-
:D
uz ste videli jak Bieber dostal flaskou vodu primi do hlavi??? :D.. jestli ne napiste ja vam to poslu.. ale jako musim rict ze je to chudak. ale jinak ho nemusim.. -
-
Re: :D
ja sem to nevidela -
Re: :D
Ehm..viděli jsme to a už jsme to i řešily jj je to chudáček *9* ach jo *9* *9* -
-
Re: Re: :D
fun.miley- ty trubko nebyla to láhev ale triko s kokinama !!! Jo a Miley neí ani z tisíciny tk hezká,nadaná a roztomilá jk Justin !!!! *14* *14* *14* *14* *14* *3* *13* *13* *15* -
-
Re: Re: Re: :D
jedinej problém je že justin vypadá jako malá holčička a ne jako 16letý kluk.. *1* *1* *1* *15*
a nvm proč by to mu házeli triko s kokinama....sám justin to v interview řekl že neví proč po něm někdo hodil flašku.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
ne řekl že to byla flaška plastová a dělal si z toho srandu a řekl "asi si někdo myslel že mám žízeň"ale po pravdě to v něm pěkně vřelo.... -
Re: Re: Re: Re: :D
Nech si to prosím prosebe já taky na Mileynu nenadávám jaká je to chudinka a dostala se jenom kvůli tátovi jako letá byla lepší než teď a s tímto souhlasí všici semnou protože to je pravda dáme si domluvu vy nebudete psát sem a my tam vlastně my tam ani nepíšeme a nechodíme *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
víš kdo s tím jenom souhlasí ??!! malí děcka který znaj miley jenom jako tu sladkou hannah montanu ale pravý FANS miley už ví že miley je prostě velká a je upe úžasná... a já si sem budu chodit jak chci ... mě je to jedno...prostě bych po justinovi hodil aj 20 láhví a to je konec této diskuse.. *1* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: :D
Přesně *14* *14* I love Justin *14*
-
-
-
-
I love you justine
-
Justin Bieber se nějak hodně nudí,už neví jak by se zviditelnil.Ještě by chybělo,aby si třeba užíval s chlapem přímo na ulici.Je dobře,že už je konečně tam,kde patří-v lochu.Lepší by bylo zavřít ho na doživotí do blázince.Místo přezdívky JayBee by si měl zvolit přezdívku JayBlb.Justin Bomber-Bobr se chová jako pitomec,měl by mu někdo dát něco na zábavu,aby nedělal z nudy takové kraviny
-
-
Neco na zabavu ? Mam napad: robertka. :D
-
-
Ty jedno *12**12**12**12*Je vidět na co myslíš!
-
-
Mno to víš sem chlap:) a ne jako Justin Bobr
-
-
ne bobr ale bieber ale je čuně *12* *12* *12* *12* *12* *12* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12* *16* *11* *11* *16* *12* *12* *12* *12* *16* *16* *11* *12* *16* *12* *16* *12* *16* *12*
-
ty fracku hnusný, zasloužil bys profackovat *12* *12*
-
-
Podle čeho soudíš ty jantare? Potkat te venku tak bych ti hned dal plachtu
-
-
*7* *10* *11* *16*
-
-
-
-
-
Kde teďko bydlí??
Ahoj nevíte kde teďko jako bydlý?? pořád v Kanaďe nebo se přestěhoval jinam?? *14* *14* *3* -
-
Re: Kde teďko bydlí??
v kanadě bydlí jeho taťka a on bydlí s mamkou v Atlantě...(jeho rodiče se rozešli)
-
-
kajka
cawte ja som kaja som thu nova -
-
Re: kajka
ahoj tak te tu vitam at se ti tu libi *1* *3* -
Re: kajka
Ahoj. :)
-
-
Justin Bieber
Ja ho moc nepoznám,vôbec počul som od neho len pesničku Baby celkom dobrá,perfektná aj klip. *4* *3* *5* -
-
Re: Justin Bieber
Tak aspoň něco *3* *4*
-
-
...
Hele srry ale už si nebudeme nadávat ju??Už mně to totiž nebaví já jsem vám nic neudělala já ho jen kryju jako vy Miley hele mír?Uděláme to takhle my kvám nebudeme chodit a vy knám a bude klid vážně já nenávidím nadávky prosím...já sem to takhle nechtěla *9* -
-
Re: ...
alespon jeden rozumnej člověk...s mozkem.. *3* -
Re: ...
jo jasny ty si tady 1 co zacala sproste nadavat!! a najednou chces prestat jo?? haha tak si nejdriv rozmysli co chces rict.. -
-
Re: Re: ...
ale taky souhlasím s fun.miley.. *3* at si rozmyslí co chce...a pak něco říká... *1*
-
-
-
No, poslouchám to jeho Believe Acoustic (věř akustice?!). Na některých místech si hraje rádoby na bluesmana, odmyslím-li si to nesnesitelné kvílení a vzdychání, zas tak špatné to není. Není to žádný virtuos, ale kdyby se jeho tvorba ubírala tímto směrem a objevily se kvalitnější texty, mohl bych ho ve svém žebříčku povýšit na průměrného popového zpěváka, který se snad časem naučí zpívat.
P.S. Zajímalo by mě, jestli si kytaru nahrál sám. (Poměrně o tom pochybuji) -
-
Tak a jdu si spravit chuť Led Zeppelin. Robert Plant aspoň už ve věku JB uměl zpívat a řadil se mezi nejlepší.
-
-
hele justine mas dos *9*
-
Ten nema 178 cm ani s chudama. Od oka maximalne 170 cm.