-
xD
Ten chalan je proste cool .... spievá super...a je aj pekný!!! *14* *14* -
koho bude hraT?
ahoj nevite pls koho bude hraT?jako jak se tam bude menovat diky *14* -
-
Re: koho bude hraT?
Zlého chlapce :D A jmenuje se tam Jason McCann -
-
Re: Re: koho bude hraT?
díky :D
-
-
-
Hasters nenavidim vás mám ráda kámošky kterí mu nenadávaj vipadne te nechte ho doprde.. na pokoji umře te hasters !!! *16* *16*
-
-
Všichni jednou umřeme. Když si přeješ něčí smrt, je na tom nejlepší, že se ti to jednou splní.
-
-
Jediná kdo to tady přehání jsi ty LoveJustin (nechápu, proč jses přejmenovala). Ty se protě nesmíříš s tím, že má někdo jiný názor než ty a ta tvoje Baruj. Já jsem si třeba nevšimla, že by jsem Justina já nebo Karolina urážela, že je gay. Vztekej se jak chceš, ale já bych se vsadila, že by ta tvoje láska k JB za chvíli vypršela.
-
-
Nikdy a nikdy my máme pravdu jestly to nechápete tak ste pěkně blbí a za prví sem maruška a nepřejmenovala sem se ok takže nevim co kecáš my sme neříkali že vi ste říkali že je gay tak nevim co kecáš ?! já že přehánim to vy a dejte nám už pokoj Baruj a já máme pravdu a jestly nám něveříte tak ste pitomí vy se tu předvádíte co my fanynky hmm !! *16* *16* *10*
-
-
Baruj napsala v tom sáhodlouhém komentáři, že tvrdím, že je gay. ANi sis to pořádně nepřečetla.
-
-
to je jedno at ti to napsala mě to je jedno ale nikdy to určitě říkáš ! *16* *16*
-
-
Celou dobu tu tvrdím naprostý opak! Jak se se mnou můžeš hádat, když si ani pořádně nepřečteš, co píšu?
-
-
-
-
-
tak to je hustý
hej on je o 3dny starší než jááá mrtěěěěěě ale je mócinky hezu a ten hlásek no:-* *14* -
-
Re: tak to je hustý
*1* strasne muluju justina je proste skvQlej!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh je fkt hustynkatej!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: tak to je hustý
12 let ... *5* -
-
Re: Re: Re: tak to je hustý
Ne je mu 15!!!ty wole *10* *10* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: tak to je hustý
Slečně nademnou je 12, Ty náno hloupá. *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tak to je hustý
15 mu je se mu podivej na životos vole
-
-
-
-
-
Re: tak to je hustý
Oba dva jste ještě děti. *5* -
-
Re: Re: tak to je hustý
hm za to ty si velkej bacha na něj starej mladej
-
-
-
cus
ahojky lidicky.jak je? *4* -
CSI
Tak vcera to nedavali v CR..tak nwm kde se na to ty lidi koukali..asi si to vymysleli.. -
-
Re: CSI
Už je to na youtube ;)
-
-
Justin v CSI
Ahojky nevíte náhodou někdo v jaké kriminálce bude Justin hrát a v jakým díle???Nebo kde se ten díl dá stáhnout?Moc bych ten díl chtěla vidět.Díky *14* *14* *14* -
-
Re: Justin v CSI
Justin hrál v kriminálce Las Vegas v 11. řadě v první a patnásté epizodě. Myslím, že ty díly můžeš v angličtině stáhnout na ulozto.cz.
http://justin-b-i-e-b-e-r.blog.cz /1102/csi-with-justin-bieber-s11e15 -targets-of-obsession-czech-subtibl es-download
(vymaž mezery) a tady na tom blogu jsou bližší informace a máš tam i odkaz, kde si můžeš stáhnout titulky *3* -
-
Re: Re: Justin v CSI
Ahojky,,,..Kdo chce aby Justin Bieber přijel do ČR tak musíte na netu hlasovat..myslím že je nás v ČR dosti fanynek Justina Biebera..já osobně ho miluji..a ráda bych ho viděla naživo v O2 Areně =D Tak kdo ho chce vidět jako já musí pátrat po internetu a hlasovat pro Justina <3 kde se dá..
*14* We Love,Justin Bieber *14* -
-
Re: Re: Re: Justin v CSI
A kde máme hlasovat ? *3* -
Re: Re: Re: Justin v CSI
Hlasování je k ničemu stejně to k ničemu nepomůže.
-
-
-
-
jj přesně Bianko *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Prosimtě tak pak nevím jak se tedy jmenuješ když tady všechno píšeš anonymně?:DD No ale jedno takže já beru informace od mých nejlepších kámošek:) kteří Justina mají rády! ale neboj nejsou jeho fanynky jen normálně se jim líbí jeho styl a hudba takže se neboj žádný beliebers nejsou;) no a vlastně i kdyby může ti to bejt jedno!jo a vracím se tedy se tedy k Sell a Justinovi k čemu si teda mířila?:D teda jestli se můžu zeptat. No jo Rhytmic gymnastic je asi také samozřejmně anonym:) Neboj to mi asi došlo:3*Samozřejmně mi také došlo jak si tak inteligentní:D Opravdu nechápu jestli máš teda Justina ráda a nebo nemáš ty ho nejdříve chráníš a pak máš na něj nějaký připomínky?:D Tak si taky nejdřív promysli co říkáš než nejdřív někoho budeš peskovat:) A když tady tak argumentuješ tak mi prosím řekni aspoň svoje pravé jméno:) a a prosím neanonymně:3*
-
-
Na co potřebuješ mé pravé jméno? Mně se nelíbí a nechci, aby mi tak někdo říkal. Mám právo na to psát pod přezdívkou, to dělá spousta lidí. Prostě mi říkej Karolina.
Kam jsem mířila? Maruška napsala, že JB musí předstírat štěstí. A já odepsala, že když od něj odešla Selena, nepředstíral, že je šťastný.
Jakže, chráním?! Máš na mysli to, jak jsem napsala, že je trapné, když ho někdo popisuje urážkami? A není to snad trapné? Vypadá to pak, že ho nesnáší bezdůvodně. Jen jsem řekla, že neříkám nic proti jeho zpěvu a vzhledu (že by se mi to líbilo, ale když má někdo takový vkus), ale proti charakteru.
A tvé kámošky mají to info odkud? Z časopisů, internetu, televize? -
-
já sem to hle neříkala ?
-
-
Tvrdila jsem snad opak? Nelíbí se mi jeho chování. Ale nemyslím si, že je gay, nepíšu o něm žádné sprosté komentáře ani nic. A jsi o mně tvrdila.
-
-
No tak promin *3* *6*
-
-
-
Karolíno já vim že ho nenávidíš *3*
-
-
Tobě to vadí baruj že sem jeho fanynka ? *9*
-