-
Re: :)
presne:D -
HLASUJ!!
http://domculka13.blog.cz/0909/1-ko lo-sonp#comment65096711 Ahoj Hlasneš pls pro DoMcUlkA14 je to pro justina biebera :) -
:)
ouuu..taková malá dokonalost je to :) *3* *3* *14* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Lovely-s
*14* *14* -
ouuuuhhhh milašëk
miluju jeho pinicky je božííí :-* *3* *14* -
Re: Re: Re: Lovely-s
ufff...... to se mi ulevilo *4* sice je nemozny abych se snim nak znala ae je božíííííííí!!!! mocky mu fandim!!! *14* *14* -
Re: Re: Lovely-s
ee...nema....ja jsem to cetla nema holku *13* ale prejze se mu libi Emily Osment ... -
Re: oo
no to jo....LOVE JUSTIN...xDD *14* -
oo
Vidim, že po žebříčku se sune velmi rychle. Toe dobre =D -
Re: Lovely-s
chtela bych se te zeptat....on ma fakt holku??? p.s. a koho???? jja myslela ze ee *7* -
..
Justin je úplně ze všech nejdokonalejší má úplně ten nejkrásnější hlas ze všech spěváků...in love..:o* och tak nádhernej je.... *14* -
Lovely-s
Hej tywe já ho zbožňuju xD Takovej roztomilééj xD Škoda že má holku.....:-/ *1* *9* -
Lovely-s
No kde asi tywe xDPřídeš v Po do školy? -
B
Ahj lidi justin je bozii -
Miley97
Kde vaznes Lovely-s??? *1* -
Miley97
Justin Bieber-Dokonalost sama.xDD I♥Justin♥Justin♥ILOOOOOOOOOOO VEHE MUCHMUCHMUCHMUCHMUCH
Ja vim ze tohle pride jako blaznivej text ale ted mam manii Justin♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Miley97
no a co Nathan Kress nebo jak se to pise nejde me bohuzel xDD PRIDAT SEM jeho photka thaakze nwm -
Miley97
For Lovely-s:Chvuili vydrz a budes tu mit prekvapko mozna xDD -
Miley97
Jako sice chapu ze trebenekolik lidi z vas nemusite Justina ale doufam ze chapete ze Justin ma hoooooooooooooodne fanousku i protivniku ale kdyz napisete ze je blbej tak to docela dost urazi vite a mimochodem jeste bych vas chtela upozornit ze nemam rada kdyz nekdo rika ze nekdo neumi zpivat jenom proto ze on neumi zpivat.Tak si keci strcte za klobouk a padlujte zpatky do pristavu odkudnjste prijeli a nezavidte.Pls tak napuste ze ho nemusite ale ne zeje blbej,trapnej a ze je gay.ju papa -
Lovely-s
No on podle mě je i diskant xD Tywe já z něj fakt nemůžu xD