-
nojo Selena dospěla tak ho nechala sem si říkal že by byla tak blbá a by byla s takovým "machýrkem" co nedokáže dát ze svých milionů ani korunu svýmu dědečkovi.
-
Je tak úžasný boží dokonalý talentovaný neodolatelný krásný sexy roztomilý nádherný vtipný.....O něm člověk může mluvit hodiny a stejně nedokáže najít to správné přirovnání k tomu jak je božský!!!!!
Justin Bieber je ten nejdokonalejší zpěvák na světě !!!!!!!!!!!! *14*
Miluju ho a navždycky milovat budu !!!! *4* *14* *14* *4* -
Justin je fakt boží moc ho miluju , je to ten nejlepší zpěvák na světě *14* .
-
On už nechodi so Selenou rozišly sa.A Justin hovoril v jednom magazine či čo to bolo že ľutuje že sa Zamiloval raz do Seleny a že sa s nou dával stále do kopy
-
je sexy a to moc závidím seleně protože justin je krásnej ... a hudbu má super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
a odkedy on chodí s gomezovou ?? *11* *16*
-
radka.mihalova: nauč se psát to tvoje ,,ti" se píše ,,ty"
t tvoje ,, ko mu" se píše ,,komu"
ach jo jak tady bráníš toho tvého ,,biebra" spíš bych řekla že je to ,,BIEBROVÁ" ale jak myslíš.... ale co zase píšeš ty tvoje nudy takže DOBROU!!! :DDDD
AbtiBieber: konečně normální komentář!!! Konečně žádná nuuuuuuda :DDDDD
Lukáš Pintér: I ty jsi normální :DDDDD
asi už taky usínáte jako já co??? :DDDDD -
Oukej teda už súhlasím..hovoríme že je sexíí..chceme sa s mím vyspať..áno ale on aspoň niečo dokázal nie že si vyrobil na herectve..spieval pred divadlom avon zarábal pre rodinu...je toho doosť dokázal to čo vi nie !! a to sa vysvetľuje tím že o ňom hovoríte že je gey a samé kokotiny !! prosím vás hovoríte že on nemá fanúšikov ?? tak na twiteri má 42 448 768 sledovaní..to je milionkrát toľko čo vi nie !!!
PS: to je len môj názor,,hned ma začnete úrážat že ??
*10* *10* -
Kdyz vidím,co se dnes vsechno s*re do hudby je mi spatne,hlavne kdyz to nemá ani kousícek talentu / Justin Bieber /
-
nebo ti seš heščí *12*
-
se mi stalo taky ale to neni skutečnej Justin, jenom počítačovej program :D
-
Věř mi, něco jsem o něm načetla a věř že víc, než jen skandály v bulváru. Jasně lepší by bylo ho někde odchytit, ale to nemůžeš ani vědět ty, čím si prošel a já taky netvrdím, že to vím. Nevím jaký vidíš rozdíl mezi štastný a slavní, u obojího se čeká, že mu přinese to druhé, jestli mi rozumíš. Kdo by nechtěl být slavní, bohatý, milován a ocenován? I když v jeho případě....Můj názor je objektivní, jednoduše diskutuji a nenutím tě tvůj nějak měnit.
-
Ale jak víš že mu sláva spadla do klína? Co ty víš čím vším si musel projít. A navíc on nikdy nechtěl být slavný. Chtěl být šťastný.
-
S tím rizikem se chtěl stát hvězdou...paparazzi, prakticky žádné soukromí. Plno celebrit to zvládá, nevím, proč on by nemohl. Jestli to opravdu vyznělo tak, že bych ho znala osobně, tak o to jsem se nesnažila..To je prostě pohled, jak ho vidím já. Svými projevy prostě usuzuji, že se až přehnaně moc myslí...je rozdíl mít zdravé sebevědomí a narcismus. Slávu si nemusel tvrdě vydobýt, prostě mu spadla do klína, po sladké písničce Baby. Jasně chápu, že ho to štve, ale chtěl to, má to. Třeba se časem srovná a uvidím ho v jiném světle, ale zatím to tak nevypadá.
-
Je pravda že se vždycky nechová perfektně, ale to nikdo z nás. Každý někdy udělá nějakou kravinu a my ani nevíme jaký to je být v jeho kůži. Např. koho by ne.ralo kdyby ho na každém kroku sledovali paparazzi a jen by udělal nějakou hloupost hned je toho plnej internet.
Děláš jako bys o znala osobně. -
OK ještě jsem nenapsala svůj názor na J.B a tak to napravím a nebojte se..budu co nejvíce slušná. A prosím. Nezajímá mě, že se mnou nesouhlasíte, ale když mi to napíšete slušně, tak slušně odpovím. Když napíšete něco typu "kráv*" a různé nadávky, taky nebudu hodná. Za své názory se kát vážně nebudu.
Dle vašich komentářů sleduji reakce typu "Nechte ho být!" vždyt mu nikdo nic nedělá..on tyhle diskuze nečte a jestli jo, tak je mu to nanejvýš jedno. Kdyby každé celebrita hledala, co o něm ve světě píšou a připouštěl si to k tělu, tak by se z toho zbláznil. Nemyslím si, že je gay, ale trochu zženštile působí a chce to měnit skandálním chováním, ke kterému se za moment dostanu. Na začátku kariéry jsem ho nemusela, ale přišel mi jako roztomilí klučina, který se slávou zmást nenechá...opak je pravdou.
Podobně jako Miley Cyrus. Drogy, mejdany, arogantní chování a bůhvíco ještě. Co si tím chce dokázat? Peněz má dost, fanynek taky....Nikdy nepochopím to machrování, že to není ten sladký mladý muž, za kterého ho všichni mají. To je hodně mrzuté.
Prostě mu stoupla sláva do hlavy a je to čím dal horší. On je king, on může udělat všechno, není nikdo lepší než Justin. Pak dělá vztekloprda, když se pokouší někoho napadnout...chtěl tenhle život, tak ho má s plnou parádou. Abych to shrnula.
On je klasický případ "Z nuly hvězdou". Pořád si musí něco dokazovat(jakoukoliv kravinou) a vy ho za to žerete, to je taky jeden důvod, proč Belieberky moc nemusím...obzvláště když machrují po netu, to je každý hned King. Křivdila bych, kdybych napsala, že neumí zpívat..Umí zpívat, ale netrefí se každému do noty. -
Přesně tak. Moje slova. Respekt! *3*
-
Právě jsem byla na chatroulette a byl tam Justin. Byl tak krásný :D
-
Twl nechte ho bejt. Už jste stěma komentářema tipu "Je gay a neumí zpívat!" trapný! -.- Jak může být gay, když má holku? Jak to, že neumí zpívat, když dostal už hory ocenění? Logika lidi! Kdyby místo hejtování dělali něco pořádnýho. Já sice nemůžu nikomu zakazatovat, aby svůj sem s.ral svůj názor na Justina, ale urážet ho nemusíte.
-
ohh .. boybelieberi sú strašne krásni... I love you *14* *14*