Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, prosím aspoň nějaký ten like na stránku: http://www.facebook.com/JustinJeSEXY
  • tak chce nekdo neco pridat ale ne kolik neco meri na tele.
  • Jak může bejt někdo tak vypatlanej a milovat Biebra?!?!?!?!?!!! To bych radši spadnul držkou do h*vna než se ho dotknul!
    • Že vá to baví se takhle hádat?

Carnny - Braň Justina, ale nepiš tak trapné věci jako jsi no.
      Tohle dělaj 10-ti letý holky.

viagrofilm- A jak může bejt někdo tak vypatlanej a pořád něco psát o Justinovi a jeho fanynkách, že tě to baví.
      Oni stejně budou Justina pořád hájit a tobě nadávat jak mu jen závidíš atd.

terela - ale je to tak, jeden pomlouvá Justina a hádá se s Belieberkou, úplně nesmyslně, protože ona stejně bude pořád tvrdit jak ten její Justin je úžasný a jak mu jen všichni co ho pomlouvají závidí.
      A ta druhá (carnny) je fanynka Justina a snaží se ho bránit, ale neumí ani napsat nic pořádného.
      • Ty se sem ani ne**r jo? Myslíš že ti to pomůže? Ani náhodou!
        • Nic inteligentnějšího napsat neumíš?
      • Nejsem viagrofilm a nejsem vypatlanej. Píšu pouze holá fakta a nic víc!
        • Dobře, možná chápu, proč se s Carnny hádáš, ona je fakt děsná, ale je prostě malá, s toho vyroste (snad).
        • Viarofil- promiň, překlepla jsem se a napsala tam i m. Jinak, já ti tvůj názor neberu, ale přijde mi blbé se hádat s 10 belieberkama.
          Který prostě budou svého Justina neustále bránit, i když neuměj napsat nic moc smysluplného.

Carnny- Ale vždyť je to pravda, my řekni čeho tim docílíš? Myslíš, že díky tomu, že mu napíšeš, že mu jen záviděj nebo jako odpověd na to, že ten kdo poslouchá Justina je vypatlanej napíšeš: jseš no?
          Nedosáhneš, pokud ti je 11 a méňě, ok. (Ale i tak je to trapné).
          Pokud 12 a víc nebo nedejbože 15 a víc. Tak teda no, ani vlastně nevim co na to napsat. Každopádně znám hodě lidí co sem píšou/ nebo někam jinam píšou negativně o Justononovi jen, nebo hlavně proto, aby se mohly hádat s Belieberkama. A Belieberky odpovídají a diskuze pokračuje do ∞. K čemu to je?
          Jo a napišmi schválně, kolik ti je. :)
          • Co na to říct...miluju hádky :D
    • vanessajade3
      no jako asi tak
    • seš vypatlanej no.
      • Já nebo ty???
        • ty.
          • OH REALLY?!?!?!? MÁŠ ZATEMNĚNEJ MOZEK NEBO CO? Oh sorry, vždyť ty žádnej mozek nemáš, když miluješ Biebera! Chi-li totálně vypatlanýho a namachrovanýho KRET*NA!!!!!
            • Uvědomuješ si, že odepisuješ úplně na něco jinýho, než sem psal?!?!?!?!
            • Ty!
            • A kdo tu ku*va mluvil s tebou?!
            • Ehm....pro tvou informaci zatemněný mozek nemám. Ale ty asi jo.
        • No já si myslím, že oba.
          • Myslet znamená h*vno vědět!
  • Dejte mi pokoj ok *13* *13*
  • Lubim ta
    • I Love Daniela
      • Som preteba ta práva
        • Yes :)
  • kicalek

hihi

Hlasujete?? ja jo o 106procent.Ja wim ze hodne z vas mate uz MY WORLD ale ja vam tady pisu vsecko takze budu mit MY WORLD a taky tricko uz se tesim az ho budu mit jeeeeeeeeeeeeeeeeej to bude neco *4* *4* *4* *4* *4* I LOve You Justííííííííínek *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    • sweet.anne

Re: hihi

Já taky budu mít třičko!!! ;) Teď někdy se ho chystám jít koupit. Doufám, že ho tam budou mít.
      • roxanda

Re: Re: hihi

ja ho videla na netu na ceskych strankach:) a pekny to triko!!! *3* *3* *3*
  • domca006

Hej holky..!

nějak ste zapoměli hlasovat a teď nás začína dohánět Thajsko..a to o fakt jen málo...poďtee hlasujtee..!! každých 20minut..!!! http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour *13*
    • domca006

Re: Hej holky..!

hele jako nechci nic rikat ale mame naskok jen o 30 hlasu..a to neni dobry..x((
      • alficka

Re: Re: Hej holky..!

už o 60 ale i tak je to pořád málo..
        • domca006

Re: Re: Re: Hej holky..!

no už je to o 500..hele holky to asi nedoženem..x((
          • domca006

Re: Re: Re: Re: Hej holky..!

jako abysme předběhli dánsko..xD thajsko je v závěsu za náma o necelou stovku..x(
    • alficka

Re: Hej holky..!

jen o pár hlasů, ale musíme přidat, nebo nás předběhnout o to víc...
      • whitehorsee

Re: Re: Hej holky..!

ahoj sem tu nova a takY upe miluju justina biebera nejvíc jako nic prosim vaS kde se hlasuje ?? hlasovala bch kazdejch 5 min, jenom abY prijel *14* *14*
  • beliebers jee tomu sluši je tak on je jíni než někteří zpevaci nebo herečky ale jedno vam řeknu holky ne byt te seleny gomez tak takovy on na vžicky bude muj idol nikdo naněho nemá ani pitomi 50 cent at sede schovat more na justina biebra nikdo nemá a můžete se namě zlobit ale za pravdu se nikdo nehada protože vite žeto je pravda beliebers
    • Omg todle neni zadna pravda to si jen myslis ze je nebo se ti to jen zda! A 50 cent? To snad nemyslis vazne co jsi napsala! Muzes treba napsat i ze Eminem je proti nemu nic. Prosim te neprehanej tady a nepis na internet blbosti!!!! Blbibrs maj vymlete mozky z toho vosoucha
  • Jde nikdo na koncert justin bieber v praze 12.11.v o2 arena
  • moje sestrenice te ma moc moc mocmoc rada a važi si te takže kdybis chtel holku tak ji *2* *2* *14* *14* *3* *3* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit