-
mas fakt dobrí písně ses fakt fešák *14* *3*
-
je nejlepší
justin bieber FOREVER!!! prostě je nejlepší nejkrasnejsii *14* *14* -
Dobrá rada pro fanoušky - nereagujte na poznámky lidí, co ho pomlouvají. Sami nic nedokázali, žere je vlastní neúspěch a tak potřebujou shazovat někoho,kdo něco dokázal a vede spokojený život. Kašlete na ně, pokud se vám Justin líbí,tak je to OK, každému se přece líbí něco jiného,což některé zatemnělé mozky nikdy nepochopí. Ať ho tady pomlouvají třeba do haleluja,Justinovi tím stejně neuškodí,on bude populární i s jejich kritikou.Na jejich kritice vůbec nezáleží, je to jen kapka v moři. Vždycky se najdou závistiví lidi plni zloby, zášti a nenávisti. Prostě chudáci... Takže na ty blbý kecy od antifans nereagujte, protože jim dělá ohromnou radost, když se s nima začnete hádat. Jejich nešťastná povaha jim dává co proto. Prostě je ignorujte a hotovo...
-
School Gyrls
A taky se těšíte na ten film School Gyrls, ve kterém bude hrát? Pro ty kdo neviděl trailer, tady je: http://www.youtube.com/watch?v=fSB7 lAp90D4 Je tam v 0:38 a 0:49. *4* -
-
Re: School Gyrls
hele me nejde pustit ten video klip na youtube *9* -
Re: School Gyrls
JJ taky se mooooc těším!!! *14* *14*
Justin je prostě nej kluk na světě!!!!!! *14* *14* -
-
Re: Re: School Gyrls
Moh by vedle zpívání hrát i ve filmech jako Jesse Mc Cartney. Nejlíp ve filmu kterej by mu byl šitej na míru. Třeba o klukovi jako je on, kterej se talentem dostane nahoru. Na to bych šla do kina třeba 10X za týden.
-
-
-
Justin má novou holku!!!
psal mi to na icq že tet chodí s něakou Jenny... :-))) ten se má :)) -
-
Re: Justin má novou holku!!!
Bože.... Bez komentáře už fakt *1* *13* -
-
Re: Re: Justin má novou holku!!!
hele tak mi derj tvuj email jestli ho mas?! ja se te potrebuju na neco zeptat ale neni to to cosi myslis!!! *4* -
"Sodoma Komora"...xD....Tohle už není možný *15* *15* Máš pravdu *3* -
-
Re: Re: Re: Justin má novou holku!!!
*15* *1* asi tak... -
-
Re: Re: Re: Re: Justin má novou holku!!!
kicalek stim icq más pravdu takze tobe to endy je k nicemu on tam stejnak nechodi.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Justin má novou holku!!!
to nea tak miho dejte pls nekdo??? *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Justin má novou holku!!!
ja wim ze tam nechodi
-
-
-
-
-
Re: Justin má novou holku!!!
ahoj neber si to osobne jenze ted ti tezko dnes nekdo uveri ze si s nim pises po icq by me zajmalo jak si ho seznala.... *14* *13* *3* *1* *14* -
-
endy: ty ses tu asi nova vyd :D já sem jeho sestrenice Lenish a on je muj bratranec! *5* tak to je jasny ze kdyz ho znam tak na nej mam icqko ne asi...twl -
-
PŘESNĚ .. :-))) -
ele má ve statuus i love you?
-
-
ja mam taky jeho icq ale ma tam pznamku jako ze se omlouva ale ze na icq nebude chodit bo co a prej snad chodi s Jasminou z klipu Baby -
-
*8* -
jo tak ho řekni??bo mi ho posli na email *14* *3* pls -
-
Re: Re: Re: Re: Justin má novou holku!!!
??? Tak mi schválně řekni to icq co máš,já mam jeho pravý icqko tak řeknu jestli to je ono nebo ne. Jasmin nechodí to sou jen kámoši,včera na icq byl a psal to
-
-
-
-
-
Happy Birthday *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* I LOVE YOUR:)
-
i love you justin happy brithday
-
Já vás nechápu. (michal, kronoss1 a spol)
Vy urážíte Justina, jelikož ho nemáte rádi, já taky neurážm napč. Alici Cooper, ikdyž by bylo co na ní urážet!!!
Chápete? -
-
Tak mi vypiš ty urážky zlato. Pak se budeme bavit dál.
-
-
vypaád jak transka, má holčičí jméno, je transka
zpívá strašně, hrál v propadáku temné stíny a zpíval tam, jak jinak než hrozně atd. atd. atd. -
-
Aby bylo jasno, já nepoužil ani jedno ze slov výše. Já jsem řekl, že neumí zpívat a taky neumí a toto navíc není urážka.
Takže mi ty urážky, které jsem já řekl, protože mě jmenuješ, vypiš znovu zlato.
-
-
-
Ne, ty Alice Coopera nemůžeš urážet, protože o něm nic nevíš; ani to, že to je muž.
-
-
Fakt SORRY ale ty tady Alici píšeš že nemůže urážet Coopera protože o něm nic neví a ty jako něco o Justinovi víš???
Možná to že je kluk.....!!!!!!!!!!!!!!! -
Já vím, že je to muž. Koukala jsem na jeho písničky na youtube.
A jsou strašné a viděla jsem ho ve filmu a taky to bylo strašné, i když teda ten film jsem neviděla celý, ale prostě stejně a taky ho neurážím na jeho profilu. Ty máš rád jeho já Justina, nevím v čem je problém.
Pro mě bude Justin Bieber vždy lepší zpěvák než Alic Cooper.
A myslím, že je i známější (Justin). Vem si kolik lidí zná Justina a kolik Alice. Hm a teď si něco piš. :D -
-
Myslím, že Alice (já to aspoň umím napsat) Coopera zná velké množství lidí a řekl bych, že jeho popularita je srovnatelná s JB. S tím rozdílem, že Alice je bluesman, který skutečně něco umí a který si svou pevnou pozici na poli popmusic vydobyl mnoha roky dřiny. P.S. Co přesně jsi od něj slyšela?
-
-
no more mr nice guy - to bylo v tom filmu
hey stoopid
a pak ještě něco co nevim jak se jmenuje ale bylo to takové divné, jako by smutné a taky to bylo v tom filmu, ale už si nepamatuju názav
a pak ještě nějaké, ale necelé, nedá se to poslouchat
a když vy urážite Justinův vzhled a tím se naprosto snižujete, ponížím s etaky a napíšu, že cooper vypadá jak ta s toho vymítače ďábla. A proč má vlastně holčičí jméno?
PS: Možná byl hodně slavný, ale už není. Justin je slavný teď a bude pořád, narozdíl od Alice, jehož sláva uhasla. -
-
Slavný je stále a, divila by ses, dokonce i mezi mladými. Jeho sláva nikdy neuhasne. Avšak nevím, jak jsme se k němu vůbec dostali... Já ho osobně taky nijak nevyhledávám.
-
-
-
-
-
-
je krásný ,milý *14* a chci ti něco vzdělit hvězdoslave no a co ,že furt pláče , je to chudáček, že furt pláče *7*
-
-
Pavlí jo no máš ve všem pravdu
-
-
Nesnáším Justina!!
Zpívá hrozně a i hrozně vypadá.
Na některých fotkách jak když má rťěnku.
Když si koupim časák a je v něm jeho plagát roztrhám ho. -
-
Jasný a ty zpíváš jako anděl nebo co? A vypadáš taky určitě táák strašně hezky že po tobě letí všechny holky! Jáj. Ta ubohost.
-
-
Umíš taky napsat něco jiného, než že mu někdo závidí, nebo že ta dotyčná osoba nevypadá hezky? Máš jiné argumenty? A to, že něco vyprodal za 20 minut je fakt pěkné, ale stále to z něj nedělá dobrého zpěváka, protože jsou mnohem, mnohem, mnohem lepší zpěváci a skupiny než Bieber. Z fleku ti jich můžu jmenovat několik.
-
-
Tak dotoho! Ale Justina znají všichny narozdíl od těch tvých "skupin nebo zpěváků"
-
-
Ano, bohužel ho znají téměř všichni. Ale dala bych ruku do ohně za to, že většina těch lidí by ho raději neznala.
-
Queen, Ozzy Osboutne, Black Sabbath, Roling Stones, Rammstein, Linkin Park, Pink Floyd, ZZ Top, Metallica, Iron Maiden, Led Zeppelin a další. Tyhle skupiny a zpěváka taky znají všichni, kdo poslouchají kvalitní muziku. Tohle jsou v hudebním průmyslu pojmy.
PS: "Do toho" se píše zvlášť. -
-
Kronoss1: Máš dobrý vkus ;). Ano, tohle JE kvalitní muzika. Ještě bych si tam s dovolením přidala System Of A Down a Serje Tankiana. Skvělý zpěvák, už se těším na jeho říjnový koncert v Praze :).
-
Tatranka: Co ty bys řekla je naprosto irelevantní, když nemáš argumenty.
-
Neřekla bych.
-
A co, že nejsme ve škole? Psát bys mohla bez evidentních chyb ne? Až si budeš psát životopis a budeš tam být chyby a někdo ti to řekne, tak mu taky řekneš, že nejsi ve škole?
Jako úplně všichni neznají Biebera a naopak znají tyto skupiny. -
Noa? Nejsme ve škole tak nepoučuj jak mám psát ;) a ty tvoje skupiny neznají úplně všichni ;)
-
-
-
-
t neřikám
ale on vypadá jak holka
a ty mlč fanynko JB, stejně ti to vydrží max. měsíc a pak ho mít ráda nebudeš -
-
On teď už nevypadá jako holka (a ani nevypadal). Jsi pozadu o dva roky chlapečku! A Vážně si to myslíš že mi to vydrží měsíc? A já mlčet nebudu! Spíš bys měl mlčet ty když umíš jenom závidět!
-
-
všem jeho fanynkám to vydrží 1-3 měsíce
jinak nezávidim, neni co -
-
Jaj: ,,Inteligence dětí ve školce" - Ty to musíš vědět nejlépe. *5*
-
haha.....jak tohle můžeš vědět? Nevíš jak dlouho jsem já fanynka a co tady vůbec meleš? Nejsi jeho fanoušet tak tady nepuočuj jak dlouho to komu vydrží.........inteligence dětí ve školce.
-
-
-
-
-