Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanca

justin

justin je nej lovuju ho *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14*
    • kikiss11

Re: justin

ja taaaaakkkyy! *14* *14* *14* *14* *15*
  • JUstIN bIeBeR TeN nEj...:-*

o booože je to nejhezčí kluk co sem kdy viděla *14* *14* *14* ani zac efron na něho nema má tak sladkýýýý usměv ale všichni hezcí a krásně zpívající jsou z AMERIKY *10* *10* *10* jak naschval JUSTINE:MTM *14* *14* *14* *14* *14*
    • kicalek

Re: JUstIN bIeBeR TeN nEj...:-*

presne ja taky Justina MILUJU je tak nadhernej o muj boze MIluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ale opravdu je tak krasnej jaj
  • lenushka14

I LOVE

Bozee....ja som krava...viete co sa mi stalO??...Ja som sa donho zalubila *14* ale nie kvoli tomu som krava *1* ale kvoli tomu ze tak neskoro som si ho oblubila *13* wuuaa :D
  • hhjkglvkh

kde mam hlasovat?
  • Mě se náhodou Justin líbí.♥
  • Hello justin bibier my name is nika... i m ten. i love you love love love *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • To je v kopru s těma dětma, co se nenarodili v 90. letech. Jak může někdo poslouchat takovej komerční shit? Jediný, co mu já závidím jsou prachy. Ale rozhodně ne teploušskej účes a hlas. Dneska může jakýkoliv idi*t naěco nahrát, ale James Hetfield a Kurt Cobain se museli na vrchol vyšplhat až na dno. A dneska? Škoda slov, jdu zvracet. *7*
    • nedokázal si to čo on !
      a nikdy ani nedokážeš !
      keď chceš mať pracy makaj ako on !
      chcela by som vidieť ako sa češeš ty a aký máš piskľavý hlas !
      *10* *10* *10* smejem sa ti rovno do ksichtu *1* *1* *1*
      • Mám hlubší hlas jako normální 17letý kluk a ne jako b*u*z*í*k kterýho nakopli do koulí. Vlasy mám krátký, protože nechci dopadnout jako polovina mých vrstevníků s vlasy ála helma. A tolik prachů jako má on v tomhle zku*veným státě ani nevydělám, leda bych šel do parlamentu. Jinak ani nechci dokázat to co on, on se stejně nevyrovná skutečným umělcům. James Hetfield, Kurt Cobain, Till Lindemann, Rob Halford...říká ti to vůbec něco? *3*
      • Naozaj s Tebou súhlasím, ten čo to napísal je vážně k***t.
    • Přesně tak, Jimi Hendrix cvičil jako kluk dvanáct hodin denně na smeták, na kterej si natáhnul špagáty místo strun, než si opatřil skutečnou kytaru. Jenže ten snad ani nechodil do školy. Michal Pavlíček samozřejmě do školy chodil a cvičil pět hodin denně. Ti si popularitu skutečně vydřeli, ti alespoň něco umí. Ne jako tendleten hýkající člověk, kterýho obdivujou lidi bez smyslu pro kulturu.
      • Ani nevíš, jakou jsi řek pravdu *9*
        • Bohužel, za pravdu jsou mínusy...
  • Ja te žeru Justine si tak božskej a nádhernej i když ti je hodně, ale moc se mi uš nelíbíš ale jako malej dyš ti bylo 15 let tak si byl sexy ale tet si jen hezkej. *14* *14* *14* *14*
    • HODNĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ!?!?!?!?!?! Takovej mladej kluk a ty říkáš, že je mu hodně!?!? Vždyť je mu dvacet, víš jak je mladej!?
      • ale už není tak mladej, jako když mu bylo osmnáct! *1*
        • už je spíš straaaaaaaašně starej!!! *1* *1*
  • LOVE YOU Justin :-))))
  • tohle je číslo Justina Biebra 606042940 to snad není možný!!! on to zvyhl :D boží
    • ale v americe jsou kratší čísla víš!!!! *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit