Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já bych klidně chodila s mým justínkem fakt ho úplně žeru je prostě nejlepší na světě *14* *15*
    • Ale on s tebou ne *1*
      • jak to můžeš vědět chytrolíne?!
  • Nechápu ty řeči proč by ho měl někdo vyhostit do Kanady, to by stejně nešlo když USA a Kanada mají dohodu o volným pohybu osob. Navíc z USA se vždycky vyhošťovalo jenom z politických důvodů a tady žádný takový důvod není.
  • Belieberky, neodpovídejte haters. Prosím nedělejte to, jen tak přestanou. Ale nesmí jim odpovědě vůbec nikdo!
    • Na co si hraješ? Na šéfku? Oni nepřestanou, ani kdyby sem nikdo nic nepsal.
      • Přestaly by, protože by je to už nebavilo.
        A proč si na mě hned tak protivná?
        Já ti nic neudělala. Jen se snažím, aby ho už nechaly na pokoji.
        • Jenže oni nepřestanou, pořád budou psát ty svoje názory na něj. Ono je to nikdy nepřestane bavit, pořád ho budou pomlouvat tomu už nezabráníme, ale alepoň ho můžeme bránit.
          • Njn. Jenže já nechápu, že je to tak baví.
            Jinak promiň, pokud jsem na tebe působila, jako, že si hraju na šéfku.
        • aluska33
          No jo,ale to si myslíš najivně....Vždycky někdo příjde a bude Justina pomlouvat!!To chcem taky!Aby ho nechaly na pokoji.A proto se budem Jusse zastávat!Jak jsem napsala,protože se vždy někdo najde!
          • Kronoss1
            Naučit se už prosím tu gramatiku. Já vím, že je to ve 12ti letech těžší, ale alespoň i/y a nějaká ta cizí slova. Díky
  • Je moc namachrovaný :) *8*
  • mooley

...

náhodou sem na Youtube narazila na jeho videoklip one time....a fakt z něho nemůžu...má naprosto dokonalej hlas...se moc děším na další jeho songy....je to prostě talent :) a sem ráda že ho Usher objevil
  • z.u.z.k.a

blog o JB

čau.. mám enw blog o Justinovi tak ho pls kdyžtak omrkněte a zanechte komentíík! :) díky!! =) ♥ a spolumajitelka dokonce píše jednu FFku o Justinovi ! :) tak si ji kdyžtak přečtěte! :)

i-love-justin.blog.cz *14* *14*
  • tvll!!

hmm .. hezký mno už jsme na 21 místě Netherlands, thajsko a Denmark me pekne stvou berou na misto!! ale vzdyt uz je to v celku jednoo pochybuju ze by justin letel to tehle 20 zemii !!!! pekna blbostt takze uz se na to hlasovani asi vykaslu !!!!
  • Prodej komponentu na http://www.webareal.cz/prodej
  • alficka

lovuju

jezis bozskej moc....krasnej hlas a krasnej je i on sam *14* ...hezuuu mooooc *14*
    • kajuska4

Re: lovuju

jj to mas pravdu *14* *14*
      • klaruska44

Re: Re: lovuju

On je naprostooooo krasnejjjjjjjj muj typppppppppp presneee *14* *14* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: lovuju

*14* *14* *14* *14* *14*
  • kicalek

Hlasuj te

U Justinka vyhraje polsko tak alespon hlasujte zdehttp://www.bravo.cz/cislo-4/zebr icky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit