Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow

ČUS LIDI , HEJ TO JE UPLNĚ VZRUŠO JAK SI PIŠU S JUSTINEM.... JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
    • Re: Wow

cawkyyy.....dala by si mi na justina kontakt na twiter by som s nim cela pisat ale nemozem memam ako!!!!!!plosimmmmm

ahojky cože vy si píšete s justinem ? a pls nedaly by ste mi taky to číslo bo ten kontakt pres co si s ním píšete pls moc vás prosím prosím moc a moc
      *14* *14* *14* *14* *14*

ahojky cože vy si píšete s justinem ? a pls nedaly by ste mi taky to číslo bo ten kontakt pres co si s ním píšete pls moc vás prosím
      *14*
  • adulu

muck

on je hezzu jusinek *14*
  • *15*
    *15*
    *5*
    • Mrs.Wesley
      *16*
      *16*
      *6*
  • Něco na počtení si...

http://www.jenpromuze.cz/start/14281-justin-bieber-a-jeho-dalsi-kulervouci-model
    • víš to co on má nasobě je draží než tvůj celej barák..(polud ovšem nějaký máš, že??) jo může se oblíkat jak chce, tento článek psal opravdu nějakej chtyrýý človek...
    • Já ho mám ráda, ale to jeho odívání je někdy taková hrůza,která je plná nevkusu a kýčů,že jsem se musela smát :) Myslím si,že se nemusí oblékat do takových hrůz,aby měl pozornost. Kluk je to fakt šikovný :)
    • Miluju jejich články o něm.. To se člověk konečně od srdce zasměje a zároveň skoro poblije nad fotkami
      • Tak tak.
        • Proč tady lidem otravuješ život !? Nezastávám se teď Justina Biebera, ale lidí co sem napsali svůj ná zor a ty je hned tady kritizuješ za pravopis. Neměl by jsi se spíš soustředit na to co píšou a ne na ro jak to píšou. Tvoje komentáře jsou fakt hrůza.
          • Vím, že jsem tam napsala dvě chyby, ale to na těch slovech nic nemění.
            • Samozřejmě, že je důležitější sdělení než forma, ale jak píši, forma vypovídá o vyspělosti diskutujícího. A odejít nemůžu, protože bych se zase stal terčem urážek. Ono se totiž nejlépe nadává tomu, kdo tu není.
  • ... icq

holkýý? .. o čem si tam s ním píšete? .. =D =P =)
  • kajuska4

..

Holky Justinek bude v Praze? *14* Mně psala nějaká holka že prej jo já bych tam jela ale já to nevěděla sakriš doufám že to je pravda nebo si vymýšlí *7* Já se tam nedostanu já bydlím v Jihomoravském kraji v Mikulově okres Břeclav pod Brnem a je dost daleko já se tam prostě nedostanu *9*
    • miss...kikushkqa

Re: ..

přijede na jaře do Evropy a v Praze bude MOŽNÁ A SNAD! :]*♥ *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: ..

jééé pro Justinka vše jdu na něj *14*
    • nicola14

Já četla v nějakym časopise, že by měl přijet na jeře 2011, ale nawim jestli je to pravda..třeba si to vymysleli....
      • miskad

Já taky četla že na jaře :)**
      • kajuska4

to by bylo super *14*
    • Re: ..

Já bydlím vb břeclavi a prostě se tam dostanu .D :D *1*
      • kajuska4

Jéé ty bydlíš v Břeclavě já v Mikecu(Mikulově) *14*
    • armenakos1

FAKE !! *15*
      • kajuska4

Taky si myslím že to není pravda..já jí nevěřím! *13*
        • adkass

Re: Re: Re: ..

Ne, je to pravda. Ale není to ještě jistý, ještě se hlasuje, jestli Justinek *14* přijede nebo ne. Pokud chcete, aby přijel, tak hlusjte tady: http://www.o2arena.cz/O2arena/lstInq.aspx
        • alficka

Re: Re: Re: ..

stejně sem dřív nebo později přijede.
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ..

Pravda *14*
  • Důvod proč ho nazýváš gayem? Spousta holek by byli schopné dát
    maximum čehokoli proto aby ho jen viděli ...ale o tebe si žádná ani kolo neopře..
    Snažíš se něco dokázat,ale zatím co ty sedíš na zadku a píšeš urážlivé komentáře k jeho fotkám,videím..
    On je ve studiu a nahrává písničky, nebo na koncertě..
    Zatím co tobě maminka musí dávat peníze abys měl/a aspoň na žvýkačky
    On si utrácí své těžce vydělané peníze za drahé auta.
    A to je důvod proč o něm říkáš že je to rozmazlený parchant a gay
    Protože on dosáhl svého snu, má peníze, slávu, holky ho milují,motají se kolem něj samé sexy slečny, vozí se v luxusních autech,nosí libové hadry
    a ty o tomhle můžeš jen snít..
    Justin Drew Bieber má prostě vše co bys chtěl mít ty a proto ho nenávidí
    • To je na tom vážně společnost tak zle, že důležité jsou jen luxusní auta, peníze, libové hadry atd.? Stejně nevím proč všichni předhazují, že je gay - není to očividně pravda a i kdyby byl, očekávala bych, že v dnešní době sexuální orientace už nebude brána jako urážka a méněcennost. Očekávala bych, že se také nebude nikdo nikomu vysmívat za finanční situaci jeho rodiny.
      • Nejsou ale on si šel je za svím snem tak na to má tak ho nech bejt
      • Nikoho neodsuzují jen říkam čistou pravdu.! (y) :DDDDDDDDD
        • Dobře, každý má svou pravdu. Ale vážně jsou tak důležité peníze, peníze, luxusní auta, sexy slečny, peníze, drahé oblečení, peníze?
          • Ne nejsou-.! ale justin tohle všechno Ma a proto Naněho žarlijou..:D :D :D
  • Promiň Karolino já jsem tě v tom nechtěla nechat. Nezlob se *3*
    • Tak jsem to nemyslela. Bylo to jen upozornění pro LoveJustin. :)
  • Justin je sexy krasavec :*
    • Jn je uzztzasnej
  • dokonalej <3 :*
    • Dokonalej je ale re.t.aa.rd

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit