Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lovely-s

Hahaha!!!Tywe on je Bieber a ne biever!WTF!Heh...
  • Lovely-s

Co?Psimtě co děláš?Dej na youtube.com svoje video....Chci tě vidět zpívat!Víš to je fakt vtipný.Podle mě na něj žárlíš že mu zavolal zrovna Usher!Co si myslíš?Dyť on zpívá dobře a ty se z toho můžeš posrat!Hrabe ti?Pls dej sem to svoje video jo?Mám chuť dostat výtlem xD
  • jj

Jo ale jediný dobrý na něm je že když to zvládne tak hrozný zpěvák stát se úspěšným tak to nejpíš každý , já jsem docela velký fandda Usher ale když mu volal že chce být jeho manager ta byl nejspíš sjetej ... *7* *16* *10* *9*
  • flaška

Omlouvám se napřed co ted napíšu a jsem si plně vědoma toho že budete na tento komentář psát něco jako , neni pravda ! nebo co víš ty , ale každý má přece právo na svůj vlastní názor . A můj je ten že za prvé něco spíš nedůležitého jaký známí zpěvák už má překladem příjmení bobr ? ale to fakt není to co mi vadí , vadí mi to že je mu 15 a má hlas jako nevim 9 letej , a podle mě je to pěkná flaška , když omyslím na to kolik talentovaných a neznámých zpěváků je tam venku a sláva si nevybrala je ale nějákého blbce který s prominutím ani neumí zaspívat the climb ( což by měl každý prvo třídní zpěvák umět ) . Tak to je všechno jenom chci zopakovat že se omlouvám pokud jsem tu právě pomluvila vaši nej nej lásku která je nejspíš pro 98% z vás nedosažitelná ..... *9* *8*
  • kajuska4

Re: Re: Re: lovuju

*14* *14* *14* *14* *14*
  • klaruska44

Re: Re: lovuju

On je naprostooooo krasnejjjjjjjj muj typppppppppp presneee *14* *14* *14* *14*
  • klaruska44

Re: Re: WOW

jj presnee *14* *14* *14* *14*
  • belusacka

jojo

doufam že se do top 10 dostane =D jjináč je to nejúžasnější zpěvák na světě =* žeru ho =*
  • alficka

wow

Tyjo ale hodně mu tady ta popularita stoupá co za chvíli bude na osmim místě v top 10....no i když ona mu nestoupá jenom tady *1* ...ale jinak je upa super boží kwásnej talent.... *14*
  • terez.ska

.

NO NEVYPADÁ NA 15..
  • jjjuu

Juuuu Justinek je upa kwasnej klučina umi božsky zpívat je pste božíí když sem vydela jeho klipy sem se do nej zakoukala je pste boží ale bohuzel je to cizinec ach joo pse ho upa miluju *14* *14* I L♥ve you Justin *14* *14* *14* *14* *14*
  • nelmo

Re: WOW

jj přesně....a ještě je moooc krááásnej klučina....ten to někam dotáhne moooc mu fandim *14* *14* *14* *14*
  • pavlusqa

WOW

Když jsem ho poprvý viděla tak jsem si řekla no tak další takej šampon co si hraje na hvězdu ale když jsem slyšela písen "Where are you now" úplně se mi zatajil dech!!! Je mu teprve 15 a spousta starších zpěváku by chtělo mít jeho hlas!!! Jinak zpíval i písen od Miley Cyrus -The Climb a bylo to další ohromné vystoupení *1*
  • kikiss11

kikiss11

jj mate pravdu je tak sledkej k nakousnuti *14* *14* i love you justin bieber!!!!! *14* *14*
  • Re: Justin Justin <3

onh shampooo jo? *1* mno tak to jsi uhodlaaa *1*
  • justineeek

on nejsladší,nejklásnější klučina kterého jsem kdyyy vidělaa,jako ploč nemám takovýho klučinuuu *9* posílám mu pusikuuu *muck* *14* *14*
  • Re: Justin Justin <3

Hele jako ten je nas a ma icq to nevis vid ja jo a moe sestra tky takze je nas *16*
  • Justin Justin <3

Miluju ho uplnééj šamponek !.. sem do nej blááázen =) <3333333 nejwíce pro něj *4* *14* ILY
  • Lowujuju very much!

On je fakt sladkéj!Milujuho ,od první chvíle co sem ho uviděla v tom videáčí :* zezačátku jak tam hraje ty gamesy tak si říkam nic moc,bude divná písnička ale,tedˇ!POuštím si One time dokola furt a furt :* *3* *14*
  • zazula

JUSTIN JE NEJ

JUSTIN BIEBER JE TEN NEJSLADŠÍ KLUK KTERÝHO SEM KDY VIDĚLA A MILUJU HO *14* *14* *14* *14* ...TEN KLUK MÁ TALENT UŽH OD NAROZENÍ....A PÍŠNIČKA ONE TIME JE BOŽÍÍ A COOL!!!!!! *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit