-
Omg jděte všeci někam.. on je skvělej,kluci nemusíte mu záviděŤ *16* *16*
-
Bieber je nej celý film believe jsem proplakala a moooc ho mam rada jsem true beliebers *14* *14* *14* *14* *14* :*
-
Takže .. abychom si to ujasnili. Justin Bieber chodí se slečnou jménem Selena Gomez 2 roky a 7 měsíců, s dalšími dvěma měsíc. To máme cca tři roky. Pak se dvěma po roku, to už jsme na pěti. Plus dva roky s další. To je sedum.
Takže ten chlapec začal jako s někým "chodit" když mu bylo 12? *1* *1* Pokud teda nedělal pauzy. Pokud ano, tak jsme ještě mnohem níž. *1* -
.
Ach jo!! Kééž by přijel do Česka!!!!
Mooc ho žerůů!!!
I LOVE JUSTIN SO SO SO MUCH!!!!! *14* *14* *14*
Už se těším na druhou část alba MY WORLD!!!!
I
*14*
L
O
V
E
*14*
J
U
S
T
I
N
*14* *14* *14* !!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
I ♥ JB!
Když se mně někdo zeptá, jaký je můj oblíbenej zpěvák tak řeknu Justin Bieber! Samozřejmě si hned z něho utahujou, že je to holka předělaná na kluka. Upřímně: Jak to můžete vědět! NEMŮŽETE VĚDĚT JAK SE CHOVÁ!! Dobře je to váš názor, ale jde to i slušně!!! NORMÁLNÍ, INTELIGENTNÍ lidi, když nenávidí nějakou celebritu, tak jí většinou ignorují!!! Ale to někteří z nás asi nejsme! Prostě I♥ JB!!! ♥♥♥ Má někdo problém??.......Tak ať si ho vyřeší se svým mozkem!!!! -
-
Re: I ♥ JB!
I ♥ JB too!!! *14* *14* *14* *14* -
Přesně souhlasím s tebou je to skvělý kluk mám ho ráda a nesnáším lidi co ponižujou nějaký celebrity jenom kvůli tomu že jsou slavní a že toho dokázali mnohem víc než ostatní lidi...!! Je to též můj oblíbený zpěvák..!! a nikdy na jě nedám dopustit..když on je SO CUTE...!!!! I love him..!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Přesně souhlasím s tebou me se deje to samy -
-
Re: Re: I ♥ JB!
Přesně i mně jako spousta lidí ho u nás rádi nemají minule jsem si stáhla do mobilu One Time a bejvalá kamarádka ježiši to je ten debil ach jo já jsem na ní začala normálně řvát na Justinka nikdo nebude nadávat *9* *13* *14* -
-
Re: Re: Re: I ♥ JB!
já taky Justina hájím vždycky když si z něj někdo začne utahovat -
-
Re: Re: Re: Re: I ♥ JB!
přesně.. *9* ♥
-
-
-
-
-
♥♥
miluju upa nejvic ♥♥ http://www.youtube.com/watch?v=_Y3Q _WvBOeA&feature=related vymažte si mezery -
-
Re: ♥♥
mě to nejde...:( -
-
Re: Re: ♥♥
tak uz nic..:D -
-
Re: Re: Re: ♥♥
jj *1* *14*
-
-
-
-
d
Kdyztak ty paneboze uz mutuje a ktomu... domutoval a zpev ma Docela dobrej.... *3* *3* *3* *3* -
hele bacha justin bieber je krasnej a umí nahodou spívat mě se líbí krasnej proste *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* love you justin bieber(JB)
-
ON JE TAKY KRASNY A DOKONALY CHLAP TAKEHO CHCEM *14* *14* *14* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *14* *14* *14*
-
Baby feat. Ludacris
Dneska vyšla jeho nová písnička Baby! Je úžasná! Můžete si ji poslechnout tady: http://www.youtube.com/watch?v=ZE79 nAoh5oY Doufám, že bude v té druhé části My World. *4* Už se na to moc těším. *14* *14* -
-
Re: Baby feat. Ludacris
Jo je skvělá pouštím si jí pořád dokola!!!
I LOVE JUSTIN BIEBER!!!! *14* *14* *14* *14* He is best!!!! *14* *14* *14*
-