-
* nuzujete. Pardon chybička se vloudila;)
-
Neodsuzujte lidi za to že ho mají rádi.Proč nikdo neodsuzuje ty, kteří poslouchají Taylor Swift, Kabáty, Selenu Gomez? Proč? Protože Justin je velice známí, poslouchají ho skoro po celém světě a proč mu říkáte že je teplý? Nikdy se k ničemu takovému nepřiznal! Měl vztahy s děvčaty a né s chlapy! Až ho uvidíte s nějakým mužem jak se líbá pošlete mi foto;). Já nejsem jeho big fanynka ale nadávat mu nemusíte.
-
On je taký..... nechápem dievčatá ktorým sa páči ja ich normálne ľutujem !!!!!!!!!!!! *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
Nutí tě snad někdo aby jsi to četla? Když se ti to nelíbí tak se na to nedívej !? Tohle je vážně dost stupidní komentář:DDDD !!
-
Už i byl.
-
Jestli ty vůbec rozlišuješ tečky za větami. A vůbec, na začátku věty má být velké počáteční písmeno, ale to ti asi taky nic neříká, že?
PS: Když za těmi větami nemáš tečky, tak to vlastně ani věty nejsou. *2* -
Pane Bože! To je furt samý "Love you Justin", "love you", "I love you Justin Bieber" a já nevím, co všechno. Jděte si to psát jinam, je to trapný, pořád tady číst padesát příspěvků, kde je jenom "I love you". Hrůza!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Yes :)
-
Som preteba ta práva
-
I Love Daniela
-
Lubim ta
-
Bieber je strašný!
-
Naprosto s tebou souhlasím Edith! Máš pravdu.
-
Všichni tady jenom píšou, jak ho milují! To je hrůza!
-
Nás taky nezajímá, že ty ho zase miluješ. A taky to sem píšeš, takže zmlkni.
-
Už dlouho nic nebere!!Už je pět let čistej,skončil s drogama ve 13,tak toho nechte,laskavě,jóóó??!!
-
jak se vám všem muže líbit nechápu to je to mimino
-
diky camillo
konecne ses probrala -
máš pravdu magdo jsem pitomá