Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • m.a.r.u.s.k.a

MILUJU HO

Miluju tě Justine jsi ten nejroztomilejší,nejsladší a nejhezčí kluk na světě!!!!!!I♥♥♥♥♥...... ......U ONe time (zatím) od něj nej nej nej nej nej nej písnička poslouchám furt dokola *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • alficka

best

no co dodat...prostě skvělej jak na venek tak i vnitřně *14* *1*
    • kikiss11

Re: best

Přesně!!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • Já ho miluju, on je úplne božíí :) ♥
  • kikinqva

Ahoj holky sem tu

ahoj holky tak sem se vrátila stejsklo se mi nejvíc po roxande,Kicalke,sweet ane,to je asi vse doufam ze sem na nikoho nezapomenla ale hlavne po justinovi jo ted nwm kdo mi psal asi roxanda ze me budete informofat co se tady dělo tak pls pište zbožnuju vás holky ste nej *3* *15* *3* *3* *4*
    • kicalek

Re: Ahoj holky sem tu

me po tobe mooooooc a jukala jsi na tu fotku a na to videjko?? *9* *9* *9* *9*
      • kikinqva

Re: Re: Ahoj holky sem tu

jj koukala sem na tu fotku celkem drsný no to vypada jk kdyby sni chodil no ale co ja stoho vedu delat nebu takovych jeste bude *14* *14*
    • roxanda

ahojky... nam po tobe taky!!! jak si to uzila?? no tak, normalka... porad vsechny milujeme justina (jak jinak ze??!!!) a pak sem psali nejaky idiotky/idioti... to si precti sama!! nemam na to sama naladu!!! *3* *1* *1*
      • kikinqva

jj celkem dobry....sranda tam byla *4* a co vi tady ???
        • kicalek

Re: Re: Re: Ahoj holky sem tu

jj taky dobry ale ja ten polibek ve videoklipu nevidel???? *9* *9*
      • kicalek

twl ta holka se ma ale ve videolkipu sem polibek nevidela *9* *9* *9* *9* *9*
        • roxanda

Re: Re: Re: Ahoj holky sem tu

jo ze jo?!!! ja taky ne *1*
    • sweet.anne

Děkuju, mně po tobě taky.
      A co je nového? No koukni na tuhle fotku. http://bit.ly/9UD8vW *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
      • kikinqva

jj tu semm videla docela me nastvala... *9* *9* ale co takovych jeste bude........ *3* *5* *14* *4* *9* *3* *3* stim se musi pocitat kdyz je slavnej..... *3* ale taky me to nastvalo ale mam ho porad rada *14* *14*
  • *11* *11* *11*
  • Božé...to je táák trapné..všechny,komu se ten Justínek líbí,by měli poslat do blázince !!! Vždyt' ho vůbec neznáte,tak jak tady můžete psát,že ho milujete ?? OMG...no comment.. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ale děkuju vám,když se budu chtít pořádně zasmát,už vím,kam mám jít !! *3*
    • bud s ticha jo justin je nejlepsí ti si jen spetka prachu!!!!! *16*
  • jastine si muj milaček *14* a sem tvoje nej nej nej vetši faninka a miluji te moc *15* mam te rada lasko ma pa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nikolennkaaa

justin bieber:-*

upa božííí boy..dokonalej ten kluk umí haffo zpívat žeru hooo *14* prostě nemá chybu... *14*
  • Nunatááá - boužel mám pro tebe špatnou zprávu ale Barushku na pokoji nenechám , zamýšlet se nad sebou nebudu a komentovat si můžu co chci takže máš SMŮLU. No holčičko takhle to už v životě bývá , musíš se srovnat s tou smůlou...Boužel :) *3*
    • Hele v neděli mám čas, tak se snad zasměju. Něco jsem ti napsala a je už na tobě jak to přijmeš a ne, nesrovnám se;*
      P.S. Když ani neumíš napsat moje jméno, tak sem radši ani nelez a doporučuju ti zvláštní školku.
      • TAKY zE kdo by chtel umet psat to tvoje jmeno , nebudu vsude delat hacky jak nakej sprt
        • tady inteligence nechybí. Když někdo dělá čárky neznamená že je šprt.
  • Happy Birthday Justin :* :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit