-
Je Justin Bieber ještě se selenou nebo už ne? já vím že se rozešli ale doufám že se nedali dohromady.. *14*
-
-
jeste se selenou je
-
Jo pořád s ní je :DD
-
-
Mě to mrzí že mu nadávate měla sem vstek že si misláte onem tamleto a tamto
tak se vám omlouvám no já vim že se chová jak de... ale nikdi se chová fajn ne mě to mrzí ty slova sem přehlana ale měla sem vztek *13* *4* má te pravdu ale já ho poslouchám pořát a budu *7* -
-
V tom ti nikdo nebrání, poslouchat ho. Ani ti za to nikdo nenadával. :)
-
-
To sem ráda *7*
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=IpBrpWqhFLk *3*
-
úŽaSnEj
on je úpe úúžasnej i když nevipadá na 15 ale to mi nevadíí u písničky one time brečim kvůli jednomu klukovi kterej mě nechce a tak si ji pouštim furt ale tak moc už nebrečim *9* -
-
Re: úŽaSnEj
ROFLÍÍÍÍÍČEK -
-
Re: Re: úŽaSnEj
*7* -
-
Re: Re: Re: úŽaSnEj
Už neplač. *5*
-
-
-
-
gfgtgr
ja trapny neznasam ho fuuuuuuuuuuuj!!idiot *16* *8* -
-
Re: gfgtgr
A důvod? Protože je úspěšný, krásný a má úžasnou povahu? -
-
Re: Re: gfgtgr
to si snad delas srandu???!!! prijde ti normalni posuzovat cloveka, ikdyz ho neznas??? docela srabarna!!! *13* mel/a by ses zamislet sam/a nad sebou a pak nadavat dalsim!!! je videt, ze jses jeste dite!!! -
-
Re: Re: Re: gfgtgr
*zamyslet
-
-
-
ty jsi idiot ty jedet budiškničemu ty nic nedeláš a on krásně zpívá prostě milášek *14* a ty si kkt *3* *3* *5* jestli nepoznáš co to je zpěv *3* -
Nikdy nepochopim takový jako ty!Umíš jenom přijít a nadávat!Kam se na něj vůbec ty hrabeš,nulo!Až prorazíš do Hollywoodu tak dej vědět ju,do tý doby se se nauč psát svoje negativní názory slušně! -
mluvíš o sobě? *1*
-
-
I love you
Ahooooj já myslím že je Justin Birber upa neeeeeeeeej ... I love he *3* *14* *3* -
Justin Biber love you.. Love you si dokonali miluji ťe...
-
ňunatá + aluska33 + elena
kolik vám je?
ňuňatá - max 13, ale spíš tak 10, že?
elena - taky max. 13, ale nejspíš 12
aluska33- max. 13, ale nejspíš 12 -
-
Nejsem děvka, abych ti to psala. A mimochodem ty vypadáš na 6 let.
-
-
Vždyť ani být nemůžeš, ještě ti ani nebylo 15, abys vůbec nějaký sex mohla legálně provozovat natož "profesionálně".
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=I-hoUnG3viM
-
No počkat!!!! V rádiích jsem slyšela, že je jeden z nejslavnějších celebrit, jak může??
Dyť je to totální, no radši nic. Já vlastně zapoměla, je slavnej, protože ho furt zatýkaj *16* -
-
Souhlasím *16*
-