Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    Justin bobr*1*
  • SMĚVÁK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Néchápu píšete sem s chybam!!!!!!!!!!!!!!!!votřes
    • Jo votřes.?? :D co pak to je za slovo.? :D
  • dokonalej

justin?? krásnej,roztomilej, dokonalej! I lOvE yOu :-*:-* MiLuJjJů *14* *14* *14* *14*
    • 8.ball.8

Re: dokonalej

To je vše? *7*
    • Re: dokonalej

ja nechapu co na nem vsichni vidite...vypada jak kdyby mu bylo 10 a ma aji takovej hlas ...a tedka me nekdo na 100% napise , ze to neni pravda *5* *9* boze
      • Re: Re: dokonalej

hm máš pravdu protože já na 100% ty píšu že nemáš pravdu jo a nežárli
  • justin

no justin je celkom ok.Neviete ci je to pravda že bol chudobný a že ho šikanovali
  • twitter

Jééé... =).. díky, ale stejnako to nemůžu pochopit.. normálně se přihlásím na twitter a kde to tam najdu? ... =) si zlatá..♥
  • Happy birthday Justin. I LOVE YOU. Sweet 18 *14*
  • justin

no justin je celkom ok.Neviete ci je to pravda že bol chudobný a že ho šikanovali
    • sweet.anne

Re: justin

Podle mě ho šikanovali, ale jenom psychycky.
      *9*
      • sweet.anne

Re: Re: justin

*psychicky :D
        • Re: Re: Re: justin

Ani se tomu nedivím, u nás ve škole byl taky kluk co dělal do muziky a ostatní kluci ho proto nesnášeli. Pak přešel na nějakou hudební školu. No a ještě že Justinek nechod do školy, tam by na něj ostatní kluci žárlili a ubližovali mu. Takhle je to lepší.
    • jusbi

Re: justin

Nešikanovali ho!!! Bravo si to vymyslelo !!!! Když se podíváte na starší čísla tak psali že šikanovali Miley Cyrus, Lady Gaga atd ... Prostě bulvár kterému nevěřte :)
      • alficka

Re: Re: justin

podle mě ho nešikanovali ale jen se mu posmívali no že byl chudej a tak...no to ví jenom on no... *3*
  • twitter

no kdyz se prihlasis taky bys tam mela mit to What’s happening a kdyz chces tam nekomu napsat tak tam musis mit @
    • Re: twitter

dáte mi prosím Justinkovo twitter plosim plosim plosim .. *9*
  • hmm..

Já vá s necápu..furt píšete,že je někdo teplej, ale to že je hezkej ještě snad neznamená žeje teplej *13* *7* a Justin Bieber je hezkej, ale malej *1*
  • alficka

t-music...

Holky (a možná i kluci), dál hlasujte pro justina na www.t-music.cz v t-music chart! Zatím dál drží druhou pozici, tak ať mu aspoň vydrží... Ale lepší by stejně bylo to 1. místo *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit