-
Karolíno žádné připomínky tam snad nemusí být;) No sláva?..
-
-
Prostě jsem uznala správné rozhodnutí, něco proti?
-
-
Né ty si ho neuznala ty si jenom chtěla upozornit na sebe jako že si štastná!:) to není správné rozhodnutí:3*
-
-
Já jsem šťastná za to, že se tu nebudou objevovat komentáře typu jste blbí, náno pitomá atd. Ale ono to bylo opravdu správné rozhodnutí, to jsem myslela vážně.
-
-
-
-
Hatere ty uz me nerozciluj pises na kazde osobnosti same blbosti dej uz pokoj ne ze bych mela Justina rada ale uz je to dost trapne co porad vsude pises
-
On už nechodi so Selenou rozišly sa.A Justin hovoril v jednom magazine či čo to bolo že ľutuje že sa Zamiloval raz do Seleny a že sa s nou dával stále do kopy
-
-
nojo Selena dospěla tak ho nechala sem si říkal že by byla tak blbá a by byla s takovým "machýrkem" co nedokáže dát ze svých milionů ani korunu svýmu dědečkovi.
-
-
Justin
No on pochází ze Stratfordu (Kanada), přestěhoval se do Atlanty (Georgia, v USA) po tom, co mu Usher nabídl nahrávací smlouvu.. A teď různě cestuje. -
-
Re: Justin
jj děkujii..
-
-
Justin
Zítra vyjde Justinův další singl s názvem U Smile. Chce to věnovat všem svým fanouškům. :)) ♥ -
-
Re: Justin
Je úžasný!!!:-*
Nemám co dodat.. *14* -
-
Re: Re: Justin
Nápodobně. ♥ Jedna z nej písniček. :) -
-
Re: Re: Re: Justin
to jo ta se mu fakt povedla *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Justin
jj Je uzasna ale me se neeejvic libi Baby *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Justin
Mojí kámošce se nejvíc líbí taky Baby, ale jinak ho moc nemusí=( *9*
-
-
-
-
-
-
Pumpkin Bobr
*1* to snad ne *1* další hip hoperská primadona.Jako fakt nevim,co na něm všichni vidí.Za prvý-u zpěváka je hlavní kapitál zpěv a ne vzhled,a za druhý-když už jsme u toho zpěvu,tak má hlásek jako konipásek.Řekněte-nepustili ho náhodou z kostela,že zpíval na kůru? *1* -
-
Re: Pumpkin Bobr
jéééžiš tohle už mě nudí...No tak nemá hlubokej hlas, ale i tak zpívá pěkně...Jo a vážně to není "hip hoperská primadona" když nezpívá hip hop, no vlastně od kdy se v hip hopu zpívá...Že nechápeš co na něm vidíme? Prostě se nám líbí jeho zpěv, písničky i vzhled a tak...my nemůžeme za to, že nemáš zrovna stejnej vkus jako my *3* -
-
Re: Re: Pumpkin Bobr
hey mas pravdu!ja uz nemam naladu vsem vysvelovat co se mi na Justínkovi libi a ze neni Justin Bobr a ze neni teplej atd... nekteri aji rikaji ze je ve skutecnosti holka! ale ja nechapu,ze kdyz se jim nelibi tak proc si ho vsimaji a nenechaji ho na pokoji ... asi mu jenom zavideji! ze on neco v tom zivote dokazal a oni nejspis nic!ja mam Justina moc rada a nesnesu kdyz mu nekdo nadava kdyz pritom neni o nic lepsi!je sice pravda ze zpiva trochu jako holka ale co! me se libi jak zpiva! at ma hlas jakejkoliv! ale jedno musi uznat snad kazda holka. Justin Bieber je strasne roztomilej a boží kluk *14* -
-
,,,
Taky to nechápu proč se mu vysmývají jestli si myslíže neumí vzpívat tak bych chtěla vidět vás, jesli se mi někdo nelíbí a píšu takové věci tak musim být lepší a ne se vysmívat když ho člověk nezá rači to napíše a myslí že je borec ale spíš se chová jako idiot
-
-
-
-
odkazííí
ahoj lidičky mám tu odkazy na knihu Justina,fotky z pondělka když byl v mekáči a FOTKY Z NÁTÁČENÍ CSI KDE HRAJÉÉÉ !!!! http://www.jbsource.org/justin-bieber-mcdonalds-mayhem/
http://www.amazon.com/gp/product/0062039741?ie=UTF8&tag=jbsource-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=0062039741
http://www.jbsource.org/justin-on-the-set-of-csi/ -
-
Re: odkazííí
Šikulka,konečně něco nového :) *3* -
Re: odkazííí
jéééééééééééééééé *14*
-
-
CSI
Našla jsem odkaz na CSI kde hraje Justin (Jason McCann) ta epizoda se jmenuje shock waves jdu se na ní teď podívat jo a píšou tam že pokud je vám pod 15 let neměli byste se na to dívat, ale záleží na vás http://www.casttv.com/shows/csi/sho ck-waves/fozer2p (vymažte mezery) -
-
Re: CSI
vždyť tam není nic hnusnýho... *7* -
-
Re: Re: CSI
Já vím nevim proč to tam píšou jinak Justin je tam nádhernej a hraje to moc dobře -
-
Re: Re: Re: CSI
to jo to souhlasím. A ten konec ten jeho pohled vražednej *1* aaaaaaaawww xDxD jsem umírala xD *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: CSI
Přesně,ten pohled tam je uplně úžasný :)
-
-
-
-
-
Všetko najlepšie <3
-
mozna ste kravy vy, běžte si za tim Bobrem kterej ma hnusnej ksicht A VSICHNI KTERÍ SE HO ZASTAVAJ SOU TRAPNY A BLBY
-
-
Jako ty že !!!!To jde vidět jaká jsi namýšlená pi**
-
-
To je na koho? *6*
-
-
Co se tady se*eš ty trapne píčo!! *11* *12* *16* *10* *15*
-
-
OOO NAKA HOLČIČKA CO NADÁVÁ SPROSTĚ ...no tamto prase co si napsala seš ty? strašně se ti moc podobá *1*
-
-
OOOOO nějaka frajerka co si myslí...hmmm *6* táhni nikoho nezajímaš...neumiš nadavat co?? *15* *15* ...my nemužem za to že si tlusty prasea nejsi hubená,nezáviď *3* *11*
-
-
haha :D Já nejsem tlusty prase vzdyt si me nevidela tak neříkej :D A víš co je divný ?? SE DÍVEJ : OOO NAKA HOLČIČKA CO NADÁVÁ SPROSTĚ ...no tamto prase co si napsala seš ty? strašně se ti moc podobá
VE TVÝM Komentářu je OOOOO a slovo prase takže ty si zkopirovala muj komentar jo.. :) a kdo ze tu neumi nadávat ? a kdo kopiruje kometare ? NO PRECE TY ....A s prominutim se n**** do všech komentařu ktery vidíš nemusíš všechno komentovat jestli chces komentovat tak si bez nekde na nakej hokej nebo fotbal tam si muzes rikat co chces *3* *15* -
-
Kopírovala jsem tvuj trapnej komentař abys viděla jak je to trapny *3* ...hmmm ty mě tk ne takže o mmě tk nemůžeš říct že jsem prase...ja se mužu s*at do čeho chcu,nejsi moje mama a jestli si myslíš žes mě setřela tak fakt sorry ale nejde ti to *3* a ještě jsem tim myslela to ať tahneš do p*dele ptz Hateři sem nepatřijou!! *11* *16* *3* P.S. ňuňatááá...díky apoň někdo ví na čí straně je pravda *3* *4*
-
Lolí: Barušku nech na pokoji a může se s*át kam chce. A tys mě taky nikdy neviděla a píšeš že jsem bobřice tak nejdřív se zamysli sama nad sebou, nauč se psát a logicky myslet a teprve potom takdy něco komentuj.
-
-
-
-
Nepoužívej slova, kterým nerozumíš.
-
-
NO VÍŠ, já rozumím slovům který píšu o proti tobě A JEŠTĚ NĚCO každej má svůj názor a může ho kdekoliv napsat nebo zveřejnit ..ty taky nemáš určitě rád nakou zpěvačku nbo zpěváka tak radši se neplet do každýho komentáře kterej vidíš *2*
-
-
Asi tu někdo neumí číst nebo si hodně často mění nicky. Takže ještě jednou, komentář byl namířen na barushku, která ty slova slyšela od dospělých a stále jim nerozumí.
-
máš právo na svůj názor, ale my máme právo ho komentovat;*
-
-
máš ale jak jsem si všimla tak neignoruješ.
-
a já ho mám právo ignorovat :)
-
-
-
-
-
Jediný, kdo je tady trapný a blbý jseš ty *3* a klidni se *3*
-
-
omg ja tady nebudu poslouchat 10ti letou holku která miluje JUSTINA BOBRA tak at se s tebou ten BOBR ožení a můžete ohryzávat dřevo těma hnusnýma zubama který má :)
-
-
Lolí: narozdíl od tebe má pěkný zuby a jestli máš problém jdi si stěžovat panu prezidentovi. A ohryzávat dřevo fakt nebudeme, takže vysmahni zlato;*
-
-
Lolí: Aha, takže tys mě někdy viděla abys mohla o mě psát že jsem bobřice? A citíš se jako frajerka když tady poučuješ? Sorry, ale nejde ti to.
Kronoss1 : Náhodou to vím. -
-
Problém, Paní Nardžená?
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDD Paní dokonalá si změnila jméno..
-
-
Teď si to všem dala, velmi dobře! Jestlipak vůbec víš, kdo je český prezident?
Malá nápověda - Masaryk to není. -
No víš já problém nemám a myslíš si že když řekneš VYSMAHNI ZLATO tak si mě nějak setřela?? hm no to fakt ne ... .. A JEŠTĚ NĚCO VÍŠ PROČ SI ŘEKLA ŽE má hezký zuby?? Protože si sama bobřice *3* *2*
-
-
-
-