Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Justin Bieber

Nemá chybu tá jeho pesnička baby!!! *4* *3*
  • jsi namachrovany borec. a mas smulu ja robert se milujem. mas smulu
  • Hodne stesti justinecku
  • já jsem to nápsala špatně selenka ano ale justin ne takhle *4*
  • ladyy_bieber

:-))Justin je NEJLEPŠÍ ! :-))

Ahojii lidi .. Všichni co zbožnůjetéé Justinka tak se na fcb přidejte prosim do skupiny ♥°_ Justin Bieber_ ♥° založila jsem to já a kamarádka .. :-) pak si mě můžete přidat i na fcb(Miluškáá Bieberová Šretrová) a můžeme pokecat o Justinkvi :-) moc děkuju a doufám že se tam přidáte :-))
  • mileycyrusjejednicka

justin

happy birthday justin *3*
  • JayBee spíš GayBee ... *3*
    • jo presne GAY LORD jeden
  • p4jk4

<3

Je úplně sladkej ♥ líbí se mi spíše jak vipadá než jak zpívá *14* ale písnička One Time je docela pěkná *5* *1*
    • Re: <3

docela je krásna a on taky muck
  • alficka

Crazy..

Bože holky vy jste prostě šílený *1* neříkám, že já nejsem, ale četla jsem teď tu diskuzi o tom icq a už jsem se ani nevyznala kdo a pro koho to píše... Co holka neudělá pro icq i když ani nemá jistotu, že je pravý *1* já bych ho tedy taky chtěla, ale prvně bych si zkoušela nějak ověřit, že to je orpavdu Justin *15*
    • Re: Crazy..

To nevadíí .. ale tak jako třeba to pravý icq je ! :-)
      • alficka

Re: Re: Crazy..

Jo třeba je. ale víš co, jistota je jistota *4*
  • justin bieber

hele lidi o on nam i odepise?, vim je to blby se vas na to ptat !! pm piste marketka11 *1* a jinak ho muliju a od nej ma za nej puisncku baby je to nej pisnicka avon je nej kluk na svete tedy pro mne!! *14* *14* *14*
    • Re: justin bieber

mne se libi moooooc krasne se smneje a je proste nadhernej proc maj na nej vsichni keci sou blbi ty co o nem tvrdi ze je teplej a ze pouziva gel na na vlasy. *14*
      jo a kdyby si chtel nekdo o nem vic povidat
      tak ja budu rada protoze ho zboznuju. je proste bozi *14* *14* *14*
    • tlapka055

Re: justin bieber

ne neodepise on to ani necte ani newi ze neco takovyho jako osobnosti existuje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit