-
Co pořád proti němu všichni máte?! Náhodou je to hodný kluk, dobře možná udělal v životě chyby ale každý člověk udělá chybu, všichni mu jenom závidíte že má tak veliký talent.
-
-
jo máš uplnou pravdu je hodnej :) a těch chyb co udělal lituje :)
-
-
Hlavně na Selenu.
http://www.super.cz/282640-justin-bieber-je-na-jachte-v-luxusni-spolecnosti-slavne-herecky-a-nadherne-modelky.html
-
-
Přesně to si myslím atky si můj člověk :) *3*
-
Má velký talent - na skandály. A ten mu nezávidím. Podívej se na text písně mé oblíbené zpěvačky. Mám ji ráda kvůli hlasu a právě obsahu písní. Pak pochopíš, že mu nezávidím. Z toho co má Zaz nemá on skoro nic. Zde je odkaz:
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/zaz/je-veux-154160
-
-
jj
ok -
...
chci Justina zpatky... ne toho scesanyho teplouska... rada bych toho skvelyho uprimnyho kluka.... no schvalne az mu bude tak pres 20 jak nam dospeje *4* To c z nej udelali neni on.. peace a Justin forever X) -
-
Re: ...
Jak to jako myslíš??? *7* já bych řekla že nemůže bejt ´teploušek´ když zpívá o holkách ne??!! Podle mě je krásný teď!! *14* -
-
Re: Re: ...
ja ty jeho pateticky kampani tipu :"budu tohle a tamleto a pak teprv budu nekdo" nerozumim takze jenom pisu jak ho ja vidim, vis [[= -
-
Re: Re: Re: ...
Jj. Tvůj názor *4*
-
-
-
Re: ...
Podle mě je Justin pořád stejný.. Ale každý to vidí jinak že *4* -
-
Re: Re: ...
jasne ze od ty doby co je slavnej je stejnej ..... btw opravdu prijde mi ze z nej vyrobili teplouska... na dukaz toho ze to neni pravda by mu mohli davat do tech jeho clipu kde se plazi po tech starsich holkach prestat davat rtenku.. nevim no, me se teda libil kdyz jeho vydea meli jen nekolik tisic zhldnuti ..... tenkrat bl zlaticko, ted je celebrita- at si pod tim predstavuje kdo cce co chce na me to pusob spis negativne a politovanihodne.. neva X) aspon ze se vam vsem libi [[= .. ja si pockam az bude mit svuj vlastni mozek[= ..
-
-
-
skype??
Máte někdo na něho skype?
Jesli jo prosím napište mi ho díky -
Na téhle diskuzi vážně není o čem diskutovat. Nabízejí se jen dvě možnosti - buď, že je to dobrý zpěvák nebo není. Jinak není o čem. Když sem někdo napíše, že se mu Justin líbí, haters se na něj sesypou jak bohnická parta na vycházce a peskují ho hlava nehlava, nadávají do magorů, imbecilů atd. A přitom nemají ani dobré argumenty. A sami ani nepřiznají, co poslouchají, kromě Michala. Pročpak asi?
-
-
Holčičko, tady byly tuny argumentů. Obviňovat mě nebo Michala z toho, že nemáme argumenty je naprostá neznalost a demagogie. Uvedli jsme jich několik a asi o 7 stránek zpátky jsem jich taky pěkných pár uvedl a vaše odpověď? Závidíš, MSG, nic o něm nevíš atd. Jediný smysluplný argument je MSG a to je zatraceně málo. Takže proč se snažit. Uvedla jsi někdy ty nějaké argumenty? Nevšiml jsem si.
Edit: Já poslouchám Ozzyho, Rammstein, Metallicu, Linkin Park + rádio Beat v autě, kde je mix rocku, hard rocku a metalu. Nebráním se ani hudbě 20.,30. let (blues a jazz) nebo rock 'n rollu a dokonce ani klasické hudbě, jako je Mozart, Beethoven, Vivaldi, Čajkovskij aj. -
-
No a představ si, že jiní lidi mají rádi Justina.
-
-
jo a když jsem napsal něco proti Justýně tak hnedka nejsem v pořádku a mám špatný mozek... hlavně že vy máte dobré argumenty *1*
-
-
Jo to jsme na tom stejně, já taky napíšu něco o Justýně a hned pomlouvají mě, právěže jsem v pořádku, mám svůj názor *5*
-
-
Já se taky klidně přiznám, koho poslouchám, když po tom tak prahnete. Serj Tankian, Knoup Tomopoulos, System Of A Down, VIZA...
-
-
Kromě System of A Down nikoho neznám. Takže to asi nebudou takoví světáci jako Justin. :-DDDDDD
-
-
Hezky jsem tě nachytala! Jak už tady tak trochu naznačil Michal...Serj Tankian je zpěvák System Of A Down, touhle dobou na sólové dráze. A že není světák, to si jen myslíš. Přála bych ti vidět tu pestrou škálu fanoušků, co má. Vzpomínám na jeho říjnový koncert v pražské Lucerně, kdy přede mnou na balkóně seděl postarší manželský pár a hned kousek dál mladá rodina s děckem.
P.S. Prvda, VIZA v čele s Knoupem Tomopoulosem není tak známá, ale myslíš, že to fanouškům vadí? Naopak, o to víc se je jejich fanoušci snaží podporovat (už jenom, že se tady o nich zmiňuji, jim dělám reklamu). -
Boha jeho! Uvědom si, prosím, že kvalita se neměří počtem fanoušků! A že neznáš třeba takového Serje Tankiena, tím jen dáváš najevo svou hloupost.
-
-
-
-
Justin
Jenom takový detail.. :) Jeho oficiální singly jsou jen One Time, One Less Lonely Girl, Love Me, Favorite Girl a Baby, někdo do Diskografie do Singlů přidává všechny jeho písničky tak jen abyste to věděli. :)
A do Česka nevím jestli přijede, je pravda že říkal, že chce udělat European Tour ale většinou když to nějaký zpěvák řekne, tak tím myslí jenom Velkou Británii což mě štve, protože to není jediný stát v Evropě.. A to s tím srazem je dobrý nápad. *1* -
-
Re: Justin
Ano do ČR se chystá. bude zde mít Koncert už se těším. to si nenechám ujít. A budu jen ráda protože je to nejkrásnější a nej nej nej kluk na světě. Prostě Lidská dokonalost -
-
Re: Re: Justin
A kde by jako byl..?? a pripadne kdy...? ja myslim ze se cesku spis vyhne..bude tak v nemecku..a jinde ale k nam..? tezko..si myslim... *7*
-
-
Re: Justin
To by byla sranda dát si všichni spicha:D -
-
Re: Re: Justin
Ale mohly bysme. *1* -
-
Re: Re: Re: Justin
JJ přesně všichni by sme si dali spicha někde před tym by sem tam mohly přijet 2 hdkdy před pak by sme sli do ty VIP a tam by sem kecali aspon by sme se líp poznaly mno sje vi sichni lidi tady ste nej nejlíp se tu sváma povída a že sme se takle sešli a kamarádimese takl za to mužem poděkovat Jen justinkovi *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Justin
Justin brings a light to this world. *1* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
3 xD
Tak už ho máme zase na trojce!! PS: Asi už tu je dlouho ale já tu dlouho nebyla, takže sdílím radost s vámi až teď *1* -
Jů...Jent ak dál!
Páni už jsem na 1. listině a jsme na 21.místě wááu..:D...Jen tak dál
http://tweeter.faxo.com/Jus tin_Bieber_My_World_Tour -
-
Re: Jů...Jent ak dál!
jj ja vim makejte lidi..xDD -
-
Re: Re: Jů...Jent ak dál!
skvělý..joo makejte lidi..!! přece ho tu chcete ne? tak hlasujte..!! x))
-
-
-
Fajn. Teď se ještě nauč nevynechávat písmena a psát správně i/y. Čárky mezi hlavními a vedlejšími větami by také nebyly od věci.
-
-
Ahoj všichni Edith například David promiň Davide neboj se nic každý se může přemáčknout a nebo když to chce napsat rychle tak se přemáčkne to se stává chyby děláme všichni a buď raději přísnější na sebe. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
Pane boze,ty,ze nemas na to co rict tak radeji neopovidej!
-
-
Teď tu mluvíš na koho ??????????????
-
-
Ahoj všichni na Edith mluvím *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
-
Na Edith
-
-
Aha tak pardon
-
-
-
-
Věty dělat fakt nebudu ale vím jak ti je mně ve škole taky nadavají
-
-
Já si z toho nic nedělám, nechci být litována, já lituji lidi se zpřeházenými prioritami a lidi bez tolerance. Sami se ochuzují.
-
-
To snad NE JÀ JSEM tereza a miluju davida u. A jen já jsem nejkrásnější tak se neperte o mou krásnou ručku. Jo miluju vás hnusné lidi vi špinavci počuraní
-
-
Co to sakra??? Na co odpovídáš a co to znamená?!
-
Proč terezo máš moje JMÉNO
-
-
a já litiju tebe
-
-
Za prvé jsi se právě svým způsobem označila za člověka se zpřeházenými prioritami a bez tolerance. A za druhé mne neurážej. Dobře, tak ho milujete, no a? Já vám to nezakazuji, pouze to nechápu. Vzhledově se mi moc nelíbí (ale to je čistě subjektivní záležitost) a texty jeho písní jsou bez myšlenky. Dostane vše, co chce a v tom je ten problém. Když se člověk stane slavným brzy a naráz, snadno mu to stoupne do hlavy, neví, co si s tím počít a pak začne vyvádět hlouposti. A ono to prochází a dotyčný zjišťuje, že si toho může dovolit víc než ti, kteří nejsou slavní, že mu toho víc projde. A stejně má spousty mladých fanynek, pro které je hlavní to, že jejich idol je slavný, bohatý, zpívá to, co je "in" a je pohledný.
-
-
-
vidíš jak to jde psát hezky, a bez těch strašných chyb
-
-
Výš co Janino dáme mír co sme si to sme si mně už nedaví to nekonečný hadaní to nemá konec a one direction nech prosím moc tě prosím dit to vážně nemá konec ty nebudeš chodi hejtovat one direction a ta nekonečná válka skončí
-
-
-
-
Pro Michala:: O hudebních kriticích tu píšeš bohužel jen ty. Máš dost krátkou paměť.
-
-
Ano, jenomže v kontextu s tím dotyčným příspěvkem nepadla o kriticích ani zmínka. To bylo možná tak předevčírem.
-