Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrá, Adele, jsem ochoten opět shrnout pár mých argumentů, které tu zazněly, proč si myslím, že je Bieber absolutní nic, které si troufá říkat zpěvák.

1) Špatně frázuje (zjisti si, co to je)
    2) Má malý rozsah
    3) V každé "písni" na efekt vzdychá
    4) Texty jsou zcela bezduché, což ovšem někdo jako ty (kdo neumí anglicky) nemůže posoudit
    5) Nebýt jeho manažera, dnes o něm nikdo neví
    6) Nebýt Brava, Óčka a podobných hovadin, tak jste o něm dosud neslyšeli ani vy; 7) Nevypadá vůbec mužně, ačkoliv si to myslí
    8) Dává pár tisícovek na charitu, ovšem co to je pro člověka, který si loni vydělal miliardu; 9) On a spoustu dalších ovlivnili celou jednu generaci, ovšem v tom nejhorším slova smyslu; 10) Během roku vydá dvě alba celkově o ničem, které slouží pouze jako vytahovačka peněz z holčiček, jako ty; 11) Nijak se umělecky nesebevyjadřuje, pouze podléhá trendům a vydělává prachy; 12) Každý, kdo se alespoň trochu v hudbě orientuje, pozná, že prostě zpívat neumí a jeho "muzika" je velice, velice špatná.
    A teď mi prosím, čísílko po čísílku vznášej protiargumenty. Už teď se těším.
    • ano na efekt vzdychá a co je ti po tom??? ty si manažer bneo si jako učitel zpěvu nebo co?? jo jasně texty zcela bezduché ze si tám vylívá srdce dekuje svojí máme ze ztála při něm a zpívá a haiti ano zcela bezduché neví nikdo o něm dovol abych se zasmála jako michael jackson mel taky manazera, rolling stones meli taky takte tento argumet ti envysel ... Ano proto v americe vychází na preztižních casopisech nevypadá muze?? je mku 19 chtela bych videt tebe joo hele byl v žebříčku sexy idolů v americe . ANO MŮŽU SE TĚ ZEPTAT KOLIKKA CHARITÁM PŘIZPÍVÁŠ TY???? ŽE SI TADY HRAJEŠ NA CHYTRÍHO KTEREJ UTRÁCI PENÍZE ZA KRAVINY. VÍŠ KDYBY SI VĚDĚL ŽE I PENÍZE DÁVA SVOJÍ MÁMĚ VÍŠ ALE TO TY NIKDY V ŽIVOTĚ POCHOPIT NEMŮŽEŽ. Ano ovlivnil je v nejhorším slova zmyslu poroto jim ríká nikdy neříkej nikdy a jeho moto je věřit... jo kolik si vydal ty albumů za poslední rok??? ano vytahává peníze z holčiček víš kdyby si věděl ze on dělá koncerty zadarmo a peníze vydělané dáva charitě ....... neumí zpívat ano jistě proč vyhrává hudební ceny proc jeho producent je Usher a L.A read kdyby neumel zpívat myslím si že by mu manažera nedělaly víš pracuj radsi na sobe a nepomlouvej lidi o kterých nic nevíš bud tak hodnej
    • Zde jsou mé odpovědi:
      1) Justin frázuje dobře
      2) ano, má malý rozsah
      3) ano, vzdychá, ale to dělá hodně zpěváků a na jeho výkon to nemá vliv
      4) jeho textům rozumím, mám z angličtiny státnici (najdi si na netu, co to je výraz "státní zkouška")
      5) jeho manažer mu pomáhá v propagaci, ale to neznamená, že by byl bez něj ztracen.
      6) ano, objevuje se v Bravu i Óčku, ale v Óčku se objevují i tví oblíbenci, od toho ta TV je
      7) to bude tím, že je mu 19 a stále zraje, v 19 není člověk zcela dospělý8) Justin dává na charitu tolik peněz, že by ses z toho potentoval(máš špatné informace)9) ovlivnil celou generaci, ale nedělá nic špatného, za co by měl být cenzurován, podívej se třeba na chování Madonny nebo Lady Gagy10) každý interpret vydává alba pro své fanoušky, tenhle argument je vážně směšný, a taky nejsem malá holka, je mi hodně přes 20.11) on se vyjadřuje svou hudbou a nikomu nepodléhá, je zcela svůj12) jeho muzika není nejlepší, ale taky není nejhorší, jeho hudba se vyvíjí a za pár let může být někde úplně jinde
      Tak doufám, že jsem tě potěšila a těším se na to, až mi moje odpovědi zase začneš vyvracet
    • Kronoss1
      Těšit se můžeš, ale spíše bych řekl, že je to zbožné přání. Půjčím si od ADELE tu křišťálovou kouli, kterou má, a předpovím, že si vybere tak 2,3 argumenty, na které ti odpoví, že tomu nerozumíš, že jen závidíš, a že si nic nedokázal a završí to nějakou pseudo vtipnou poznámkou, nad kterou se zasmějí tak děti na kroužku kreslení. Nesmím zapomenout, že se tam někde určitě objeví to telecí a hovězí, které tak ráda používá, za sebe doporučuji i zvěřinu, protože to tady někdy díky ADELE vypadá jako džungle s těmi zelenými "smajlíky".
      • Také to tak vidím. Ale zase je hezké, že má ráda zvířátka.
    • Tisícky? Oh, takže tie milióny pre Haiti, Japonsko a pod. sú tiež len malé peniaze? ...
      Nepreslávil by sa bez svôjho manažera? ...šak skrz Youtube mal sto tisíc sledovaní a milióny videní! Ty totiž ani nevieš ako sa on preslávil. Láskavo si pozri Never Say Never a potom tu začni vykecávať!
      Pusť si nejakú akustickú pesničku a spoznáš, že vie spievať ;)
      Bezduché texty? Doboha človeče počul si Pray, Down to Earth, Believe či Never Say Never? Alebo kopu ďalších ako napr. Be Alright?
      ..Môj zlatý, Justina miluje 38% svetovej populácie a keď dosiahneš to čo ON, tak potom ho začni kritizovať :-)

...Áno, a teraz sa do mňa pustite haters, ale vy nieste nič. Zatiaľ čo on pomáha chorým deťom, daruje veľké peniaze(nie tie tvoje posraté tisícky, ale milióny), tak ty sedíš za počítačom a kritizuješ ho;)
      • Kronoss1
        Prosím tě a kde bereš ty čísla, těch 38%? To je nějaká statistika? Průzkum? Asi ne viď? Takže klid.
        Co se týče Youtube. Na Youtube má spoustu zhlédnutí takových věcí .. příkladem budiž PSY -Gangam Style.
        K těm penězům. Je třeba říci, že vydělat zhruba miliardu, tak je pro mě nějaký milion drobný peníz. Navíc, všechny slavné osobnosti mají vlastní charity anebo darují na charitu, Bieber není ani první, ani poslední, který to dělal.
      • Dobrá, možná, možná dal někdy nějaké miliony, jenže co to je pro člověka, který loni vydělal miliardu? Každý normální člověk by byť jen z deseti procent té částky zabezpečil svou rodinu na několik generací.
        Možná začal být slavný díky YouTube, ale kde by byl, kdyby nebylo internetu? Nikde.
        Akustické album jsem slyšel, to bych ho jinak neposuzoval.
        A texty skutečně bezduché jsou, pouze opakují již stokrát omleté prvoplánové fráze.
        A na Never Say Never se nepodívám, nejsem sebevrah. Stačilo mi podívat se na trailer a už jsem si musel jít pustit pro uklidnění Pink Floyd nebo Yes (to znát nebudeš a i kdyby, tu hudbu nepochopíš).
        • taková otázka kolik si přispěl ty jestli se můžu zeptat??? jo on svojí rodině dává peníze jeho matce koupil dům ... kolik si ty napsal písní??? na kolik hudebních nástrojů umíš hrát??? klik más fanoušků??? az mi budeš schopnej na todle odpovědět potom se muzeme o něčem bavit
    • Vida, tři minuty a už je tu dislike.
  • Jak ho může Gomezka milovat? Už se tolikrát rozešli a dali zas dohromady *13*
    Sel mám tě ráda a přeju ti aby s si našla toho pravýho:-)
    • Vždyť už má kluka. Přece má Justina!
      • To ona očividně ví. Jí nejde o to, aby si našla kluka, ale o to, aby si našla toho pravého. Souhlasím s ní, že JB to asi nebude. Když ji tolikrát podvedl.
        • No to sice podvedl, ale Sel Justinovi věří, že se ještě změní. Co když se z Justina opravdu stane jiný člověk?
          • Jo, v to pevně doufám. Ukončilo by to mnohé spory a žabomyší války.
  • konecne je za mrezamy *6*
  • Happy birsday
  • Strašně tě zbožňuji, :) obšlehl sem od tebe účes. :) Seš fakt BEST. :** Chci být jako ty. :) Zbožňuji tvůj nový klip, si tam úžasná ...:)Vím, že vztah se Selenou je jen fake :) čekám na Tebe baby... :***
    • On nie je gay (ako ty:P). Jelena nie je FAKE. *3* Ale pokojne ostaň v tej domienke... :)
      A je to ON nie ONA! Kkt.
      " Zbožňuji tvůj nový klip, si tam úžasná "
      wtf?!
      • Souhlasím
  • kikiss11

POZOR!!!!!!!!!

Justin dnes ráno potvrdil na Twitteru že nový videoklip bude na Never Let You Go a poté bude klip na Baby. Napsal:" Natáčení videa pro druhou část MY WORLD trvalo celou noc ... bude to na Never Let You Go ... BABY video bude na konci měsíce.

To je super né!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* Už se moc těším!!!!!! *14* *14*
    • kicalek

Re: POZOR!!!!!!!!!

jj oki hele jak tam na ten twi.. neco chodite??
      • Re: Re: POZOR!!!!!!!!!

ja nwm to jsem nasla na internetu ja na twitter nechodim...tak taky nwm
        *7*
        • alficka

Re: Re: Re: POZOR!!!!!!!!!

taky nevím jak je to na tom twitteru ale potvrdil to i na facebooku...atakže budou videoklipy..ale ta BABY písnička je fakt hezká, (slyšela jí jsem samozřejmě jen s kytarou ale i tak ;) )
          • kicalek

Re: Re: Re: Re: POZOR!!!!!!!!!

ale pockat vy ste s nim fandove??ja o to pozadala na facebooku a on nic bééééééééééééééééé ééééééééééééééé
  • sweet.anne

Justin

Panebože. ♥♥♥♥♥♥♥ To je naprosto DOKONALÝ. Čekujte. http://www.youtube.com/watch?v=V-NG ip_Z5Sk
    • kikinqva

Re: Justin

Ahoj o co tam go mě to nemuže nic najít nachazí to samí kraviny ale o justinovy nic *14* *14* *7*
      • sweet.anne

Re: Re: Justin

No musíš si v té adrese vymazat tu mezeru..
        • kikinqva

Re: Re: Re: Justin

Děkuji je to nádherné užasné *14* *14* sem chitla výtlem jak tam snim začali třast to bylo moc.... *14* *14*
          • kicalek

Re: Re: Re: Re: Justin

kiki PLOSIM TE JA TO NEMUZU NAJIT TO VIDEO:-( *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Justin

Nemáš zač. To je jedno z mých nejoblíbenějších vystoupení. Strašně se mně líbí nejenom to, že to zazpíval absolutně čistě ale i jak komunikuje s fanoušky, drží je za ruce a tak. *14* *14* *14*
            • kikinqva

Re: Re: Re: Re: Re: Justin

jj přesně to se mi taky na něm líbí že on komonikuje z fanoušky a ne jak jiný že si nás ani nevšimnou...on je prostě zlatej *14* *14* *14* *14* *3*
        • kikiss11

Re: Re: Re: Justin

♥♥♥NÁDHERA♥♥♥
  • kicalek

stahovat

hele holky dejte mi odkaz kde si muzu stahnout never let you go?? ostatni pisnicky mam teda newim jaky to sou to mi taky muzete napsat hihi dekuju *14* *14* *14*
    • roxanda

Re: stahovat

ja ji mam stahlou!!! tak mi napis do zpravy tvuj mail a ja ti ji poslu!!! *3*
    • sweet.anne

Re: stahovat

Never Let You Go ještě nevyšlo...
      • dorisek111

Re: Re: stahovat

no to uz je na youtubku
        • kicalek

Re: Re: Re: stahovat

never let you go jj uz je na youtube davno
      • kicalek

Re: Re: stahovat

ale na mp3 stahni je ale nejde mi nak stahnout *9* *9*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: stahovat

Já si počkám, až vyjde My World 2.0...
  • ....

no tak s touhle diskusí končim!! hej je to tu hrozny .. nejdriv nekdo pisee zee je uzasnej a ze ho miluje a o odstavec níž nekdo pise ze je to debil ,zpiva jak holka atd... tak nechapu k čemu jsem tu svůjj nazor psala když to nikoho nezajímá ... takže konec
  • nicola14

NEW SONG!!!

Nová Justinova písnička.....podle mě je super....a hlavně video...
    už jí poslouchám asi půl hoďky v kuse....je fakt nádherná... *14* *14* *14* *14* *14*
    • nicola14

Re: NEW SONG!!!

tady je odkaz:
      http://www.youtube.com/watc hv=o9tJW9MDs2M&feature=sub
      (vymaž te si mezery *3* ) *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit