-
Je upa bozí
Justin je krásnej škoda ze neni v ČR všichni hezký kluci sou v USA -
-
Re: Je upa bozí
To máš t€Đa pravĐu..!! *9* Chci byĐŁ€t v KanaĐ€
-
-
Justin on Chelsea Lately
Na tohle video se dívám každý den několikrát. Je to rozhovor s Justinem a já z toho nemůžu, co oni tam řeší. *1* Určitě se koukněte. *4*
http://www.youtube.com/watch?v=YUy5mwi01RI -
-
Re: Justin on Chelsea Lately
Tvl tak sice rozuměla jen většinu věcí ale ty zrovna bylki fakt hustý....hej fakt mazácký video díky za odkaz :D *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Justin on Chelsea Lately
No já rozumím všemu. *4* A nemáš zač, tohle je asi nejlepší interview s Justinem vůbec. -
-
Re: Re: Re: Justin on Chelsea Lately
jéé a poradíš mi ja nwm co tam říkali???? *4* Já moc anglicky neumim... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Justin on Chelsea Lately
Jo a teď jsem si vzpomněla, ještě tam řešili, že je dobrý kamarád s Justinem Timberlakem, P. Diddym a Usherem. A že si o ní myslí, že je cool. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Justin on Chelsea Lately
Tak na YouTube zadej "Justin Bieber Chelsea Lately" a tam ti to vyjede. -
díky moc!!!! *1* *15* -
No to video už smazali jsem se na to chtěla zas podívat a už to tam není *16* *9*
-
-
Re: Re: Re: Re: Justin on Chelsea Lately
No, řeknu ti to tak zhruba, OK?
Prvně přišel a řekl, že je unavenej a nemocnej, potom řešili, že je 2. na iTunes. Potom, že pozval Rihannu na rande, ale ta ho odmítla, řekl, o Beyoncé, že je hezká ( cituji: ,,Yea, Beyoncé.. She's a.. She's a babe) *1* , ... Jo a ještě, ptala se, kde leží Kanada a on odpověděl, že je to severně odsud. A teď už si dál nevzpomenu. *1*
-
-
-
-
-
Júúú ♥ on je úplne úžasný
-
Justin
Děláte si ze mě p*del nebo co!!! :'( :'( :'( http://bit.ly/9UD8vW -
-
Re: Justin
COŽE??????? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* TO SNAD NENÍ MOŽNÝ!!!!!!!!!! *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Justin
bozeee...ja jej tak zaavidim :(
co by som dala zato zeby som bola na jej mieste *14*
-
-
-
proč je džastyn bíbr sexy idol?
http://www.facebook.com/pages/Proc- je-Justitn-Bieber-sexy-idol-D-video /149918298366964?v=app_4949752878 -
Justin
Ja si myslim ze je troska zenstili.. ale to ze vie spievat mu nikdo nezaplatil ani nic vie to videla som aj plno videi ked bol maly a spieval dobre ... je pravda mutuje a jeho hlas sa stale nevivinul ale stale je mozne ze bude spievat este lepsie... a jeho pesnicka pray je uplne skvela ako tam spieva ze sa modli za ytch ludi aj ked ano je to rpetriasana tema a spieva to kazda hviezda ale je to pekne...
A mala som tu cest sa snim osobne rozpravat na internete bolo to fajn :))) *3* -
-
Re: Justin
*4*
-
-
No tak přiznávám!! Je mi 7 let hm.. noa co ? každej je ňákej! no!
-
-
Hej! Kdo mi ukradl přezdívku? To jsem já nepsala!
-
-
Justin Bieber je ten nejlepší zpěvák, hned po Rytmusovi!!! (ale od konce):D
-
Ikdyž jsem tě měla ráda!
-
fakt ho nemusim
-
-
Ďakujeme za tvoj názor?! Ak ho nemusíš, neoxiduj tu. fuck :D *6*
-
-
Tak hele. Tahle stránka není jen na komenty typu: Oooh on je tak rozkošneej! Prostě ho zbožňujuu!!. NE! Tahle stránka je na to, aby lidi psali své názory. A když ho někdo nemá rád(jako jsme třeba já) tak to klidně můžu napsat ´: "jděte se vys*at s těma vašema posedlýma řečma! Prostě je to trapný!" Prostě ho někdo má rád a někdo ne!;))
-
-
ale rozkošnej fakt je kdo souhlasí ?
-
-
-