-
Presne. Oni všetci z One Direction sú krásny a sexy
-
I LOVE JayBee *14*
-
Mě se náhodou Justin líbí.♥
-
:-DD haló?
nevim jestli sis všimla ale je tady napsáno Justin Bieber tak sem prosím necpi nějaký one direction:-*
každej má svůj názor a tohle je můjna 1D : *11* *11* *11* *11* -
Hrál v 15. dílů, a ten díl se jmenuje Po čem kdo touží. A u konce ho zastřelí (jenom to tak udělají)
-
A není to jedno jak píše no a co! Ty jsi taky takhle dřív psal. A navíc je dobře že píše svůj názor nehledě na to jak to píše.
-
OMG! Tak tohle je fakt ubohý.
-
one direction - louis tomlinson to je teprve kus
*14* *4* -
Jaj tak to je síla. Ve fantazii možná, ale v real life určitě ne.
-
já nevim ja ho moc nemusim každej má svůj názor.. Podle mýho názoru je takovej dětinskej prostě je nějakej divnej..=)) NIC PROTI, TI KTEŘÍ HO ZBOŽNUJOU..!!! *2* *3*
-
tak to je Moooc..=DDDDDDDDDD Prosim tě on ani neví, že jsi na světě!!:DD máš bujnou fantazii:DD
-
Ty že si někdy líbala Justina haha to určitě, máš nějakej důkaz asi né co, chtěla bych ho vidět.
-
jjjjjjjjjjj
-
to nen pravda bože seš ubohá *16*
-
justine natu noc taki nezapomenu
*3* *4* -
justine nigdi nezapome nu jak smese poprvé líbali *3* *3*
-
jo tak ty když ho vidíš nebo slyšíš tak hoříš :D se nedivim když je tk teplej :D
-
justin ma znamenie ako ja ryby *14*
-
Nechápu tě, jak už jsem psala: Je to jen člověk a každý člověk má své chyby. A taky přesně tohle je to jak jsem psala že ti co ho nemají rádi tak si o někm rádi vymýšlejí nepravdivé věci. A co má dělat když ho tady ponižujete může ho bránit, nikdo to zakázat nemůže lidé mají svoje právo a tobě může být úplně jedno jesli Biebera brání nebo ne. A navíc ti taky může být jedno co kdo sem o Justinovi píše je to jeho věc a když o něm píše něco hezky je to fajn ale když někdo prostě tady začne nadávat sprostě a psát věci které nejsou pravda a myslí si že sprostými slovy se všechno vyřeší tak prostě někdo zakročit musí a musí začít dotyčného bránit.