-
Ahoj souhlasím s tebou. Měli by si všichni uvědomit,že je to taky jenom člověk,který dělá chybi stejně jako my. Který taky má právo mít své soukromí které pořád někdo narušuje. Ať jsou to novináři nebo beliebers. Moc si ho za to vážím co pro BELIEBERS dělá. A vy byste si ho taky měli bážit. A ten kdo ho nemá rád tak ať si ho nevšímá a nemusí o něm psát věci co nejsou pravda. Justin má rád své fanoušky. A dělá pro ně hodně. Tak ho laskavě všichni přestaňte odsuzovat.
-
Justin Bieber je krásný .. a vy co ho nesnašite tak ho ignorujte......nebo zacnete poslouchat je ho pisne proto že je ma krásný... mneli byste ho posposlouchat má krásný pisne. Justin Bieber. Je užasnejjj ..
-
Ja si myslím ze justin je moc dobry zpěvák mam rada je ho pisne zpivam je každý den a je moc krásný. Podle mně je fajn.... Justin Bieber
-
PRESNE *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
je supeeeeeeeeeeeeer *14*
-
nauč se psát
-
*11* *11* *11* Luky1987
-
Sakra lidi nemusíte na něj nadávat a vše změnil se a co!Ale nepište zas že ho milujete a muck,..... jste mu ukradení a neví ani jestli existujete kdyby nebyl celebrita tak by vám byl ukradený!To samý Karel Gott staraj se o něj aby nezemřel a mezitím umíraj ostatní kvůli jedné celebritě!Já proti Justinovi nic nemám můžete taky udělat takovou chybu!Z chyb se učíte!Sakra vzpamatujte se vy píšete že uráží lidi a děláte to vy sami! *10* *10* *16* *16* *16* *16* *10* *10* Radši se zamyslete sami nad sebou než se rozhodnete urážet jiné lidi.NEJSEM NA NIČÍ STRANĚ!!!!!!!!!!!
-
Nedáš protože nemáš jak nemáš ho sama *1* a navíc bys tohle nepsala ani nepomyslela kdyby nebyl slavnej
-
až na to, že kdyby nebyl slavnej na tohle bys ani nepomyslela
-
Justin Bieber *11* *11* *11*
-
ten kdo justina uráží je dost trapnej a závidí mu twl *1*
-
love love *14* music huste
-
ahoj Justine jsem tva faninka mam rada tve pisne znam je naspamnet miluju te *2*
-
Drtivé většině celebrit lidé ublížili, nejen Justinovi. *4* -_-
-
justin im stella im american love im 9 *14* *15* *3* *2*
-
Justin je skvělý a talentovaný zpěvák, má dobré srdce. Důkazem je film Never say never nebo Believe. Ti, kteří mu nadávají by se měli vážně zamyslet, protože doopravdy neví, jaký on je a radši věří bulváru, novinářům a hnusným článkům, aniž by věděli skutečnou pravdu. Spoustu toho dokázal a věřím, že ještě dokáže. Ocenění, které získal si zaslouží. A co se týká jeho skandálů, tak každý má chyby, je to také jenom člověk a každý to řeší, jen proto, protože je slavný. Snaží se ho vyprovokovat, aby se choval jak oni chtějí. Ten, kdo ho nemá rád, tak ať ho neposlouchá nebo ignoruje a nenadává mu !! Justin je boží. Belieber forever a jsem na to hrdá *14* *14*
-
Jako,teprv dnes jsem se pořádně podívala kdo to je a jak vůbec vypadá. Písničky mě berou jen některý ale je to Nádhernej kluk s krásnýma očima a hlavně úsměvem to žeru na chlapech nejvíc a taky na něm. Takže asi mu začnu i fandit :) *14* *3* *2*
-
Já opravdu nechápu co tím všichni chcete dokázat tím že sem píšete že je debil,příšerný.. atd..nejprve se zamyslete co sem sakra napíšete do ha***u už fakt toto !! není to normální..my vám taky budeme příště hnusně komentovat vaše idoly a oblíbené herce či zpěváky takže se laskavě uklidněte je to fakt nenormální..bežte se léčit,a pokud se vám nelíbí tak sem nic nepište ;) děkuji.
-
Pokud se to nelíbí tak pane bože.. SEM NEPIŠ !! furt samé jak se vám může líbit bere drogy,kouří a já nwm co ještě je to fakt trapné od tebe a né od holek které sem píšou že je justin super tak se zklidni a jdi si radši hrát s panenkama ;)