-
je sexy
Justin Bieber je sexy!!!!!!!!!! *14* *14* -
-
Re: je sexy
to jo,ale luke mitchell je hezci
-
-
Annie7, číst ty tvoje žvásty je vážně sranda. Myslíš si, že Justinovi fanoušci jsou nějaký padavky, že potřebují zocelit? Omyl, zocelit potřebujete spíš vy, co na něj flušete špínu a stejně vám to nepomůže. Podívej se třeba na moji diskuzi s Michalem, jak jsem ho odsud vyštípala. Prostě už na to neměl, ujely mu nervy. A to je známka toho, že vy pomlouvači máte nervy v háji. Radši si dojdi k tomu psychiatrovi, kterýmu tady děláš tak velkou reklamu.
-
-
Je mi líto, že si ani v tom mém dlouhém přísvěvku nevycítila ty hory sarkasmu, kterým jsem prokládala celý komentář. Zocelit nepotřebuju, já mam vlastní hlavu. Na Justina neflušu žádnou špínu, jen sem předkládám svůj názor a argumenty. Nevyštípala si Michala, ani mu neujely nervy. Pokud si jeho věci přečteš podruhý, možná zjistíš, že to psal v naprostém klidu. Proč bych měla nervy v háji? Já je mám vpořádku. To že mám jiný názor než ty ještě neznamená, že sem nervově nevyrovnaná.. Navíc jak to můžeš říct, když ani jednoho z nás neznáš? Máš asi nějaké předsudky z minula, že se snažíš odhadnout lidi podle pár vět? To by mě zajímalo. A jen poslední věc, nedělám nikomu reklamu, a už vůbec ne psychiatrovi. Já zmínila psychologa
-
-
A pokud vím, tak tys taky o mě psala, že mi praskne žilka. Jak to o mě můžeš říct, když mě neznáš? Na rozdíl od tebe mám nervy v pořádku.
-
-
Psala sem, že "jediný ADELE asi za chvíli praskne žilka". Všimni si tam toho ASI.. Usoudila jsem tak pouze z těch komentářů, které jsou vpodstatě to samé. Řekni mi, jak s tebou máme diskutovat, když jediný, co píšeš, je vlastně toto: "Kecejte dál hovadiny, já se bavím, bla bla bla bla, blábolte dál". A tohle si schopná napsat na dlouhý náš komentář plný různých argumentů. Ty na ně prostě nereaguješ, to je pak těžký. Takhle diskuze nefunguje (nevím proč nereaguješ ani na jednu z našich vět tak, aby to navazovalo.. Že by sis uvědomovala, že máme aspoň v něčem pravdu a nevěděla, jak odpovědět? Nemáš slov?)
-
-
bla bla bla bla....blábol dál, ať je sranda. *1* *1* *1* *1*
-
-
Nefandi si zas tolik :D ;)
"Moudřejší ustoupí" - proto nejspíš odešel :) -
-
Ne, odešel kvůli tomu, protože už neměl argumenty a hlavně měl nervy na vycházce. *1* *1*
-
-
Myslím, že zrovna Michalovi by argumenty jen tak nedošly ;).
-
-
Ano, jemu by nedošly, protože ani žádný neměl. :-)
-
-
A jaký jsou vaše argumenty? Že je gay, že dělá nekvalitní hudbu a že to o něm říkají hudební kritici....tak z těchto argumentů si vážně sednu na zadek.
-
Že neměl? Vždyť o pár příspěvků dál vám jich neustále psal celé stránky. A tomu ty říkáš nemít argumenty? Promiň mi, ale spíš ty omíláš stále dokola to samé, co říkají VŠICHNI beliebers (nevím jestli z nedostatku fantazie či zatvrdělosti). Tyto argumenty jsou "Jste trapní" a "Závidíte mu". Když vám obojí někdo vyvrátí, napíšete tu samou větu znova. A takhle s vámi probíhá diskuze, což je velmi mrzuté, protože reagovat stále na to samé je totální nuda
-
-
-
-
-
-
vše nejky nejky I♥you HATERS *12*
-
Evidentně jste nepochopili, že vám veškeré urážky, osočování a výpady vůči komukoliv smáznu!!! A důrazně vám doporučuju místo psaní sem jít se učit češtinu, protože to, co tady předvádíte, svědčí o vaší úrovni!!
-
-
1) Co když je někdo cizinec a neumí češtinu dokonale? Chceš mu bránit něco psát?
2) Některé "urážky" jsou, s prominutím, po právu.
3) Netvrď, že nejsi fanoušek. Smažeš jen to proti JB, ale např.: "Vy, co ho nesnášíte, jste blbí," necháš.
Hezký den. -
ty si vážně fak fak divnej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Souhlasím s tebou hudy! Až se naučí češtinu, teprve potom sem můžou něco psát!
-
-
Můžou není spisovné, tedy ani vhodné pro psaný projev. Spisovně je mohou. Než sem něco napíšeš, nauč se česky. Hezký den.
-
souhlasím s tebou Renato ,ale někdy se s tím nemažu ani já, a to češtinu zvládám *3*
-
-
-
justin
justin upa nrj i love you *14* *14* *4* -
.,.,.,
no takze vy jste uz svuj nazor napsali tak ted zase ja:hele ja opravdu jiste nevim jestli ten nebo ta doticna osoba ktera mi pisla na skyp ze je justin,tak ja opravdu NEVIM JESTLI TO JE JUSTIN...kazdy ma pravo na svuj nazor ale ne tgakove BOMBARDOVANI!!!! TED JSEM VE SKOLE NA KOMPU TAK KDYZ BUDU DOMA TAK VAM TEN SKYP NAPISU.....ALE ROZHODNE VAM UZ NIC PSAT NEBUDU..NIC O BIEBEROVY......TOHLETO MI ZATO NNEESSTTOOJJII *13* .pa -
-
Re: .,.,.,
no konecne... takovy vymejsleni ti za to VAZNE nestoji!!! *13*
-
-
_
jen tak pro informaci ta holka z klipu Baby se jmenuje Jasmine Villegas -
Všichni co nemají rádi Justina tak si jen myslí,že má 9-11 leté fanoušky!A je blbej a neumí zpívat.....atd...mohla bych pokračovat až někam..!Justin má miliardu fanoušků a není jim jen 12...A kdyžby neuměl zpívat tak by mu nedělal manažera Scoter Brown a Usher..!!A nevyhrál by zpěváka roku na ceny EMA!Prostě budu tady se Justina zastávat a klidně pořád!Než si tady hmmm... někdo nedá pokoj a nenechá už Justina být!!I když se to tu mele furt dokola je mi to fuk!!!
-
-
Tak víš co, žádný dospělý člověk Biebera neposlouchá a už vůbec ne žádný chlap (ve vašem věku kluk). Bieber má fanoušky (holky) od 9 - 14 a tím chlapec končí. Kdežto pořádný muzikant má mnohem širší publikum.
-
-
Má jich ale 30 milionů a jsou to i kluci. I dospělí se najdou.
-
-
Tady někdo snídal vtipnou kaši.
-
-
Jo máš pravdu,ty jsi jedl vtipnou kaši!
Bieber je Nejlepší zpěvák a tak to u mne už zůstane! -
-
Víš co? Už si s tím milá zlatá trhni!
-
Já jsem chlap milá zlatá.
-