-
hlasovala jsem poráád!!!
no přesně tak uz to hlasovat nejdee ja tam hlasovala kazdej den nekolikrááát !!! jenzee my jsmee zacali pekne pozdee .. polskoo se o tom dozvedelo jako první ..!!! aaaa nemel 5 hlasuuu tak co delas? -
Jů...Jent ak dál
taky hlasuju každých 20minut.. ale myslim si že je to zbytečný na 1 mistě nikdy nebudeme ... když jsme 21 !! =( ale bylo by super kdyby měl Tour v ČR a ne jenom v německu atd ... -
-
Re: Jů...Jent ak dál
jj musime makat tamje napsano ze bude mit tour po 20 mestech..tak at sme aspon v ty 20..x)
-
-
Jo ještě něco můj klub ho taky nesnáší hlavně já a káši a kamošky
ps:Atticus Dean Mitchell je lepší hezčí a líp
spívá. -
For Beliebers
Beliebers já vás nechápu. Proč se hádáte tady s haters. Pokud sem někdo něco negativního o Justinovi napíše, berte to jako jeho názor a nekomentujte to. Spoustě z nich o to jde o vaše reakce.
Mějte Justina rádi, klidně ho milujte, lepte si jeho plakáty nad postel, pište tu jak hezky zpívá a tak dále, ale nepište tu Miluju tě Justine nebo Všichni haters Justinovi jen závidí. Je to vážně trapné.
For Haters (pro ty co nesnáší Justina)
Haters, to že nesnášíte Justina je vaše věc, ale nepište Belieberkám a Belieberům, nic špatného (pouze pokud se chovají normálně a nelpíšou kraviny jako Miluju tě Justine :* viz. můj vzkaz pro Beliebers) jen kvůli tomu, že ho poslouchají, je to jejich věc a jako oni by neměly vytýkat vám, že ho nesnášíte, vy by jste neměly vytýkat jim, že ho milují. -
-
FOR ANICA
:D ty na nich teraz tiež reaguješ tak čo tu riešiš?!:DD vniečom máš aj pravdu..;) lenže mi nenecháme aby nadávali na jussa keď im nič nespravil..!:) áno..;) závidia mu.! :) lebo by teraz nerobili to čo robia..:)) keby mu nezávideli tak by tu nepísali somariny..;)
:DD -
-
to já vím, že jo, ale psát to je trapné, protože je to k ničemu a vyvolává to hádku typu:
A: Justin zpívá jak holka!!!
B: Nezpívá, akorát mu závidíš.
A: Vážně, není mu co záviďět.
B: Jý myslím, že je a pokd ti Justin vadí, tak sem nepiš.
A: Já si můžu psát kam chci.
a tak to de pořád dokola.
Já vím, že jsem taky reagovala no, ale někdy tě to úplně nutí reagovat. Ale je lepší nereagovat, protože je pak omrzí to psát když na to nikdo nebude reagovat a všichni se budou chovat jako by to tu nebylo.
-
-
-
<3 <3 <3
Je prostě úžasnej...každej má na něj jiný názor někdo o něm říká že je hnusnej, že zpívá jak holka atd...ale já si o něm myslim že zpívá krásně bez ohledu na to jestli to zní jako k malýmu klukovi...mě se líbí jak vzhledově tak i jeho písničky a hlas... *14* *14* -
dik
a neviete či má sestru alebo brata -
twitter
aha, no když se přihlásíš .. tak by se tu hnedka melo objevit What’s happening? a pod tim mas ramecek .. kam to napsat .. a kdyby se ti to nezobrazilo hned jak se prihlasis .. tak dej v pravo nahore home a to uz se ti zobrazi ted jsem totiz na twitteru -
-
Re: twitter
prosim popíšéš mi jak se přihlašuje na twitter? já tam dávám svůj Email a heslo a ono to nejde přitom když se přihlásim na ted email na seznam tak to jde .. plosim přesně popšite někdo co tam máám napsat děkuju moc *7*
-
-
hlasujte
ahoj když pořád hlasujete,aby Justin měl koncert v ČR tak jsem tam i našla .. hlasování na Best song !! takže můžete hlasovat i tady http://tweeter.faxo.com/Best_Justin_Bieber_Song *4* -
Vše Nej Justinkuu ! ♥ MIluuju Tě!♥ *14* *14*
-
I decided to go into retire ment. *1* *1* *2* *2* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *4* *4* *5* *5* *6* *6* *7* *7* *8* *8* *8* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *10* *10* *11* *11* *11* *12* *12* *12* *16* *16* *16* Justin Drew Bieber