-
Až do dnes jsem Justina nějak nemusela dokud jsem si nepustila písničku Where are u now. Líbí se mi :) Všichni lidi Justina odsuzují podle toho jak vypadá, že si geluje vlasy, má problémy s policií atd. ale aby si poslechly nějakou jeho pisničku, to je nenapadne. Muj nazor
-
Jo je . Ale JB je hezčí . I♡JB 4EVER
-
musim uznat je to krasnej *14* *14*
-
Já absolutně nechápu proč sem lezete když ho nemáte rádi -.- pak sem píšete jak jsou všichni strašně trapný a jak vám ty komenty tady vadí ale stejně je čtete pak tady o tom kdo je trapnej -,-
-
Kto je Jorge BLanco aj ked neviem kto to dúfam že je fešák a dobrý spevák,herec... *3* *3* *3* *3*
-
Oni by sa k sebe nehodili on je taký ... a ona je super ona iba teraz začala svoju kariéru a aby si ju zničila kvôli takému ako je on nie podľa mňa je Jorge Blano 100-krát lepší *1* *2* *15* *3* *14* *4* *16* *16*
-
Mohl by si chodiť z Martinou stoesselou
-
on je divny a stale si vytahuje jeho gate. aj ked je sexy
-
juuuuuuuuuuuuu.úpně z něj šílíím to je tak sexy zpěvák a nechápu,jak ho někdo nemůže mít rád. *4* *4* *14*
-
Beliebers jsou snad :33:nejméně vděční fanoušci..Justin se nám věnuje jak může a to by ani nemusel ..stačilo by aby vydal písničky,cd jezdil na koncerty,ale on toho dělá mnohem víc!Příde mi že je nám blíž než ostatní hvězdy k fanouškům..a vy?Místo toho aby jste byli rádi jen hejtujete..je venku s holkou ?Tak je to děvka..Je venku s černochy?Tak ho kazí..Dá si brko?Nadáváte..Víte..on má své soukromí a my ho máme respektovat. Je to člověk který prostě chce lásku,chce zkusit něco nového,dělá blbosti,..není to jen vaše postavička které budete řídit život..Věčně nadáváte na Jelenu..a vůbec nechápu..PROČ?!Je to jejich věc a vy se do tohohle cpát nemáte..Pořád nadáváte že mu Selena ubližovala ..vy to víte?Vážně víte jak přesně to bylo mezi nima?Ve vztahu většinou dělají chyby oba když nefunguje..Nikdy nepochopím jak si můžete říkat beliebers když pořád jen kritizujete vše co dělá a s kým dělá ..Asi udělal chybu že nám je tak blízko každá si na něj dělá nárok soukromí pomalu žádné nemá protože buď ho otravují novináři nebo ještě hůř se pořád do soukromí pletou beliebers..je mi ho líto..měli by jste se rozmyslet jestli ho vůbec máte rádi jako člověka jakým je a nebo jestli máte rádi jen postavičku jménem Justin Bieber kterou jste si vy vysnili..Víte..pořád jsme jen fanoušci..bez nás by sice nebyl tak slavný a neměl by možná pro koho zpívat,ale bez lásky,rodiny,zážitků a kamarádů by nemohl žít..už by jste si to měli uvědomit:) Předem uporozňuji TOTO NENÍ NA VŠECHNY BELIEBERS!:)
-
je to dobry a sexy spevak a ty ludia ktory si myslia ze je gay tak su len zavislaci. je tak teply a sexy, sorry. *14* *14*
-
Bieber je skvělý zpěvák a taky moc hezký. Peníze co vydělává na koncertech věnuje na charitu, je to tak třetina výdělků a ti co ho uráží, že je na kluky, mu jednoduše závidí, peníze, slávu, holky. Je to opravdový zpěvák ne jako ti vaši 1D atd..
-
jo aty chyby schválně pro informaci *11*
-
Trošku mlčet?
-
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSoFtKw6lNd-q74cA70t53oTnxmS7OE3uPMXYDRuHUKVsh9Wkep *3*
-
Není o nic stupidnější než zmiňované "Miluji tě Justiiiinku" "I love you!" apod
-
*odsuzujete. Prominte za už v pořadí třetí chybu;). Jak říkám: Člověk není dokonalý