Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pusinka

JO!!! Justin je fakt BEST kluk... strasne ho MILUJU!!! *14* *5*
  • mishiq

SELI

Je pravda že chodí se Selenou??? *3*
    • Re: SELI

Nechodí se selenou!_
    • Re: SELI

ahoj..neni to pravda..jsou jen kamaradi *1* *1*
      • Re: Re: SELI

hej ja furt nechapu proc tam pises tokova blbsti hej ty co ses ptala jestli chodi justin ze selenou tak chodi ja sem videla video s oskara tak oni cekali na taxika a mezitim se tam libaly jo a on napsal ze sni chdi ze ji chce ochranit pred tim ze ji chce nekdo zabit vis jo a jeste jsem videla fotky jak byli u more a se libaly atd.takze ty co to tam pises ze to neni pravda ze to bravo kecaa a tak tak to neni zadna pravda!!!priste vsem nerikej ze to neni pravdakdyz nic nevis promin ale si faktnejaka divna protoze vsem jenom kecasviss a to neni hezke ja vim ze ti to bude pripadat ze jsem nejaka hrazna tak ja ti rikam pravdu holka ty nejsi moc dobra a jestli mi budes chtit neco napsat na imai ta muj mail je betkadancova@seznam.cz ale to ta co vam keca!!!!
      • alficka

Re: Re: SELI

na druhou stranu, jak to můžeš vědět? Jasně, dokud to oni sami nepotvrdí, můžeme se o tom jenom dohadovat. Já osobně si myslím, že spolu chodí a moje tvrzení bych doplnila těma fotkama z jejich dovolené. Oni to sice stále popírají, ale to je podle mě z důvodu, aby JB fanynky Selenu neukamenovaly *1*
        • monouseku1

Re: Re: Re: SELI

vim že je to hodně divný ale v bravu sem četla že selenu chce nějaká fanynka zabít prej že aby s nim mohla chodit jen ona ale zdá se mi to hodně divný *7* *7* *7* *7*
          • Re: Re: Re: Re: SELI

Víš co ti poradím?Nečti Bravo.Jsou tam jen kecy,kecy a kecy.Už si ho radši dávno nekupujou nevěř ničemu co tam píšou
        • kikulinka1996

Re: Re: Re: SELI

prej už je to potvrzený že spolu chodí *1*
  • Co na něm všecí vidíte mě se vůbec vůbec nelíbí. :-!
    • Víš, co na něm vidíme ? ;) to by bylo nadlouho to psaní ;) .. a ještě něco , když se ti nelíbí tak sem nelez né ? :P *3*
  • lleenniicckkaa
    myslela sem si že že jakmile nejdu s většinou tak sem pič/Ka jasně, zlatíčka mě je to ale šumák víte? nebojte holky jednou z tý demence vyrostete *15*
    • a mě je šumák zase ta tvoje demence.
      • Myslim, že tou demencí myslela demenci belieberů...MucQ
        • myslela jsem hlavně tvojí demenci;*
          • Ty mi taky nepřijdeš jako nejchytřejší, mucq.
  • kikiss11

miLuju!!!!!!!!

MILUJU HO!!!! je táááááák kwásnej a rotomilej.....připomíná mi 10 letýho kluka to.....to neni urážka jenom názor na jeho vzhled kterej je fááááákt hezkej!!!!!!!!!!!!! nechápu jak se někomu nemůže líbit.....sice sem si taky nejdřív myslela žhe to zpívá holka ale šlo to i poznat že je to kluk!!!!!! prostě neni co dodat...JUSTIN JE DOKONALEJ!!! *14* *14* *14* *14*
    • cajushka

Re: miLuju!!!!!!!!

OMG! *9* *15*
  • Justinek

PROSÍÍÍÍM ODEPIŠTE NA TEN PŘEDCHOZÍ VZKAZ!!!!!!!!!!!! OD JUSTINKY!!!!PLSKY *4* *14* *14* *14*
    • Re: Justinek

hello i´m justin bieber and to czech rebublic i ll arrive *3*
  • neeasi

neasiii kdo by ho nemel ráád *14* *14* *14* no na tech Grammy .. tam jenoom uvedl něco a pak už tam nebyll =( stejne tak s Miley =( nevíím jak vy ale já od toho čekala mnohem vííc !! *8* snad budou příštíí rook lepšíí *3*
    • alusqa99

Re: neeasi

A kde si to viděla?? Dá se na to někde podívat?? Mě je jedno že Justin a Miley tam byli jen chvilku hlavně když tam byli. Tak napiš aspoň jestli se na to dá někde podívat. Dík
  • roxanda

roste ne??

zda se mi to, nebo vazne vyroslt??!! *1* mozna to jen zkresluje *1* *1*
    • sweet.anne

Re: roste ne??

Jj, vyrostl. *4*
      • roxanda

Re: Re: roste ne??

to je dobre *3*
  • mishiq

Twiiter od justina

Já bych se chtěla zeptat jaký je ten pravý twitter od justina teda pokud náký má *14* *14* *14* :D
    • sweet.anne

Re: Twiiter od justina

twitter.com/justinbieber
  • Můžeme společně hádat proč se s nim rozešly ty čtyři holky???? *7* Respektive když se společně domluvili na rozchodu ale u žádného z těchto čtyř vztahů(případů)nejsem informovaná že to ukončil ON!!!Proč,když je tak hezkej,slavnej,bohatej,dělá dobrou muziku atd...samozřejmě ze mě mluví IRONIE-ale lidi zamyslete se něco na tom přece jen bude.... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit