-
nerekla bych ze justin bieber je hnusnej ale nejhezci z kluku neni *11* *11* *11* *11* *16* *16* *16* prominte tet urcite bude psat ze to nemam davat do komentaru a tak dale ale kazdi clovek to ma jiny ja treba moc nemusim justina bieber ale to je moje vec jestli se my libi nebo ne kazdy ma jiny FKUS tak to prosim pochopte a prosim nepiste ze by jsem mne jit se ucit cestinu ja pisu richle takze nwm co pisu tak prosim nepiste prosim *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Ahoj nemáte někdo náhodou lístky na listopad, kterých by jste se potřebovali zbavit?? moc mi na tom záleží *9*
-
Ahojte všetci ja sa volám Katka Kabátová.Mám 9 rokov.
-
T.H zajtra pôjdem do Petra.Už sa na teba strašne teším.:-D :-D :-D Prosím odpíš.
-
T.H si super kamoška,mám ťa veľmi rada.Justin Bieber vždicky som hovorila že si teploš.Ale najlepšia kamarátka T.H ma presvedčila že je Justin Bieber super.:-D :-D
-
Viem, že ti píšem už druhý krát, ale mne to neva.Mám 8 rokov, som s Hlohovca, chcem ísť na tvoj koncert, no to nemôžem, určite by to bolo moc daleko a mi nemáme auto .No čo, musím sa s tím smieriť .Ale som rada ,že som aspoň videla tvoje pesničky. *15*
-
Páčia sa mi tvoje pesnički, vipadáš skvele no niet divu že máš 22 rokov.Najviac sa mi páči whot do you mean.ooooooooooooooooooooooooooooooo ta sa mi veľmi páči. *14*
-
Ahoj! Vytvořil jsem vlasový tutoriál na účes Justina Biebera, který měl při VMA's, https://www.youtube.com/watch?v=pIbCd6-k-cY Díky!
-
JJB-JUSTIN Bieber
JJB-JUSTIN Bieber
JS Justin-Selena
Si naj -
Jsem ráda ,že začal zpívat vždycky když si pustím jeho písničky zvedne se mi nálada. A jsem ráda že je ryba jako já. Já jsem se narodila 26.2.2002 a on 1.3.1994.
-
Haha to máš pavdu *3*.
-
Láďa Hruška je stejně NEJ...
-
Spiva docela dobre
-
JB-JUSTIN BIEBER
JB-JORGE BLANCO (Leon)
Ja som si ma rku napisala stdce a v ňom JB.
A keď sa pytaju že čo to znamena tak poviem. Su to dvaja spevaci ktorych mám rada. Justin Bieber a Jorge Blanco :) -
Happy I know it's too late. Nigdy but not too late to wish someone a brithday. So, all best I wish you good luck and health a lot a lot of love. I want you to be nice and still happy to lose its voice
I LIKE YOU
Hallo you fanenka Kristína -
ja sem tvoje fanynka moc se mi libi tvoje skladbi a nejvic se mi liby ta skladba ktora se mienuje baby moc se mi lybiš
-
promin že jsem ti nepopřála k narozkám tak ti popřeju ted vše nejlepší *14* *14* *14* *14* *
-
jsi opravdu úžasnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju tě
-
jsi sexi
-
Souhlas tady s Nikol..nauč se psat *3* *3*