Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alficka

t-music

Tak jo, už asi víte, že Justin se Somebody to love je na prvním místě. Jenže: Silně pochybuji, že tak bude i v příštím týdnu, protože v novinkách je Selena Gomez a taky Adam Lambert a to jsou silní konkurenti. Takže každopádně hlasujte, ať se udrží aspoň v top trojce :D
    http://www.t-music.cz/hudba/t-mus ic-chart/
    Už jsem to psala, ale stejně vám to napíšu znovu: Pokud na t-music máte profil, můžete hlasovat za něj plus k tomu hlasovat ještě za počítač. Já vždycky hlasuju, pak se přihlásím a hlasuju znovu. Ono vám to počítá. *3*
    • armenakos1

Re: t-music

jžš na to si přišla fakt brzo...to už se ví asi 100 let... *1* *1* *15* *15*
    • tlapka055

Re: t-music

ok skusim to
  • Teda že se nestydíte pane Duko a pane Halíku!!! *16* *16*
  • co je to justin bieber? *8*
  • vanca

justin

strasne bych chtela videt justina a aby se mi podepsal... snad ho nekdy uvidim na vlastni oci *14* *14*
  • :)

sweet.anne mocíík ti dekujuu
  • kaaataaa

Justin icq

ahoj lidi,Justin psal na icq ze si ho musi smazat *9* protoze si ho pridava hodne lidi a zolozi si noovy icq :(
    • Re: Justin icq

Ahojii jj má to na statusu .. a škoda že mi to jeho icq už nenajdeme asii :-(( *9*
  • alficka

tweeter

Holky je to tam!! Jsme 20.!!!! Ať se to tam udrží, tak hlasujte!!!!
    • tlapka055

Re: tweeter

jooooo 20 je to doma jeste 9 dnu to musime vydrzet porad hlasujtee !!!
    • kate45

Re: tweeter

tak to sme borci....a navic ted sme vyhráli MS v hokeji tak by si nas taky mohl všimnout když je to takovej fanoušek hokej moch by nam třeba pogratulovat k vitezstvi na twittru..x) ale to chci asi moc..xD
      • kikinqva

Re: Re: tweeter

jj *1*
  • sumec

Baby aaaaaaaaaaaaaaa

Spousta z nás si klade otázky jestli je Justin Bieber gay nebo holka. Nebo kluk který si nechal udělat plastiku obličeje. Kdo ví?A nebo je to holka která si nechala upravit vlasy na kluka. Nicméně pro mě je to Justinka Bieberová. Baby aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
    • Re: Baby aaaaaaaaaaaaaaa

Slečno,nevím jestli ti tak sedí v žaludku,ale pokud ti ten klučina vadí tak tady netrav čtení jeho fanouškům a běž na diskuzi toho,kdo se ti líbí.Ale co se divím vždyt tvoje léta života jsou určitě zatím krátká.Jinak se měj a zraj :) *3*
    • sweet.anne

Re: Baby aaaaaaaaaaaaaaa

Moc vtipné..
    • Re: Baby aaaaaaaaaaaaaaa

dobřéééééé *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • pusinka.15

miley-destiny

já si je nechám
    • miley-destiny

Re: miley-destiny

máš jich hodně jo a proč sem tam nejeli dřív byli by sem na hello kytty narozkách žejo ?
  • uplakanek furt brečí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit