-
prijede,ale neni tam misto pro fake fans;)
-
Hello Justin Bieber I love you you're the best for me, and even if someone because of that swears it does not bother me as I abide mime and never relinquish you I love you *14*
-
hello Anne I do not love you *6* *6* *6* *6*
-
já
-
Nemá někdo lístky na jeho konzert
-
Takže přijede v roce 2016 do Prahy? Co o tom víte?
-
Listopad ♥♥
-
Justin je cute ! :-*
Ps ty jeho kissing videa hlavne jak liba tu hlavu a perfektni je i what do you mean behind scenes .
Je k te holce zak něžný !! :-P -
Nejsem zadna velka mega fanynka(zacala jsem si ho pouštet az včera ) a od te doby si vzdy pustim What do you mean a to dvakrat 1.original
2.behind scenes
a pak sorry ( koncer pro ellen show ) -
hello Justin i love you *14* *14* *14* *14*
-
Justine moc se mi líbíš, tvé oči tvůj ůsměv prostě se mi líbíš celý.
miluji tě moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Píše se to What do you mean?!!!
-
Kdyz poslouchas jeho pisnicky tak je pis aspon spravne.
-
Nauc se psat
-
Nauc se psat.
-
všichni co si mysli ze je justin ge* je to peknej deb*l
taky sem ho nemusela ale tet ho žeru
všichni řikaj(moje třida) ty poslouchaš justina biebera vždit je to ge*
a spiva jak koko*
justin milujute *14* *14* -
si sexi a moc krasnej kluk chtěla bich stebou fotku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Je best Justinek!
-
mas krasny pisne a nejvic posloucham sorry a who doo you mean justin bieber si užoo
*14* -
miluju Justina.....Miluju jeho telo jeho pisne Jeho rodinu!Mam ho rada protoze ve svem zivote neco dokazal.....dokazal neco co si pral a co si chtel z celeho srdce splnit a diky tomu ze mu bůh dal obrovsky dar a taky ze si za svim snem sel a to znej dela vijmecneho..... *14* *14* *14* *14*