-
jb je supeeer milujem ho ,a pesnička confident omg i love
everybody love jb *14* *3* *4* -
-
Ahoj ty si taky Belieberka jako já ? :) Joo confident je taky moje nejoblíbenější písnička :))
-
-
druhořadý zpěvák.Peníze nejsou v životě všechno!!!
-
Je blbá jako ty.Já vím že seš taky Diego protože nikdo s tebou nesouhlasí.Seš jenom blondýna zamilovaná do Justina Biebra. *12* !A Alaska není o moc lepší *12* *12* !!!!!
-
I ♡JB
-
-
Ještě něco, Selenu jsem měla vždycky radši protože mi přišla jak bych to řekla víc lidová že nebyla namyšlená jako justin (někdy). Jinak komenty tady to je fakt chvilema dost síla *1* *1* *1* *1* *1* *1* Stupidní pubertativní pič/ky co sem píšou blitky-zdatné komičky to mě fakt baví . Zatu povedenou partu fandů justin ale fakt nemúže *7* *15* *15*
-
-
1. Justin není namyšlený ani náhodou!
2. Nenavážej se do nás Beliebers!
3. Mě taky baví přitroublí komenty typu ↑ .
4. Nauč se psát. -
-
Taky souhlasím ti co nemáte Justina radi tak co vlastně děláte na jeho stránkách jenom ho a nás Beliebers urážíte já taky zrovna nemám ráda Miley Cyrus a nachodím na její stránku a neurážím ji tam!!!
-
ňuňatá: souhlasím s tebou! :)
-
-
-
Lowujuju very much!
On je fakt sladkéj!Milujuho ,od první chvíle co sem ho uviděla v tom videáčí :* zezačátku jak tam hraje ty gamesy tak si říkam nic moc,bude divná písnička ale,tedˇ!POuštím si One time dokola furt a furt :* *3* *14* -
jj
Prosím hlasujte pro justina at přijede do prahy tady je adresa http://www.o2arena.cz/O2arena/lstIn q.aspx -
-
Re: jj
Hlásnu *14* tak jsem správce a když tu někdo bude nadávat tak mažu *14* -
-
Re: Re: jj
pardon ale ta anketa je už dávno officálně ukončená a miley vyhrála.. *3* tak to ale nemáš ...páč ted nenadávám.. *5* -
-
Re: Re: Re: jj
nemaž to ale ... *3* je to pravda *3*
-
-
Re: Re: jj
ale to uz je stary a on sem stejne prijede jeste newm 100% kdy ale uz ho pozvali ;))
-
-
-
Roste jako z vody :D
Sakryš,kukala sem na nějaké nové videa..no a pěkně nám vyrostl klučina :) ale čím víc se vytahuje,tím je i hubenější :/ -
-
Re: Roste jako z vody :D
tjn ještě před půl rokem byl menší než já a najednou se dívám a on měří asi o 5 cenťáků víc než já -
-
Re: Re: Roste jako z vody :D
Tož skoro je větší jak já
Já měřím 168.. *4*
-
-
Re: Roste jako z vody :D
tjn *3*
-
-
Vše nej Justine
Happy Birthday Justin ;)) :-* *14* *3* -