-
ne nemohl,vůbec se ksobě nehodí ;)) každý má jinou povahu atd.. a tini má kluka.. ;) a Justin je zamilovaný *14* *3*
-
ON NEBERE DROGY !!! A ANI NEUBLIŽUJE LIDEM !! to spíš lidi ublížili jemu ;) -.- *16* *10*
-
Hele lidi nežárlete
-
A víte vůbec že se tak už nechová?
Sice ano bral drogy, pil alkohol atd.
Ale už ví co udělal vzpamatoval se, má úžasný nový písničky a zase jede jeho kariéra. Už takovej není ❤️ -
love love justin bieber *14* *14
*14* -
Cokoliv...
-
já osobně ho taky moc nemusim ale nevim co proti němu všichni mají
-
Ty nejsi normalni či co?
-
Miluju tě Justine mám tě ráda mas dobry písničky umiš krásné tančit i zpívat pa justine milujutě
-
Skvělý kluk, umi zpívat i tančit ;-) :-)
-
Ahoj justine škoda že nemluvíš česky a mam tě ráda je mi 10 let a sem tvoje faninka uš 4 roky tak ahoj
-
Jseš skvěkí zpěvák i tanečník prostě super *1* *1* *14* *14* *3* *3*
-
Souhlasím Justin Bieber byl lepší v roce 2010 !
-
to máš pravdu ta sláva mu vstoupla uplně na mozek díky fanouškum je tam kde je měl by si toho vážit *9*
-
*6* *12* *10*
-
je dobry spěvak a druzí žarlí
-
Proč se Justin takhle chová?! Býval to takový krásný, nadaný mladík a teď se z něho vyklubala taková hnusná zrůda, která by nejradši nedělala nic jiného než samé hlouposti! A co na něm úplně nesnáším? Že kouří, bere drogy, ubližuje lidem a prostě se vůbec nechová jako normální člověk! Justine, prober se, vždyť ty drogy, cigarety a alkohol tě akorát ničí! *9*
-
to měla být urážka?
-
Prvně se nauč česky, díky!! *3* *1* *1*
-
vzkazuju všem co o něm píšou takový nesmysli jakože je teplej atd není to pravda vy jste ho snat viděli na vlastní oči máte snat nějakou fotku ne a ne tak proč to říkáte,píšete atd *10* Justin Bieber má talen má to co počem touží tolik lidí tak proč teda to říkáte??! jen snat protože mu závidíte *9* (zkuste se někdy vžít do situace jiných lidí a uvidíte jak mu je) *9* *9* *9*