Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Renysek12
    To spíš já nechápu, jak ty ho můžeš mít rád/ráda...
  • Renysek12
    Sama jsi p*ča, tak drž hubu!
  • Ale tohle je stránka Justina Biebera víš ? :DDDD
  • Renato,ty jsi dost blbá co ? :DDD
    Víš vůbec kde jsi ? :DDD
    Na "osobnostech" Justina Biebera .. Tak co tu chceš ?
    Ty p*čo to nemyslíš vážně, zalez. !! :DDD Dost jsi pobavila :DDD
  • Úplně s Tebou souhlasím. *4*
    Aspon že existují i normální lidi jako Ty.Vždyt tohle není normální někoho pomlouvat že je teplý atd.. Když nemají ani důkazy,a když se s nima o tom bavíš tak pak stejnak začnou držet hubu,protože máme pravdu. a to je celé !! *4* *1*
    Taky nejsem fanynkou (i když občas si pustím jeho písničky,má je opravdu dobrý) *4* Tak né že bych se zastávala,jen jsem na straně kde je pravda.
  • Si krásny a prečo nechodíš so Selenou gomez
  • Justin Bieber je borec. Kappa
  • *11* *11* *11*
  • Je strašně krásný *14* miluju ho a nikomu ho nedám!!! *14* *14* *14*
  • Bože, vzpamatuj sa! On je celebrita, zaťal čo ty si pre něho nič, ani nevie, že existuješ, si mu uplně ukradnutá, bože dievča si mimo, alebo si si niečo dala?
  • Je to moje láska nikomu ho nedám proste ho milují je tak krute krásný I LOVE JB MILUJI TE NAVZDY NIKOHO JI NĚHO NECHCI JSI V MÁM SRDCY JEN TY PŘIJED NĚKDY ZA MNOU MOC TE MILUJI JSI MOJE VŠECHNO
  • Jo... kamo prej "pisnicku" :D A co text ? :D je to samponek :D
  • To je strasnej samponek :D nechapu co na nem vidite :D Zjistene si preklad textu v jeho pisnickach... no "pisnickach" spis shitech :D
  • No,já mám takový pocit,že song Where are you now se všem líbí jen kvůli tomu,že je to Skrillexův song :D *1* *1*
  • Je ten nej muj idol.. Miluju ho a neprestanu je jedinY clovek na svete nejpeknejsi muj ILoVE YOu
  • To neni pravda jen vis nevedel co ma delat z penezma tak byl alkoholik a fetak
  • Kámo stěr :DDD *1*
  • Dadiana
    je To Ten najkrajši spevak najlepšie vie spievať najkrajšý ma hlas ty si super *3* *3* *14*
  • Justin Bieber byl zpočátku hezký a nadaný kluk ale pak se zněj vyklubala obluda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit