Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Justin HAVAROVAL?

Austrolopytékus: Justin havaroval? *8* *16* *10* *9* *9* *13* *9*
    • kaaataaa

Re: Justin HAVAROVAL?

*9* *9* *9* *9*
      • kaaataaa

Re: Re: Justin HAVAROVAL?

cože????kdy??? *8* *8*
        • Re: Re: Re: Justin HAVAROVAL?

nwíím psal/a to sem ten/ta Astrolopytékus *16*
  • Ahoj lidičky *1* jak se máte *3* já dobře a vy *4* . Já si myslím že justin je nejlepší spěvák *6* .Tak čus bus autobus.
  • justin is best !! *14* *5* *6*
  • Baruj
    Karolínko ale tady třeba nikoho tvůj názor nezejmá!;)chceš bejt jenom zejmavá;)No a? tak Justina lidi někteří milujou!a někteří ho nemusí ale opravdu nevím proč ty tady řešíš Justina a Selenu;)ani ty sama nevíš jak to mezi nimi bylo;)ví to jen on a Sell,čteš bravo?..ehm tak teda to co píši v bravu a nebo ve zprávách tak je to pěkná blbost! a když teda nesnášíš tak Justina nebo ho prostě nemáš ráda jak to že o něm tolik víš?To je fakt divný;)Já upřímně Justina mám moc ráda víš proč je tak hnusnej protože vy ho sami ničíte!vy sami mu nadáváte gay atd..víš kdyby si toto četla Ája Vildová tak ona má spoustu důvodu proč Justina má ráda a proč je tak skvělej!ona ho má ráda už od svých 8 let! a to žádná fanynka nedělá!Např:Třeba Justin jak po svých fanouškách házel vajíčka tak to nebyla žádná pravda jenom to napsaly do bravíčka protože ho spousta lidí nemá rádo!tak ho chtějí zníčit!Něktří fanynky tomu věří a opouštějí ho! Tak aspoň vidíš co tady dělají Haters dokážou udělat takový skandál a takový hádky opravdu je smutné co tady píšeš Kájo;) Chtěla bych vidět jestli ty by si mu to řekla Justinovi do očí kdyby si samozřejmně mohla řekla?já myslím že určitě by si neměla odvahu!Jenom tady píšeš na tuto stránku protože si myslíš že když tady napíšeš takový hejty na Justina budeš in! néé nebudeš seš naopak fakt moc naivní:D!To jako kdyby byl někdo s tvý rodiny megastar zachovala by ses stejně fanynky Justina tak to jsou jeho taky něco jako rodina! tak sakra ta tvoje inteligence jakou tady dokazujěš tak aspoň ne! na Justina!:**
    • 1) Ty sama ses ptala, proč ho haters nesnáší a já odpověděla. Tak nevím, proč tě najednou můj názor nezajímá.
      2) Nečtu Bravo ani jiné trapné dívčí časopisy. Z časopisů čtu max. Nacional Geographic.
      3) Proč o něm tolik vím? Mám ve zvyku si něco zjistit než si udělám na někoho názor. O JB jsem se dověděla od kamarádky, která ho zbožňuje. Tak jsem chtěla vědět, co na něm vidí.
      4) Řekla nebo neřekla - to záleží na situaci. Pokud by měl kolem sebe 1000 belieberek, tak ne, umlátily by mne. Pokud bych ale měla příležitost s ním promluvit, promluvila bych s ním. Chtěla bych slyšet jeho verzi.
      5) Nedělám nic proto, abych byla in, chovám se tak, jak se chovat chci a ne jak velí hloupé módní trendy. Nosím to, co se mi líbí, říkám to, co si myslím.
      6) Já neřekla, že házel vajíčka na fanoušky, co je to za hloupost? Házel vejce na sousedův dům a byl proto u soudu.
      7) Naivní je myslet si, že ho budeš milovat navždy. Typ lásky, který se vytváří v tomto věku, vyprchává. Zvýšená hladina hormonů postupně klesá.
      8) Já netvrdím, že je gay, tvrdím opak. A píšu to už asi posté. Než budeš reagovat na to, co napíšu, pořádně si to přečti.
      9) A neříkej mi Kájo a Karolínko!
      • LoveJustin
        blablabla piš si co chceš blalablaa *16* *16*
        • Je vidět, že ti došly argumenty a nevíš, co mi na to říct.
          • LoveJustin
            Ch... *16* *10*
      • LoveJustin
        Balablabla ok blablabla *16* *10*
      • *edit: National Geographic
    • LoveJustin
      máš zase pravdu oni tě nechápěj ale já jo Karolíno už to přeháníš !! *16* *16*
  • Džustin Bíbr?Bíbr?ten je výbornej!
  • Nevim proc sem lezou blbeckove ktery justina nemaj radi ja nesnasim 1D a taky nelezu na jejich web a neurazim je kazdej ma rad to svy tak justina nechte bejt vim ze je samy skandal za napadeni fotografa a ze byl videt s nakou holkou ale jak vy vlastne vite jak to bylo? Nevi to nikdo jen sam justin uz me stve porad ty kecy na nej hold uz je takovej a nikdo s tim nic nenadela ale ja ho miluju takovyho jakej je je to moje zlaticko a nestydim se za to ze sem belieberka mama mi koupila k narozkam tu nejnovejsi knizku o nem a je plne dojeti byla sem i na tom filmu believe vypada sice jako namyslenej frajirek ale jeho kamosi o nem rekli ze je to hodny a dobry clovek proste jedinecna megastar s nejvetsim poctem fanousku na svete.. Justine miluju te...
    • Prosim tě ty si fakt myslíš že je to ve knížce napsaný po pravdě??????????????????????????? *11*
  • nyfinka.xxx

SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**

AhOjIk HoLsInY juStInEk Je TaK sLaDkÉéÉéj!!! *14* UpA z NěJ nEmŮžU!!! *14* *kDo(UpA kDoKoLi) Si ChCe O nĚm PoKeCaT a VyMěNiT sI nOvInKy O nĚm ThAk Ať PíSnE jUj???
    P.S.bUdU mOcInKy RáDa!!! *14* *14* *14* *3* *4* *14*
    • 8.ball.8

Re: SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**

tY jSi aLe píí*A, pRoTo pÍšEš JaK nEjVíC VyPaTlaNá hUsA? *16*
      • Re: Re: SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**

hej ty ploc ji nadavas vys co mi vylys vaginu a ja ti vykuřim ten tvuj hnusny penis pedofile zmrdany *5* *14* *14* *14* vys proc ti tak nadavam.protoze te miluju a vazne ti ho chcu vykuřit *14* *14* *14* *8* *8* *8* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

jestli je ona píča tak co si teda ty a jestli je ona píča tak to ty asi taky né protože se po ní opičíš dežote na foukanej debile

ne ty pises hůr tak si zvykej!
        • alficka

Re: Re: Re: SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**

ježiš marija kdy tady konečně přestanete psát ty trapný nadávky a urážky...já fakt netušim co si tim dokazujete *13*
      • peggy20

Re: Re: SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**

mš pravdu že píše jk pizda le nemusíš se hned stresovat okey?!
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**

Vůbec nestresuju, to vážně ne. Bez obav, slečny. *5*
  • kicalek

HLASUJTE

http://www.bravo.cz/cislo-3/zebrick y Hlasujte hlasujete http://tweeter.faxo.com/Top_Justin_ Bieber_Nation/2010/02?page=2 hmm Hlasujte *4* *4* *4* *4*
    • kicalek

Re: HLASUJTE

http://www.bravo.cz/cislo-3/zebrick y

http://tweeter.faxo.com/Top_Ju stin_ Bieber_Nation/2010/02?page=2 Hlasujte *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MILUJU THE JUSTINE *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nicola14

NEW SONG ?

http://www.youtube.com/watch?v=FBkr 0LRrMU0&feature=feedu

Vymažte si mezery.... *3*
  • nesnáším těěěěěěěěěě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *12* *11* *11* *10* *10* *10* *8* *7* *11* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit