-
Wow
ČUS LIDI , HEJ TO JE UPLNĚ VZRUŠO JAK SI PIŠU S JUSTINEM.... JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
-
Re: Wow
cawkyyy.....dala by si mi na justina kontakt na twiter by som s nim cela pisat ale nemozem memam ako!!!!!!plosimmmmm -
ahojky cože vy si píšete s justinem ? a pls nedaly by ste mi taky to číslo bo ten kontakt pres co si s ním píšete pls moc vás prosím prosím moc a moc
*14* *14* *14* *14* *14* -
ahojky cože vy si píšete s justinem ? a pls nedaly by ste mi taky to číslo bo ten kontakt pres co si s ním píšete pls moc vás prosím
*14*
-
-
muck
on je hezzu jusinek *14* -
*15*
*15*
*5* -
-
*16*
*16*
*6*
-
-
Něco na počtení si...
http://www.jenpromuze.cz/start/14281-justin-bieber-a-jeho-dalsi-kulervouci-model -
-
víš to co on má nasobě je draží než tvůj celej barák..(polud ovšem nějaký máš, že??) jo může se oblíkat jak chce, tento článek psal opravdu nějakej chtyrýý človek...
-
Já ho mám ráda, ale to jeho odívání je někdy taková hrůza,která je plná nevkusu a kýčů,že jsem se musela smát :) Myslím si,že se nemusí oblékat do takových hrůz,aby měl pozornost. Kluk je to fakt šikovný :)
-
Miluju jejich články o něm.. To se člověk konečně od srdce zasměje a zároveň skoro poblije nad fotkami
-
-
Tak tak.
-
-
Proč tady lidem otravuješ život !? Nezastávám se teď Justina Biebera, ale lidí co sem napsali svůj ná zor a ty je hned tady kritizuješ za pravopis. Neměl by jsi se spíš soustředit na to co píšou a ne na ro jak to píšou. Tvoje komentáře jsou fakt hrůza.
-
-
Vím, že jsem tam napsala dvě chyby, ale to na těch slovech nic nemění.
-
-
Samozřejmě, že je důležitější sdělení než forma, ale jak píši, forma vypovídá o vyspělosti diskutujícího. A odejít nemůžu, protože bych se zase stal terčem urážek. Ono se totiž nejlépe nadává tomu, kdo tu není.
-
-
-
-
-
-
... icq
holkýý? .. o čem si tam s ním píšete? .. =D =P =) -
..
Holky Justinek bude v Praze? *14* Mně psala nějaká holka že prej jo já bych tam jela ale já to nevěděla sakriš doufám že to je pravda nebo si vymýšlí *7* Já se tam nedostanu já bydlím v Jihomoravském kraji v Mikulově okres Břeclav pod Brnem a je dost daleko já se tam prostě nedostanu *9* -
-
Re: ..
přijede na jaře do Evropy a v Praze bude MOŽNÁ A SNAD! :]*♥ *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ..
jééé pro Justinka vše jdu na něj *14*
-
-
Já četla v nějakym časopise, že by měl přijet na jeře 2011, ale nawim jestli je to pravda..třeba si to vymysleli.... -
-
Já taky četla že na jaře :)** -
to by bylo super *14*
-
-
Já bydlím vb břeclavi a prostě se tam dostanu .D :D *1* -
-
Jéé ty bydlíš v Břeclavě já v Mikecu(Mikulově) *14*
-
-
FAKE !! *15* -
-
Taky si myslím že to není pravda..já jí nevěřím! *13* -
-
Re: Re: Re: ..
Ne, je to pravda. Ale není to ještě jistý, ještě se hlasuje, jestli Justinek *14* přijede nebo ne. Pokud chcete, aby přijel, tak hlusjte tady: http://www.o2arena.cz/O2arena/lstInq.aspx -
Re: Re: Re: ..
stejně sem dřív nebo později přijede. -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Pravda *14*
-
-
-
-
-
Důvod proč ho nazýváš gayem? Spousta holek by byli schopné dát
maximum čehokoli proto aby ho jen viděli ...ale o tebe si žádná ani kolo neopře..
Snažíš se něco dokázat,ale zatím co ty sedíš na zadku a píšeš urážlivé komentáře k jeho fotkám,videím..
On je ve studiu a nahrává písničky, nebo na koncertě..
Zatím co tobě maminka musí dávat peníze abys měl/a aspoň na žvýkačky
On si utrácí své těžce vydělané peníze za drahé auta.
A to je důvod proč o něm říkáš že je to rozmazlený parchant a gay
Protože on dosáhl svého snu, má peníze, slávu, holky ho milují,motají se kolem něj samé sexy slečny, vozí se v luxusních autech,nosí libové hadry
a ty o tomhle můžeš jen snít..
Justin Drew Bieber má prostě vše co bys chtěl mít ty a proto ho nenávidí -
-
To je na tom vážně společnost tak zle, že důležité jsou jen luxusní auta, peníze, libové hadry atd.? Stejně nevím proč všichni předhazují, že je gay - není to očividně pravda a i kdyby byl, očekávala bych, že v dnešní době sexuální orientace už nebude brána jako urážka a méněcennost. Očekávala bych, že se také nebude nikdo nikomu vysmívat za finanční situaci jeho rodiny.
-
-
Nejsou ale on si šel je za svím snem tak na to má tak ho nech bejt
-
Nikoho neodsuzují jen říkam čistou pravdu.! (y) :DDDDDDDDD
-
-
Dobře, každý má svou pravdu. Ale vážně jsou tak důležité peníze, peníze, luxusní auta, sexy slečny, peníze, drahé oblečení, peníze?
-
-
Ne nejsou-.! ale justin tohle všechno Ma a proto Naněho žarlijou..:D :D :D
-
-
-
-
-
Promiň Karolino já jsem tě v tom nechtěla nechat. Nezlob se *3*
-
-
Tak jsem to nemyslela. Bylo to jen upozornění pro LoveJustin. :)
-
-
Justin je sexy krasavec :*
-
-
Jn je uzztzasnej
-
-
dokonalej <3 :*
-
-
Dokonalej je ale re.t.aa.rd