-
Pro antifanoušky!
Už jsem to psala dole, ale stejně to napíšu i sem!...
Vy, kdo nemáte Justina rádi a hnusně ho pomlouváte, nebo o něm říkáte věci, který nejsou pravdivý, tak si přečtěte tohle:
Jediný, kdo by se tu měl probrat, jste vy! Nemyslíte si, že kdyby byl fakt tak bez talentu, vypadal a zpíval jak holka, že by o něj měly ostatní hvězdy zájem? Nemyslíte si, že by mu jeho manažer Scooter vůbec volal, kdyby nebyl talentovaný? Že by mu Usher pomáhal s kariérou, kdyby za nic nestál? Že by si s ním ostatní zpěváci chtěli zazpívat duet, kdyby neuměl zpívat? Fakt jste tak zaslepený žárlivostí, nenávistí, nebo něčím podobným? Tak zatraceně otevřete oči!! Je to kluk, který měl prostě štěstí. Využil svého talentu a vyplatilo se mu to. Copak mu to aspoň nemůžete přát? Když se vám nelíbí, tak ho neposlouchejte, vůbec se jím nezabývejte a neztrácejte s ním váš "drahocenný" čas, když zrovna nezapadá do vašeho stylu!!!! -
-
Re: Pro antifanoušky!
:D ja proste nemožem z týchto vašich drístov o tom, jak naňho všetci žiarlia, a jaký je talentovaný.. omfg otvorte oči a uši.. že vie spievať? fúú no paráda, každý druhý človek, ktorého poznám, vie celkom slušne spievať.. tu ide o to, že spievať také halušky aké spieva on nie je žiadne umenie, možno vie intonovať, no bohužel spev neni len o tom... ale keď tak premýšlam, v tomto "hudobnom žánri" nie je treba ani to, stačí cute ksichtík a hlásoček, pri ktorom majú všetky 14tky instantný orgazm. je to totiž trafený poP, ktorý v tejto hnusnej dobe tak strašne letí (aj keď nikdy v mojom živote nepochopím *prečo*)... podobných piesní (povedal bych totožných, ale vy, ktorí máte nos na talenty a dobrú hudbu by ste ma za to asi zlinčovali, ehm..) je taká ohromná halda, až mám z toho závraty.. navyše tu ide o decko, ktoré sotva zacapilo šlabikár a už aj spieva o ženských, o láske, a tvári sa, že je najväčší dávač v popovom svete (aj keď to miesto mu prajem.. POĎ, DŽASTIN!!).. vstúpil do sveta, ktorý z neho spraví tak hnusnú, rozmaznanú a namyslenú sviňu (veď o tom je pop, *česť výnimkám*), že ho ani vlastná mater nespozná.. samozrejme, že jeho fanynky pri masturbovaní nad jeho klipmi nepostrehnú nič, na pľaci sa totiž nosí len pop-haircut, pop-smile, a pop-gay-voice.. myslíte, že to, kde je teraz, je výhra či úspech? teraz je v rukách manažéra a vydavateľov, ktorí si sním môžu robiť čo ich napadne (a hlavne to čo vynáša), jeho hudba nebude šíriť myšlienky, dôležité otázky či problémy, a vlastne úplne totálne nič nič nič hodnotné (dajme tomu, že by aj sám chcel, čo pochybujem, ale toto by sa proste nepredávalo, takže nič také, žiadne hlbšie zmysly textov, mohlo by sa totiž stať, že dievčatá, ktoré snívajú o svatbe, či sexe s ním, by jednoducho prestali rozumieť posolstvu jeho piesní)... fakt lepšie by bolo, keby za rok-dva zhorel, pochopil do jakej sračky stúpil, a začal žiť normálny život, poprípade sa začal orientovať na Hudbu (nie "hudbu")... toto mu prajem, a vám takisto *3* -
-
Re: Re: Pro antifanoušky!
a ty zpívat umíš??? Nevidíš si vůbec do huby!!! *9* -
-
Re: Re: Re: Pro antifanoušky!
no ak ťa to zaujíma, už pár rokov sa venujem gitare a spevu, mám už niečo za sebou, no bohužial tu je ťažké presadiť sa, keď robíš hudbu ktorá ťa baví a naplňuje, namiesto "hudby", ktorá momentálne letí, ako to robí justin a hromada podobných... takže tak
-
-
-
jo...ták s tebou já vážně souhlasím...Justin je nejleoší na světě...I když abych pravdu řekla poprvé když jsem slyšela jeho song BABY,tak sem si myslela:co to zpívá za holku a potom v rá¨diu říkali že to byl Justin Bieber , tak sem si myslela že to bude nějakej...no ani to říkat nebudu...ale teď jsem zmnenila názor...Justin je prostě NEJ s velkým N....A kdo o něm vypráví tyhle drby tak ať si zamete před svím prahem a pak ať teprve někoho soudí....MILUJU TĚ JUSTINEE....!!♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥ *14* *14* *14* -
-
Klouček :)
Justin je roztomilý klouček :)Líbí se mi jak zpívá..ale hlavně mi připadá jako celkem normální kluk se smyslem pro humor.Má krásné upřímné oči v kterých má jiskru a nádherný úsměv. *3*
-
-
Proč ? Proč myslíš že s ním chcou zpívat duety?! protože potom se aspoň umístí n 1. místě nebo aspoň v top 5 v hitparádách protože ty jeho faninky pro něj hlasujou e že jich nemá málo. *13* *8* *16* *10* -
-
No a proč si myslíš, že jich má hodně? Protože ta většina fanynek zpozorovala jeho talent a líbí se jim jeho písničky... -
-
hahahahahahahahahahahah musím se smát talent jo tak leda tak na machrování on žádnej talent nemá malý dítě by to zazpívalo stejně a možná i líp! Ale dělejte si co chcete je to váš idol můj ne ! *1* *16* *1* Bobr *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro antifanoušky!
Dobře ok, já Justina nemám ráda, ale zas se na to koukni z týhle stránky. Já si myslím, že talentovanej je, že je supr a že by bylo fajn, kdyby měl pořád tolik fanoušků co ho milujouo atd., ale zas si vem, že Usher mu mohl pomáhat, aby z toho měl prachy a ne třeba, že je to prostě talentovanej kluk a proto mu pomůže. Já tomu nevěřím, ale takhle to taky může být!!! *13*
-
-
-
-
ok jako z hlediska fanouška máš pravdu protože já bych to tak napsala taky kdybych byla jeho fanoušek jenže tohle právě všichni ignorujou. Prostě my tohle na diskuzi máme pořád takový příspěvky tipu: Hrozně zpívá,vypadá jako...., atd taky nám to vadí takže vás chápu! -
-
A když jse vám tyhle příspěvky nelíbí tak je můžete ignorovat!!!!!Kromě toho jsme ve svobodný zemi kde si člověk může říkat co chce!!!!!! -
-
Jenže tady nejde o to, že si ty názory můžete říkat a že jsme ve svobodný zemi... Tady jde o to, že vy to sem píšete schválně, abyste Justina i nás ponížili. Prostě normálně a jednoduše provokujete a to mi dost vadí a myslím, že ne jen mě to tak deptá *13*
-
-
-
-
nunataaa važně nevim o co ti jde . já se teda omlouvam, ale vubec nechápu proč nás nazýváš NULAMI . co o nás víš . jsi snad něco extra . napsala jsem ten urážlivej komentář jen proto ,že sis začala . přece si nenechám líbit urážku . to snad chápeš ne. chci prostě mír . *9*
-
-
mám dojem že ti ušla pointa. To bylo pro HATERI, kteří říkajá u Jussevi že je nula, tak jsem napsala že jste nuly sami.
P.S. a já si zase nenechám líbit když někdo nadáva Justinovi tak se ho zastanu.
-
-
Je to směšné, je to jako starořecká komedie... Vy si to nechcete připustit, a jakmile to napíšu, tak mě zase pošlete někam, ale po někom, jako je Bieber a mnozí další za dvacet let neštěkne pes. Vy nejspíš jednou dospějete a dostanete rozum a celá ta vaše rodina (ach, jak je to směšné) se rozpadne (jo, teď to popřete, já vím, ale za pár let si o tom můžeme pohovořit). Johann Sebastian Bach tvořil v sedmnáctém století. A stále patří mezi oblíbence moje a mnohých dalších... Ale Justin Bieber? Za tři sta let? Nenechte se vysmát!
-
-
Tři sta let je tři sta let ;) Nikdo neví, co se za tu dobu stane... Bože proč vy všichni řešíte hnedka budoucnost??!! Stát se může všechno! Přítomnost je taková, že my jsme Beliebers, rodina,ano rodina, klidně se tomu smějte nám je tu úplně ukradený, ale my se prostě považujeme jako jedna veliká rodina, tak vám to může bejt jedno ne??!! Každej člověk si může myslet, co chce... Takže neřešte, co bude za tři sta let, ale to, co je teď... Skutečnost je taková, že mi jsme Beliebers a vy jste... no vy jste vy... -.-
-
-
Skutečnost je taková, že generace zpěváků popu, včetně Justina Biebra a mladší, nesmyslně kazí muziku. To, co oni dělají, že zpívají na playback, prodávají voňavky, dělají reklamy, tak to je jen vydělávání peněz, což je samozřejmě naprosto normální a pochopitelné peníze neudělají ze špatných textů a muziky dobré texty a dobrou muziku. Myslet si můžeš, co chceš, ale tohle je fakt, který je prostě nepopiratelný. Vzhledem k tomu, jak to teď vypadá, tak se na Biebera nebude vzpomínat jako na legendu hudebního průmyslu, ale na kluka, jehož tvář si sponzoři představili na figurkách a v reklamách pro dívky. Nikdo, kromě vás, neřekne, že Bieber umí zpívat, anebo, že by byl nějakým vzorem, od toho tu jsou a byli jiní.
-
-
-
Tak zaprví říkám pravdu ok takže dejte mi pokoj *10*
-
-
Co je pravda? Ani jedna strana nepřizná, že nemá pravdu. A vlastně co se týče vkusu mají pravdu všichni. Každopádně pravdu nemusíš strzovat urážkama.
-
-
michale ty se ani jinak pojmenovat nedáš :D
-
-
Ano? Hlavně, že jsi mi právě řekl/a Michale.
-
-
ano protoze sem enchtela jak mě neustale upozornujes ti nadávat víš ? :D
-
-
-
Užááásnej
Justin je úpa boží je nádhernej a písnička ONE TIME je nejlepší ale i ostatní od první chvle co sem ho uwidela sem se do nej zamilovala je prostě úžasneeej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Co to?
NO LOL CO TO JE? *1* sem po dlouhe dobe zas zabloudila na t-music a tam na prvním místě tohle :D ale zpívá hezky, takové děcké, ale to co s tím udělali producenti zní jak od Beyonce nebo Rihanny *1* *1* -
...
HELE UDĚLALA JSEM NA MÉM BLOGU WWW.BEST-STAR-HOLLYWOOD.BLOG.CZ ZÁPIS SB A BERU VŠECHNY TAK KDO CHCE SE PŘIHLAŠTE
je tam něco i o justinovi a JEHO SONG ONE TIME já uppec ŽERU!!¨
a teprve začínám tak se nedivte že tam toho je docela málo!!!
ALE ZAPIŠTE SE!! -
vf radiu
ted hraje justin v radiu od naky kiki hihihii -
Kouknete se =)
kouknete se na to nejlepší je na konci jak to tam zahodí....a nebo ten jeho výraz při tom *14* *1* pak napište tady jak se vám to líbylo *4* *3*
http://www.youtube.com/watch?v=sk6Uq8uk3r4
a tady je to druhý:
http://www.youtube.com/watch?v=Uu-_rbt2XPs
a tdy je 3:
tady na zacatku jak ma rimu jak popotahuje *4*
http://www.youtube.com/watch?v=L3A4aKxXEpQ *3* -
-
Re: Kouknete se =)
nejhezci:):*♥ -
-
Re: Re: Kouknete se =)
Úžasný!!:-* *14* *4* -