-
justin
Ahoj .. Justin je úplně úžasnej kluk a hodně holek ho miluje .. Já asy k nim patřim .. Někdo si myslí že má blbý příjmení a že zpívá jako holka a že i tak vypadá ale to se šeredně mílí !! Skuste brát justina Takovýho jakej je ! A podívejte se mu na tu lepší stránku ! Takže Jednim slovem JUSTIN BIEBER JE ÚŽASNEJ !! *14* *14* -
Co to je za trapnou novinku? Prej nerozešli..No LOL :D Časopis Popcorn je největší ulhanej časopis :D Píšou tam samý kraviny..A kdyby to teda byla pravda, tak proč by napsat písničku o rozchodu? Aha, že?
-
WOW
on je skvelýýýý :D bože :D *14* *14* -
Twitter
http://www.twitter.com/justinbieber -
justin
Ahoj .. Justin je úplně úžasnej kluk a hodně holek ho miluje .. Já asy k nim patřim .. Někdo si myslí že má blbý příjmení a že zpívá jako holka a že i tak vypadá ale to se šeredně mílí !! Skuste brát justina Takovýho jakej je ! A podívejte se mu na tu lepší stránku ! Takže Jednim slovem JUSTIN BIEBER JE ÚŽASNEJ !! *14* *14* -
-
Re: justin
jj tak to ye Justin je naprosto a bezkkonkurenčně užásnej kluk a dala bych cokoliv jenom abych ho viděla :) *14* *14* *14* -
-
Re: Re: justin
I já *4* *14* -
-
Re: Re: Re: justin
Miluju ho -
-
Re: Re: Re: Re: justin
Já taky *4* *14*
-
-
-
-
Re: justin
přesně já taky Justina ůplně žeru *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Kriminálka
Ahojky ty kriminálka je na youtube,ale je anglicky a na 6 částí :) Zadejte : CSI featuring Justin Bieber...pak se vám ukáže Part 1,2,3,4,5,6 tak na to koukněte jestli chcete *14* *14* *14* *14* -
JUPÍÍÍÍ
konečně stoupl na 2.místo!!!!!!HURÁÁ!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: JUPÍÍÍÍ
stoupl jo... spíš klesl nauč se psát
-
-
Where do you live Justin Bieber *14* *5* *4*
-
Je divnej, je to debil, jediný co je na něm dobrý je to, že hraje v skvělejch filmech, ale chová se jak namyšlenej napapánek
-
-
Víš vůbec co znamená slovo de*il? Ani ho neznáš, tak ho nesuď a nepomlouvej - radši se sama předveď co umíš.
-
-
https://www.facebook.com/pages/Nejd%C5%99%C3%ADv-Love-you-Potom-Fuck-you/202616643202288?ref=hl *1* *15* *2* *3* *4*
-
-
TWL, CO TO SEM S*REŠ?!?!?!?
-
-
a co se sem se*ete vy?
-
-
A co se sem s*reš ty? Prvňáček objevil internet?
-
-
Alespoň už chodím do školy, narozdíl od tebe.
P.S. Náhodou jsem na střední. -
-
VIDÍŠ?! Seš akorát do počtu. Či-li jedna ze tří milionů holek, co pro oči nevidí!!!
-
Jenom proto, že tim "zpěvem" vymývá mozky!!! Díky bohu, že sem imunní proti debilitě!!!
-
Nezáviď , že ho chce přes 3 miliony holek.
-
O to horší je, že miluješ tohohle d*bila, Ms. Středoškolačko!
-
-
-
-
-
kurvyzmrdko nekakej to sem
-
co to sem s*reš pí*o
-