-
omg toto číst ty vaše komentáře je to trapný prej nekoupil ani na rohllík ty nemáš ani na lízátko.. *3*
-
http://jb-beliebers.blog.cz/
novinky,videa,fotky..to všechno najdeš na mým blogu o Justin Bieber
http://jb-beliebers.blog.cz/
kou kni se a zanechej komentář!:)
díky,za každou návštěvu jsem vděčná!
Justin je nejlepší! -
ae me se líbí i nelíbí. me se nelibi jak se ostříhal :(((...!
-
Prodám CD Justin Bieber My World 2.0
Ahoj.Mám pro vás dobrou zprávu.Prodávám CD Justina Biebera My World 2.0 !!Je prakticky nové,skoro nepoužité.Cena by se pohybovala okolo 200 až 250 Kč jelikož je album úplně nové.Pokud by jste měli zájem napište mi na email:taylor123@centrum.cz Předem děkuji a kdyby jste neměli zájem tak aspoň prosím pošlete tento inzerát vašim kamarádkám a fanynkám Justina :) -
I LOVE YOU! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Hele, on narozdíl od vás něco dokázal. Z nuly se z něho stal nejpopulárnější zpěvák. Má přes 3o milionů fanoušků a nazačátku měl jednoho fanouška - svojí maminku Pattii. Vy ale sedíte u počítače a na osobnostech.cz píšete já nevím co pomluvy. Nepřijde vám to trapný, že nadáváte někomu, kdo se dostal z nuly na vrchol, ale vy jste pořád jen nuly, co nic nedokázali? Vzpamatujte se!
P.S. Ano, já jsem taky nula, ale narozdíl od vás to přiznám a Justina se zastávám, když ho pomlouváte. -
-
Sice nepatřím mezi jeho skalní fanoušky, ale nevadí mi...A přijde mi to jako ubohost pomlouvat někoho, kdo má talent a odvahu něco dokázat a splnit si svůj sen. Šikovní a talentovaní lidi budou vždycky terčem pomluv, závisti a nenávisti, tak to prostě je, co je svět světem. Za slávu se prostě v tomhle světě platí.....
-
-
On má možná tak talent na to vydělat prachy (respektive talent má jeho manažer). A není pravda, že talentovaní lidé musí být vždy středem pomluv... Podívej se třeba na lidi jako John McLaughlin, Steve Howe, Chick Corea, Frank Zappa... Ti nejenže jsou talentovaní, ale ve svém oboru dosáhli geniality. A pro takové lidi nemusíme chodit daleko: Radim Hladík, Vladimír Mišík, Luboš Andršt, Michal Pavlíček, Marián Varga jsou přímo nasnadě.
Nejsou příliš populární, rozhodně ne mezi konzumní společností a náctiletými holkami. Ono totiž jejich hudbu není úplně jednoduché správně poslouchat, cítit, vnímat. Každý si musí k té nejvyšší kvalitě sám vyšlapat cestu, a záleží pouze na něm, jestli chce. A nebo jestli se zasekne u hitparádových hvězdiček jako Justin Bieber. Tak to vidím já a nechci nikoho urazit. Nicméně tohle je diskuse a tady se má o daném člověku diskutovat, a ne ho jenom chválit a odhánět komentátory, které mu zrovna nepřišli na chuť. -
-
Souhlasím, ale každý má jiný vkus. To, co se líbí tobě, se třeba nemusí líbit druhým lidem a taky by ti určitě vadilo, kdyby tvého oblíbence lidi pomlouvali. A nemyslím si, že talent má jenom jeho manažer. Manažer může být sebelepší, ale pokud je zpěvák (zpěvačka) poleno, tak nemůže nikdy udělat dobrou show, i kdyby se manažer snažil sebevíc. Kariéru si musí zpěvák udělat sám a dobrý manažer je od toho, aby mu radil,co a jak nejlíp. Ale nejvíc záleží na tom daném člověku.
A je mi jedno, že na něm ujíždějí náctiletý holky, rozhodně lepší, než aby někde chlastaly nebo fetovaly.
-
-
-
-
Teď tady každej přeje k narozeninám, většinou všechno nejlepší, ale já zůstanu u nenávisti k němu takže mu přeju všechno nejhorší, ale to je jedno ať si dělá co chce vyblitec nafintěnej, jsem ráda, že existujou pořád mé oblíbené celebrity jako je: Miley Cyrus, Lucie Bílá, Lucie Vondráčková, Lady GaGa, Rihanna, Hilary Duff, Chiara Grilli, Adele, Ewa Farna, Gabriela Gunčíková, Katy Perry, Kesha...prostě pro mě zpívají nejlíp a hotovo! Ještěže jsou....
-
-
víš lauro, ta tvoje miley cyrus je čistě náhodu belieberka víš kesha taky a ta tvoje ewa farná promiň ale je dost trapná
-
Já bych se vážně bála napsat někomu, že mu přeju jen to nejhorší, protože se to vždycky proti tomu dotyčnému obrátí. Ale vždycky!!!! Chudáku Lauro.
-
Milá Lauro, přej a bude ti přáno aneb kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Boží mlejny melou pomalu, ale jistě. Doufám, že jsi pochopila, co tím myslím.
-
-
Samozřejmě, že jsem to pochopila, ale nemysli si, že mě tím změníš
-
-
Já to nepíšu proto, abych tě měnila, je mi to celkem fuk, je to tvůj život. Píšu to, abych tě varovala.
-
-
To je od tebe milé, ale proč mě potřebuješvarovat?
-
-
Spi dál....
-
-
-
-
-
Tím, že mu přeješ všechno nejhorší si moc nepomůžeš a když ho tak nenávidíš, tak proč sem lezeš? Proč radši nejdeš spamovat na profil Lady Gaga? Chápu, že jsi s vývojem pozadu, ale zas tak to dávat najevo nemusíš.
-
-
Ne nic nechápeš, já si taky můžu komentovat stejně jakonty
-
-
-
Justin je boží a ten kdo ma rad 1D tak je mimo oni jsou pitomy nevidite jak je justin uzasnej a 1D blby a justin bude vzdy superstar i kdyby tady prisel nekdo jako treba 1D tak na justina nikdo nema
-
-
přesně tak moudrý slova... Jo možná chlastá možná bere drogy,ale to ještě neznamená,že je feťák... Je lepší než 1D :3 pomohl lidem v Africe a co udělali 1D ??? :OOO Neudělali nic :P Nikdo nikdy nebude lepší než Jerry :* Protože on je: Sexy,dokonalej,úžasnej,má dobrý hlas,dobře zpívá,dobře se obléka je prostě nejlepší upravuje si i písničky podle sebe tak mu to prosím vás neberte. Má svojí fantazii :)) A MÁTE NĚCO PROTI NĚMU TAK MI TO NAPIŠTĚ :PPPPP
Končím BELIEBERKA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
1) 1D taky pomohli lidem v Africe.
2) 1D se nechovají jako spratkové.
3) 1D nevystrkují svoje zadky na novináře.
4) 1D si tak často nesahají do rozkroku.
-
-
-
Ryby
Och rybička a levák ako já :-* *14* *14* *14* -
.....
jo ja to vim .....ale ja jsem ted na my space.... -
-
Re: .....
Tak proč říkáš že odepsal tobě?
-