Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hilarkamucik

neeejiik

jeeziisinkyy boozi BoY Faktyckyy upaa neej I LovE YoU moohll byy prijet ddoo CR *14* *8* *14* *14* miluujuuu neejfiiic faakt
  • sweet.anne

Justin

http://www.bravo.cz/zlaty-otto/hlas ovani/ Hlasujte pro Justina, je nominovaný jako Zpěvák roku a Objev roku. Ale musíte se registrovat. =/
    • kikiss11

Re: Justin

Ja hlasovala 3x *14*
      A udělám si další účty ptž Justin musí být první!!!! *14* !!! *14* ! *14*
      • z.u.z.k.a

Re: Re: Justin

jn.. já taky :D :D ale dávám hlasy ještě jonas brothers!! *14* *14* *14* na skupinu roku.. *14* *14* *14*
    • roxanda

jj uz jsem hlasovala dvakrat... *1* *1* musela jsem si udelat dva ucty... *1* *1* *3*
      • kikinqva

Re: Re: Justin

Já si taky dělam jiný učty aby mohl vyhrát *14* *14* a hlasuju pro něj sko ve všem *1* aspon vtom co de
    • kikinqva

jj mrknu se tamm *14*
  • kicalek

???

hele holky je tu tady nake MRTVE????Co se deje???Justíííííínku MILUJU THE ♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • sweet.anne

Re: ???

Že jo.. *1*
      Já se taaaak těším na My World 2.0. *14* *4*
  • Happy birthday

"Hi Justine I wish you all the best for your birthday. Sorry could not happen here has gone here. Your Kristy. I love you I hope you come now you know where." *14* *14*
  • Pes

Ahoj Nevíte Justina Biebra co má za rasu psa Předem děkuji za odpověd
    • lucy-bieber

Re: Pes

to bude nejaka civava ne
  • ty vole je nejlepsi mam vsechny jeho alba miluju ho nejvic na svete :)))) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14*
  • Huraaaa konecne by mohl jit do lochu kde mu nalozi:D
    • Měl by jít na doživotí do blázince,v lochu mu nikdo mozek nevyléčí od takových blbin,které pořád dělá
      • Mozek ne. Ale zadek ano:D
        • Mrs.Wesley
          ?
          • No ze mu ten zadek poradne projedou téma klackama:D
  • sweet.anne

Nový videoklip

Justin bude točit nový videoklip! Pravděpodobně na nějakou novou písničku z My World Part 2! Už se mooc těším. *14* *14* *14*
    • kikiss11

Re: Nový videoklip

Jůůůůůů to je bomba!!!!!!!! taky se těším!!!!! *14* *14* *14* *14*
      I LOVE JUSTIN!!!!!!!!! *14* *14*
      He is Best!!!!§ *14* *14* *14*
  • s.t.a.r

<!>

Lidi narodil se 14.3 tak nevim co vám hrabe<* MT=O)
    • justin narozky

Ne 1.3 asiq mam uulozene fotky s justinove party nasla jsem je 2.3 na jednom blogu *5*
    • alficka

Re: <!>

ty sis asi četla bravo co... Tam to sice psali jenže tam skoro všechno co píšou je lež... *13*
    • sweet.anne

Re: <!>

Ježiši. :D Narodil se 1. 3., říkal to ve videu, oslavu měl 1., 1. taky psal na Twitter že má narozky..
      • kikinqva

Re: Re: <!>

ano sweet.anne souhlasim stebou s ze vsema co rikaj ze se naridil 1.3.páš je to pravda vy aspon mate rozum a nez neoc sem napisete tak si to promyslyte a ne jako jiny co pisou ze je mel 14.3 pač kdyby se o nej aspon trochu zajmaly tak to vy páč sou skoro všude jeho fotky z oslavy *1* *3* tak ahoj a mějte se tuu *3*
        • Re: Re: Re: <!>

to je fajn že víte datum, ale nezarazilo vás, že je tu uvedeno že se narodil 1994 a je mu prý 16?? to asi těžko ne?
          • zuzik111

Re: Re: Re: Re: <!>

a proč těžko???si to zpočitej!!!!normálně to vychází!!!
          • Re: Re: Re: Re: <!>

No teďka toho 1.3. mu bylo 16 .. To odpovídá :)
        • sweet.anne

Re: Re: Re: <!>

*4*
          • Re: Re: Re: Re: <!>

*14*
        • kikinqva

Re: Re: Re: <!>

ouu takova chyba narodil a ne naridil *1* *1* *1* *1* *15* *15* sem ale trumbera
    • Re: <!>

ne´ne narodil se 1.3 tak asi tobě hrabe *10*
      • kikinqva

Re: Re: <!>

presne narodil se 1.3 mam video kde to sám řikáá takže tudle nudle si řikáš fanda když ani nevíš kdy se narodill.....tak to newim holka
  • Znám ho

Já Justina znám,prdel si nedělam
    Sem jeho setřenice :)
    Asi před 4 rokama jsem se přestěhovala z USA do česka
    • Re: Znám ho

Ahoj já už jsem si tě přidala na tom TWITTERU JSEM TAM NĚJAK LaDyyY_BIEBER :-)

Hele jestl mi nevěřite ,tak je to vaše mínus!! Justin ICQ má ale kdybych mu dala někomu,něakýmu fanouškovi tak by byl naštvanej!! jinak o prázdninách zanim pojedu na měsíc se moccinky těší :))) je super a naučil mě jezdit na skejtu :-) mocik hodnejjj mujjj
      • Re: Re: Znám ho

Jo a jutin říkal že by se chtěl podívat do česka :)) domluvim to snim ať přijede oki :-)))))))

to jo pěkný kecy taky mužu říct že sem jeho sestra kdo ti uvěří je pěknej debil!!! *8* *16* *10* *16*

to jo!!!! kecy *8*

MOC TĚ PROSIM .. :-(( on je upa nejlepšíí .. :) *14*

Fákt? a zjistíš mi prosim na něj to nové ICQ ?? :-(( já si ho na tom starým sotva přidala a pak zase smazala .. MOC PLOSIM CHCI JEHO NOVÉ ICQ .. a nebudte zlýý protože já kdybych na něj věděla jeho nové icq tak vám ho taky dáám :-)

tak jak tomu mame verit toto by mohla rict kazda druha z nas hmmm ...?? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit