Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo

páni jakste to dokázali
    Justin vede no nekcejte vy ste skvely!!!! *15* *15* *15*
    • Re: jo

jo tím že podváděli.. *10* *16* *8*
      • klaruska44

Re: Re: jo

hm....jasně jasněěěě ůplně *13* my a podvádět twe ty Tomáši nejsi nějakej postíženej asi Jo!! *8*
        • Re: Re: Re: jo

jo hlavne ze vy nepodvadite co
  • ne

Justin Bieber? Ne, pravá hudba je jedině Ozzy Osbourne, AC-DC, Iron Maiden,...

Myslíte si, že je Metal mezi mládeží mrtvý a, že vládne Hip Hop? Leda hov..

Metal!
  • akoze sorry ale justin má uz 18 takze ha
    • Nemá ešte 18 rokov.
  • Justin je nekrásnější chlap na světě ja ho strašně miluju ♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Ja taky byluju
  • Normálně, když jsme byli s mojí mamkou nakupovat, v nějaké trafice jsem viděla takové fialové DVD Justin Bieber's Believe! Strašně jsem ho chtěla, ale když mamka zjistila, že to stojí 300 korun, tak mi to nekoupila! (nekoupila by mi ho ani tak) :( ACH JO!!!!!!!!
  • On

oN_
    UpÁ BoŽí nEjFíCe hO MiLuJů..:-*
    oN NeMá cHYbŮ..:-*♥
    oN Je poTěÉ BeZkoNkUrEn¨ČnÍ MiLuJů moC ..:D
    oNe tI Je nEj piSnÍčKá..<♥♥♥♥
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • I LOVE JUSTIN BIEBER

miluju te moooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooocccc ikdyz sem češka tk se tě nevzdam miluju te zhe se to neda popsat a ses užasnej ne proto zhe ses bohatej atd...ae ses krasnej užasnej sladkej a spivas jk nwm co je to krasny a ty jeste viiiiiiiiiiic tvoe nejvetsi faninka terka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • alficka

Re: I LOVE JUSTIN BIEBER

krása není to nejdůležitější *3*
  • besta

co na něm vidíte?

Včera jsem si s kámošem Justina pustil a připadalo nám že má hlas ženské...:D hele nic proti němu nemám ale naštval mně tim že si dovolil předběhnout Michaela Jacksona!!!Po pravdě Justin na Michaela nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
    • alficka

Re: co na něm vidíte?

on si to nedovolil já souhlasím že na Jacksona nemá i když mám Justina nejradši, ale to je jen tady na osobnostech...ono se to hodnotí podle toho jak často se chodí na jednotlivé profily..teda myslím si že to tak je, jinak mi to nedává smysl *7*
  • hlasujte

koukam ze se Peru asi fakt nedaa poradd jsm tesme za nima
    • Re: hlasujte

*3* jouj
  • koro more jatu cesko pevak ju uzasna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit