-
-
ja ta justin milujem dam za teba aj zivot *14*
-
-
Kolik máš IQ ?? :D -135??? :D
-
-
''zatykač''
novinka..!!!!jednoho koncertu se mělo zúčastnit 1000 lidí jenže dorazilo 10x víc..xD..a manager JB zavolal ochranku a ti museli koncert ukončit ptž jakože Justina ''zatkly'' JB byl prý pak děsně naštvaný...=/// *15* *15* *16* *16* *8* *8* *9* *9* *7* *7* -
-
Re: ''zatykač''
jj máš pravdu já to taky četla jako ale takle mu pěkně odradily fanoušky chudákk *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ''zatykač''
cose stalo??? *1* kde ste to cetly??? *14* -
-
Re: Re: Re: ''zatykač''
uz vim, uz vim *1* *1* uz jsem taky cetla -
-
Re: Re: Re: Re: ''zatykač''
*1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ''zatykač''
prej jo no..tk ale když řekli že ho zatkli tk se není co divit ze byl JB nastvanej.. *13*
-
-
-
-
-
-
Mužete vidět Justin přes vebku!!!
Hey chcete vidět Justin přes Vebkameru? A mám na pravého Justin Biebera Facebook..! myslim že je to fakt on! jestli chcete vidět JB přes vebku napište mi na fb http://www.facebook.com/profile.php?id=100000502835820 kdyyby vám to nešlo menuje se tam Katie Jb Mason .. :) *14* -
justinek
Ahojky taky zbožnujete justínka já teda jo a dost..............je hrozně hezkej -
-
Re: justinek
proto si tady o něm píšeme!! *5* *5* *5*
-
-
Beliebers vs. haters.
Beliebers - like
Haters - antilike
Schválně koho je tady víc. -
-
Ztotožňuji se s Pamelou - já tady jsem proto, abych diskutoval a dával najevo své názory, nikoliv abych někoho nenáviděl. Nemůžu nenávidět někoho, koho jsem v životě neviděl. Tahle hra na Beliebers vs. Haters je směšná, stejně jako vy a ty vaše politováníhodné názory.
-
-
A vaše názory nejsou politováníhodné? Pořád dokola píšete, že je to mizerný zpěvák. A pořád a pořád a pořád. Pak, kdo je tu směšný.
-
-
Kdo? Vy, jenom vy.
-
-
ne, spíš vy.
-
-
-
-
Nejsem ani beliebers ani haters, takže nehlasuju, já komentuju pouze z jediného důvodu, abych zveřejnila svůj názor
-
-
Populace bobrů bude za chvíli vymícena no možná ne...
-
-
?
-
-
love me
ta jeho new písnička LOVE ME je božíí krásnaá *14* *14* *14* *14* -
Pište!!!!
Prosím hlasujte na tuto stránku http://tweeter.faxo.com/Top_Justin_ Bieber_Nation/2010/01!!!!
Prosím Prosím hlasujte jsme 14 a možná když máknem tak i 13!!(Určitě to vyhrajem *1* *14* -
-
Re: Pište!!!!
ahuj a jak asi mam hlasovat parad *3*
-
-
Nemaž ty komenty!!!
Tak hele, já jsem taky správce a četla jsem pravidla a máš povolený mazat jen ty sprosté komentáře a já jen napsala, že ho nesnášim a nechápu co něm všichni vidí. A komentáře v kterých člověk vyjadřuje jiný názor než má správce mazat nesmíš. Tak toho laskavě nech... -
-
Re: Nemaž ty komenty!!!
to jo no!! nechapu, proc to mazete!!! taky me stve, ze sem pisou, jak je hroznej, ale kdyz to nekdo napise slusne, tak je to snad ok ne?!! *3* -
-
Re: Re: Nemaž ty komenty!!!
Pokud je to napsáno slušnou formou, nic proti a mazat to samozřejmě nebudu, chápu, že ne každému padne každý do oka o:).Ale urážky typu Fuj a podobně nebudou ani v nadpisech...žádný člověk není fuj! To jen pro vysvětlení.
Hezký večer hudy -
-
Re: Re: Re: Nemaž ty komenty!!!
ok ok :) jen me to zajimalo jak na to koukas *3* *4*
-
-
-