-
:-*
Jak mi kamosky pustily jeho pisnicku love me tak jsem myslela ze se zblaznim a od te doby ho miluju cim dal vis chtela by sem se s nim setkat ale jak tu vsichni pisou tak taky POCHYBUJU!!!Nejvice me sere ze je z Ameriky *14* *14* *14* *14* *14* Hej a odpovida tu vubec nekdo na ty vzkazy nebo si to tu piseme jen tak???Dobre by bylo kdyby umel cesky a 1 tydne by tu s nama kecal hej to bych s e zblaznila miluju ho upe moc *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :-*
aby uměl česky a kecal by tu s náma... *15* ty máš teda bujnou fantazii to by mě nenapadlo xD ale špatný by to nebylo *1* -
-
Re: Re: :-*
jasne ze jo ale jakto ze mi nejdou stahnou od neho pisnicky z mp3 stahuj.cz???? *9* -
-
Re: Re: Re: :-*
To newim mě to tam odtud taky nejde stáhnot ale stáhni si to z mp3.nadruhou.net tam to jde na 100% tam odtud to mám taky
-
-
krasne spivas o tom nepochybuji si uzasnej *14*
-
-
Re: :-*
aby uměl česky a kecal by tu s náma... *15* ty máš teda bujnou fantazii to by mě nenapadlo xD ale špatný by to nebylo *1* -
-
jo hezky pekne cesky ho dame do cesky skoly ne???hihi *4* *4*
-
-
-
Fans
To si říkáte fanoušci v Top zemmích kteří mají nejradši Justina jste až vzadu a hlasovalo jen 5. lidí tak to tak nenechejte. Ve fans Miley jsme vyhráli 1. místo tak ať vyhrajem i u Jusitna. Slováci nás předběhly to necháte jen tak?
hlasujte
http://tweete r.faxo.com/Top_Justin_Bieber_Nation /2010/02?page=2 -
-
Re: Fans
Tj.. Ale to nejsou Slováci, ale Slovinci.. -
dit už se hlasovat ne´muze už to bylo ukončení -
-
Re: Re: Fans
Přesně.... *3*
-
-
PS: z těch 5 llidí jsemm hlasovala já 2X takže jenom 3 lidi z čr no to teda bude něco. Budem na 50! *1* *1* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Nenechame ale Me konkretne me nejde hlasovat a newim jak na to sorry ale kdybych mohla hlasuju kazdou hodinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
-
-
dobrá odpověd *1* asi bych udělala to samí *3*
-
*6* *12* *10*
-
HAHAHAHAHAH vy jste tak vypatlaní.. já fakt už nemám slov.. toto je moc :'DD tady se válím smíchy kvůli vám no jako.. FAKT UŽ :'DDDD vy Beliebři máte fakt dobrý smysl pro humor,to se musí nechat :'DDD prej HEZKEJ A PREJ TALENTOVANEJ :'DD *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Je to ten nejkrásnější kluk miluju ho a doufám že jednou přijede do ČR!!! *14*
-
ON SE NARODIL 1.3 JAKO JÁ !! NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ *1* *1* *1* *16* *16* *16* *16* *16* *1*
-
-
NÓÓÓ NÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!! TYYYYYYYYY SEEEEEE MÁÁÁÁÁŠ!!!!! (ironie)
-
Ty joo ty se máš :)
-
-
To teda! Taky bych se tak chtěla mít!
-
To teda! Taky bych se tak chtěla mít!
-
-
-
pardon já to napsala dvakrát, co to se mnou je... *2* *8*
-
blee
ty vlasy ma fakt desny , takovou vtipnou prilbu mel by hned zmenit image -
-
Re: blee
mlc prosimte je uplne nadhernej upe vsechno *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
icq ...
hm,tak si s niim pište me je to jednoo .. stejne v čr koncert mit nebude tak coo -
-
Re: icq ...
justinek je mocinky supr!!!!!!!! a 21.července bude mit koncík v Praze tak jedem holky !!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: icq ...
jak ses to dozvěděla??? *14* *14* *14* *14*
-
-