-
justiiinek
ááá miluju justiiina on je tak sladkej *14* *14* určitě tady nejsem jediná coo si to myslí vidte holky *1* -
justinek
ahojky a taky asi nejsu jediná co zbožnuje justina biebera že ae nemáte o nem trochu víc informací o nem ? jako třeba nemáte jeho icq neco něco ? pls ach jo tak ráda by sem ho vyděla :( *9* *14* -
hfjf
a i kdyby vyhralo polsko..pojedu i tam..ale lepsi by bylo kdyby prijel sem..tak se snazte!!! -
Tour
tak ja nwm jestli to víte,ale Justin říkal že by se sem rád podíval :) ale až tak za rok , tak nwm jestli je to pravda nebo ne .. už to nějak extra neřešim -
-
Re: Tour
Jé, to je skvělý!!! Kámoška mi už něco takovýho říkala, že příští rok v létě, ale vůbec nevím, jestli je to pravda.
Ale Justin na začátk,u příštího roku určitě pojede do Německa a Polska. Třeba se tam s některými z vás uvidím. :) -
Re: Tour
a kde to rikal?
-
-
ww
ohohohoooooh...what a lovely girl :D :D *14* *1* -
-
Re: ww
Ohohoh how funny *9* *1* *9*
-
-
miley-destiny
já wim ale tak sse tešim -
-
Re: miley-destiny
no jo a musíme přinest pro fanoušky new věci od hello kytty jo
-
-
Je to úžasný člověk.Protože toho dokázal moc;)Dřel proto aby mohl být taky teď kde je na VRCHOLU ;)Je tady a učí lidi aby nikdy neříkaly nikdy (pro jiné lidi kteří to nechápou takhle,znamená to že se nemají vzdávat).
Já nejsem FANYNKA.
Ale BELIEBERKA. :-* <33 (forever)
Vím o měn hodně ;)A nestydím se za to!!Jsme na sebe za to hrdá!!
Má pauzu kterou si zaslouží!!Ale spíš to vypadá jako by jí neměl!Protože bude natáčet klip a ti novináři ho pořád otravují!To už konečně sakra nemůžou přestat?Jaké by jim bylo kdybych se jim pletla do života?Asi by se jim to moc nelíbilo!Měly by se nad sebou zamyslet ;))
Nejvíc mě štve jak všichni zveličují jeho problémy -_-
Nechápu proč ho řeší?NA CO?Někteří lidé by si opravdu zasloužily VELKOU ŤAFKU-_- A rovnou mezi oči.Nedávno jsem četla o Zacu Efronovi že se léčí ze silné závislosti na kokainu ;)
Ale tohle do NOVY nedají je zajímají pouhé normální problémy JUSTINA BIEBERA -_- NECHÁOU JE -_-
Pokud se ti to nelíbí tak na to nečum-_-
*3* *2* *12* -
-
Ahoj máš pravdu...
-
Pane bože si myslíš že ti dáme 27 lajku když napíšeš tak hrozně dlouhé text????tě někdo jebnul pánví ne?????!!!!!!!já ti dám dislike!*16**10**10**8**8**8*
-
-
What The Fuck? dyt je to GAY!!! je tak tepley ze se na nem daji opekat parky!!! a je tak chlupatej ze mu i tarzan říka maminko!!!
-
-
Text Vašeho příspěvkuWoow ty si vtipná twl když se ti nelíbí tak to sem nepis a nech ho žít vole!! a jak vís ze je teplej??? si na nej sahala nebo co?? neznas ho tak drž laskave hubu!!!!
-
-
Justin
The sweetest boy ever ♥ *14* Je fakt úžasnej. Právě poslouchám písničku Love Me a nemůžu se jí nabažit. A možná si zítra půjdu koupit to jeho album. *4* -
-
Re: Justin
joojooo moe řeč *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Justin
*4* -
-
Re: Re: Re: Justin
ááách svatá prrrravda *14*
-
-
-
-
elisabeth
JUSTINE BIEBRE SI MOC KRASNY CHTELA BYCH ABY SI SEM PRIJEL I LOVE YOU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*