re: Re: je boží!!!!!!
Šárka Čárka se jmenuje, proč, znáš ji? *4* -
Re: Re: je boží!!!!!!
jak se jmenujes šarka.............a jak dal??? *4* -
Re: Re: WOOOW!!! <3
Ahoj hej jak se ten klip jmenuje pls napis dik pp Ajunka *1* -
Justinova faninka♥
ze je coooooooooooool????? *14* *14* *14* -
Justinova Faninka♥
Justin je božiiiiiiiiii na celem světě je to kunďak jak cip ja ho žeru jak cip *14* *14* MILUJU HO *14* *14* ja se zblaznim *14* *14*
ty jeho pisne jsou božííííííí nejjjjj
*14* -
Re: My love
A jestli seš tak dobrá..Tak se snim vyfo´t bo nahraj video kde říká že Tě zná hmm?A že ste spolu byli na párty atd... -
Re: My love
Jo jasný!
Si myslíš jako že Ti všichni uvěřej že si snim byla na párty?
Ty seš píča:D!!!!!!! -
Re: Re: Re: WOOOW!!! <3
Nesmíš věřit všemu co se kde šustne. *1* *3* -
Re: je boží!!!!!!
je uplně dokonalej .. ten hlas uplne oh ..:) fakt in love do něj :) *14* *14* *3* *3* -
pošli mi pls tu adresu...hrozně bych to hctěla widět -
Re: Re: Re: WOOOW!!! <3
Nelituj jej *13* Dobře mu tak! -
Re: WOOOW!!! <3
jj videla fakt SUPR!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jéééééééé ja to tky videla fakt hustý. muselo to bolet. chdinka muj malej *14* *14* *14* *14* *4* *4* *1* -
Re: WOOOW!!! <3
A viděla jsi ten klip, jak dostal na ulici baseballovou pálkou přes xicht? Tam byl taky strašně krásný, mám rád to video. *5* -
WOOOW!!! <3
tyjo viděli ste už ten videoklip na One less lonely girl...???to je uplně božský aww!!! je tam strašně krásnej *14* *14* -
Re: Re: cool roztomiloušškeeej
a co jako??vis kolik lidi na svete mu este je podobnejch??to bysme se napocitali *15* -
Justin
mno nechápu vůbec jaq o nem muze nekdo rict ze je teploušek když to neni pravda a je užasnej mociiinky ho žeru užasnej:-* mno prostě nemam slov.. *14* -
je boží!!!!!!
Ja nechapu jak se nekomu nelibi ja ho žerůůůůůůůůůůůů. a teplous rozhodne neni -
co to je????
OMG co to je???????? Holka nebo kluk?? Hmmmmm........no.......asi.....kluk ... -
♥
Nejkrásnější,nejdokonalejší a nejtalentovanější objev roku...<3 Miluju hooo....
One Less Loney Girl
and One time foreveeer!
PRAGUE LOVE JUSTIN!♥